The Final Cut (2004)
Geregisseerd door: Omar Naim
Met onder meer: Robin Williams, Jim Caviezel en Mira Sorvino
Gesproken taal: Duits en Engels
Plot The Final Cut
"In the end, he sees everything."
In de toekomst kunnen mensen ervoor kiezen om hun ongeboren baby een chip te laten implanteren. Deze chip registreert alles wat die persoon ziet en hoort tot aan z'n dood. Na het overlijden van de drager maakt een zogenaamde "Cutter" er een "rememory" van, ter lengte van een film, die bekeken wordt door de nabestaanden tijdens de begrafenis. Cutter Alan Hakman krijgt een chip in handen die erg gewild is bij een ex-cutter, die er alles aan doet om deze chip in handen te krijgen.
Alan W. Hakman
Simon
Hasan
Young Alan - 9
RWL
Official Site online!!! Ein-de-lijk!!
Maar goed, er staat nog niets op
Hopelijk dus snel meer info, trailer, poster, release date enz...
Het begin is er iig:
Moviestar
Ziet er mooi uit, nu idd nog wachten op info en dergelijke.
poster toegevoegd
deze is veel mooier en past beter bij de film.
T®inity
poster toegevoegd
deze is veel mooier en past beter bij de film.
Zeker beter, donkerder... mysterieuzer.... Is de film ook zo?
Ik kom er nu achter dat het een Photoshop brouwsel is. Maar dat was die vorige ook he ?
Had anders niet goedgekeurd moeten worden (mijn fout).
De oude poster zit nog in je cache. Even reload doen.
Moviestar
Deze past veel beter bij de film omdat de film inderdaad iets meer heeft van een mysterieus tintje en de film is wat donkerder ja dus wat dat betreft vind ik dit een veel betere poster dan de vorige zeker omdat de vorige er totaal niet bij paste en er zelfs eeen plaatje van One Hour Photo op stond!
Ziet er van ver redelijk cheesy sci-fi uit, type Star Trek, vond de vorige ook veel mooier. Edgier vooral. Hopelijk heeft Moviestar dus geen gelijk
Moviestar
Als je de film niet gezien hebt dan is het moeilijk te zeggen en valt er voor mij ook niets te zeggen, hebben we het nog wel over als de film hier uit komt
RWL
Had anders niet goedgekeurd moeten worden (mijn fout).
Vorige poster kwam officieel zo van Lions gate vandaan...was geen Photoshop browsel. Die poster die er nu staat is dat dus duidelijk wel! en ik hoop niet dat dit een uiteindelijk poster gaat worden!
Hmm, wel stom dan dat er een plaatje uit een andere film gebruikt was voor die poster. Nah gut, even wachten op de definitieve poster maar.
RWL
Zeker beter, donkerder... mysterieuzer.... Is de film ook zo?
Ja, de film is iig donkerder en mysterieuzer dan bv One Hour Photo, maar niet zo erg als dat ik zelf in eerste instantie verwacht had. Je moet de film maar gewoon gaan zien zodra ie uitkomt
jassonn
Je moet de film maar gewoon gaan zien zodra ie uitkomt
Is daar al meer over bekend?, release data's enzo?
P.S wat bedoelen jullie altijd met "photoshop"?, dat hij door iemand zelf in elkaar geknutseld is ofzo....
RWL
Is daar al meer over bekend?, release data's enzo?
Ja, zelf in elkaar gezet (niet door mij hoor
) . De huidige poster is gewoon het plaatjes en tekst van de Official Site in een posterformaat te proppen.
De amerikaanse release datum staat nog steeds voor september gplanned, maar een precieze datum is er nog niet. Voor Argentinie dan weer wel, 21 oktober.
Idd, ik zie de nieuwe nu ook en ben er niet kapot van.
Vind hem ook niet mooi.
RWL
Goh, viel er daarnet een e-mail binnen van de moeder van Genevieve Buechner. Nog meer leuke achtergrond info.
De rol van Genevieve was nogal moeilijk (tja, dat zagen we zelf ook nog wel
