• 9.376.883 stemmen

Geregisseerd door: Omar Naim

Met onder meer: Robin Williams, Jim Caviezel en Mira Sorvino

Gesproken taal: Duits en Engels

Plot The Final Cut

"In the end, he sees everything."

In de toekomst kunnen mensen ervoor kiezen om hun ongeboren baby een chip te laten implanteren. Deze chip registreert alles wat die persoon ziet en hoort tot aan z'n dood. Na het overlijden van de drager maakt een zogenaamde "Cutter" er een "rememory" van, ter lengte van een film, die bekeken wordt door de nabestaanden tijdens de begrafenis. Cutter Alan Hakman krijgt een chip in handen die erg gewild is bij een ex-cutter, die er alles aan doet om deze chip in handen te krijgen.

Mooie poster

Ik zal de naam van de heer Williams even minder prominent maken...

lindastuurman

Alleen als je denkt dat op deze manier de gezondheid van de MMers eronder lijdt

neo

Afgaand op het verhaal klinkt het erg fascinerend.

FisherKing

Klinkt vooral erg Verhoevenachtig !

lindastuurman

Als men meer over Omar Naim willen weten, er staat een interessant artikel over hem en deze film op m'n site. Zeer de moeite waard om te lezen!

Oh, Verhoevenachtig zou ik niet willen zeggen. Wat is een Verhoevenachtige film anyway?!

Deze film zal meer weghebben van Minority Report en One Hour Photo.

avatar van Wouter

Grappig idee. Ben wel benieuwd waarom men zulke films moet maken en duurt het kijken van de rushes niet al een levenlang....?

avatar van gotti

Lijkt me erg cool... Williams is de laatste tijd erg goed bezig trouwens.

Wouter schreef:

en duurt het kijken van de rushes niet al een levenlang....?

Goed punt

lindastuurman

Eerder deze week had ik een e-mail gestuurd naar Lions Gate met de vraag of ze de poster op groter formaat hebben, zodat ik die kan gebruiken om de film te promoten op m'n site. Ik kreeg zowaar een e-mail terug, en niet eens een standaard mailtje

Hi Linda - I recieved your e-mail from our international department regarding Robin Williams and Final Cut. I work in the digital media department here at Lions Gate and handle online marketing and promotions for our theatrical films. www.robin-williams.net. is a great site and I am also a big fan of Robins. Final Cut is still in post production and I don't have any artwork or images just yet. As soon as I do I will forward you some info. Please let me know if you have any questions and I look forward to working with you in promoting the film. I hear his performance is really good.

Eerst dus al contact met een vriend van Omar en nu dit contact erbij. Leuk!

avatar van Moviestar

Moviestar

Gaaf Lin!

Ben echt heel erg benieuwd het is wel allemaal een beetje mysterieus rondom deze film.

lindastuurman

Het is allemaal inderdaad heel erg mysterieus. Aan de ene kant is dat jammer aan de andere kant ook weer niet. Leuk dat er zoveel geheim zal blijven totdat de film uitkomt. Aan de andere kant vind ik het nu moeilijk om de film te promoten via m'n site. Met One Hour Photo ging dat heel makkelijk. Er waren heel snel foto's enz. beschikbaar, maar met deze film dus nog altijd niets meer dan een logo/poster.

Hopelijk stuurt Lions Gate me snel wat informatie toe, zodat ik iets meer info kan en mag vrijgeven via m'n site. Ik heb nu wel info, maar die mag ik niet vrijgeven, heel jammer.

Gelukkig is dat artikel gepubliceerd in de Daily Star, zodat er toch nog iets info over de film is. Wel moet je het 2x lezen wil je goed begrijpen wat er precies bedoeld wordt. Want er staat wel degelijk informatie over Robin z'n character in dat artikel

Zelf had ik die info via een insider gekregen, maar in het artikel staat ook al het 1 en ander.

Er staat dus (ongeveer) dat Robin niet echt een bad-guy is, maar hij neemt gewoon de zaken van mensen die niet echt een goed leven hebben geleid. Dat slechte leven verdraait Alan Hackman (Robin dus) zo, zodat het net is alsof die "slechterik" een goed leven heeft geleid. Wat er precies gebeurd weet ik niet, maar er is iets met die allerlaatste chip.

Wel lastig praten over een film, waar zo weinig over bekend is. Maar goed, dat heeft ook zo z'n leuke kanten. Ik kan in ieder geval nog geen spoilers opschrijven

Originial Music composed by:

Brian Tyler.

Die ken ik nog niet, of althans zijn muziek ken ik nog niet. Wordt dus weer downloaden geblazen

neo

Nou dan zal je nog heel wat mysterieuze en sfeervolle, spannende muziek te wachten staan

lindastuurman

Heb bijna de volledige OST van Children of Dune geluisterd en die is zeer, zeer goed. Frailty moet ik nog luisteren en Darkness Falls is al 3 weken onderweg ondertussen. In ieder geval is de eerste indruk van Brian Tyler zeer goed (had niet anders verwacht ), dus dat beloofd wat.

lindastuurman

Heeft er iemand ervaring met het International Filmfestival van Berlijn? Wat kaarten betreft enzo?

Zou iemand die er heen gaat of weet hoe je makkelijk aan kaarten kan komen me willen PMen?

Thanks!

avatar van stinissen

poster

avatar van Moviestar

Moviestar

GAAF!!!!!! erg mooie creepy poster!

kappeuter schreef:

Waarom

Oh, gisteren in Berlijn in premiere gegaan zie ik nu.

Dat zal het wel verklaren.

kappeuter schreef:

Doe maar ja .

Dustyfan

RWL en Moviestar zijn daar idd naar toe, speciaal voor deze film. Die stemmen zijn dus eerlijke stemmen.

Dustyfan schreef:

Die stemmen zijn dus eerlijke stemmen.

Mwoahhh.

Hehe

lol

Dat bedoelde ik dus....

tovenaar schreef:

Dat bedoelde ik dus....

We kennen ze toch ?

tovenaar

We raken wel erg off-topic he . Eh... Robin Williams! Cut! Berlijn!

Zo .

neo

Dat was blijkbaar genieten en geef ze eens ongelijk.