), maar meteen na het "cut" van de regisseur was er die comedian die Genevieve er "bovenop" hielp. Waarschijnlijk zei haar moeder dat omdat ze wist naar wie ze e-mail stuurde, maar toch. De kern van waarheid vind ik toch wel leuk
Anyway, niet echt zinvol dit bericht...
Nog steeds geen release date, trailer, poster enz Gelukkig ook niet meer negatieve reviews dus
RWL
Film komt November dit jaar in Spanje uit, dus zal voor hier wel niet veel later of eerder zijn.
RWL
24 September voor Canada.
Ik heb Lions Gate nog gebeld en ze mogen niet meer info geven over de Amerikaanse release dan de maand
. Dit gaat zo echt nooit goedkomen met de promotie en film zelf. Ik kijk nu al uit naar de DVD...meer nog dan naar de bios release.
RWL
Yo! Net weer een mailtje van "de" insider.
Trailer van de film draait vanaf vandaag in de amerikaanse bioscopen. Weet niet bij welke films, maar goed, dat ga ik zelf volgende week wel uitvinden dan
Website gaat maandag de lucht in, inclusief trailer dus.
Officiele poster is weer anders de die poster die hiervoor stond, anders dan die er nu staat en is ook anders dan de poster die in Berlijn te zien was. Ben benieuwd wat ze daar nu weer van gemaakt hebben dan. Er stond wel bij dat Robin er bezorgd opstand, maar ja, das niet meer dan verwacht
Verder bleek Omar veel tevredener te zijn met de nieuwe versie van de film
. Ik snap daar niet zoveel van op dit moment, maar ik wacht wel met oordelen tot ik de nieuwe versie gezien heb. Ach, ben wel blij voor Omar dat ie nu tevredener is.
Over de marketing van de film heeft ie wel z'n twijfels. (eigenlijk maar dan twijfels, maar goed). Hij vind dat zijn film een beetje teniet wordt gedaan door Lions Gate en dat er teveel aandacht gevestigd is op Open Water.
Wel blijft het zo zijn dat Mira d'r rol kleiner is geworden en dat de falshbacks allen naar voren zijn geshoven. Over de blinddoekscene kon niets gezegd worden, dus ik hou hoop!
Nou, kom maar op met die film
neo
Trouwens hoe vaag kan het zijn om van andere landen wel een release datum bekend te maken en van de Vs niet...
Moviestar
Nou ik ben erg benieuwd ik kan me voorlopig ook geen andere versie voorstellen. Ik kijk nu wel uit naar maandag
de trailer en de nieuwe poster. En de soundtrack mag ook wel verschijnen
RWL
Idd, binnenkort hoop ik van hemzelf een mailtje terug te krijgen over de release van z'n soundtrack
RWL
Pfff, het is echt ongelooflijk.
Krijg net het bericht dat de trailer toch niet af is. Damn Lions Gate, ze maken er werkelijk een zootje van (en dat alleen door het "mega succes" van Open Water, ahum).
Trailer zal maandag dus ook niet online te zien zijn.
Tjonge jonge, wat een foutenfestijn van die studio zeg, werkelijk ongelooflijk.
Er is trouwens ook een novella van de film gemaakt, zonder dat Omar daar vanaf wist, haha. Het schijnt een ongelooflijk slecht boekje te zijn.
Er is ook geen Premiere in LA
. Lions Gate wilde daar ook geen centen in stoppen. Wel zal er in het openingweekend eens creening zijn met Omar en groepje genodigden, maar dat gaat allemaal onaangekondigt. Als het een public screening is waar zij bij zijn, kan ik er ook bij zijn.
Nou ja, we zien wel hoe slecht de film het gaat doen. Als het aan Lions Gate had gelegen was de film Straight to Video uitgekomen zijn.
bioscoopzaal
Trailer zal maandag dus ook niet online te zien zijn.
Toch wel, al is de kwaliteit niet al te denderend.
Qua thema heeft het trouwens wel wat weg van One Hour Photo en Eternal Sunshine.

'The Alienist' was toch een Netflix Original, waarom is die verdwenen?

'Outlander'-spin off 'Blood of my Blood' doet het ontzettend goed op HBO Max

'Perfectly Imperfect' met Yolanthe Cabau nu te streamen op Prime Video