• 9.378.647 stemmen

The Girl Next Door (2004)

Komedie / Romantiek | 108 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Luke Greenfield

Met onder meer: Emile Hirsch, Elisha Cuthbert en Timothy Olyphant

Plot The Girl Next Door

"Matt never saw her coming... but all his friends had!"

Matthew Kidman staat op het punt te slagen voor zijn eindexamen als hij zijn mooie nieuwe buurmeisje Danielle ontmoet. Matthew is ervan overtuigd dat hij het meisje van zijn dromen heeft gevonden, totdat zijn seksgeoriënteerde vriend Eli onthult dat Danielle eigenlijk een pornoster is. Matthew is zwaar geschrokken en weet niet hoe hij met de situatie om moet gaan.

avatar van VierkanteOogjes

VierkanteOogjes

@ luCos:

meningen verschillen hoor en je moet niet te veel aannames doen. Je geeft in je antwoord aan dat je pubergrappen erg vergelijkt met seks...is niet zo hoor. Tuurlijk, dat hij aarzelend in die silicone tiet knijpt en daarna een soort Hulk Hogan er achteraan rent...nee, dat vind ik niet grappig en ja, dat bedoel ik met pubergrappen.

Voor de rest is het logisch dat het puberaal overkomt...die gastjes zijn net de 16 gepasseerd. Dus mijn eerste reactie toen de film begon en ik Emile Hirsch zag was: "kut, die is wel erg jong." Had meer een gozer verwacht van 23 ofzo als tegenspeler, a la Disturbia. Dus ja, die score van 3,46 vond ik wel erg hoog, vooral omdat deze film prima was maar te weinig "grappig".

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Leuk comedy. Had er niet veel van verwacht, maar bleek erg mee te vallen.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Veel goede reacties hier zeg.

Ik vond hem ook erg leuk , en heb gelachen

om veel hilarische momenten.

3.5***

avatar van ILDIB

ILDIB

een 4 min zou op zijn plek, zijn, meer dan 3,5 minder dan 4. Lekkere wegkijken en cuthbert in een niet jankrol ala 24 is heerlijk...

avatar van Skyflash

Skyflash

ik vind het ook een leuke film om naar te kijken,

Had de film in de kast liggen en verwachte er eigenlijk niet zo veel van, uit verveling maar eens uit de kast gehaalt en heb er van genoten

Wat is het verschil dan tussen de Unrated versie en de normale ?

avatar van Malick

Malick

Wat heb ik genoten van dit tienerfilmpje vol van zijn puberale hormonen. De film moet je dan ook niet serieus nemen daarvoor is het verhaal te onsamenhangend voor. Het zijn vooral de prachtige buurvrouw Elisha Cuthbert en de pooier Timothy Olyphant (Deadwood) die de film maken met hun uitstraling en humor. Ik moet dan ook eerlijk bekennen dat Elisha Cuthbert een prachtige blondine is die het tot nu toe nog niet moest hebben van de inhoud in haar rollen. Hopelijk zal de toekomst het uitwijzen!

avatar van hellblazer93

hellblazer93

Een zeer leuek komedie met goed bijpassende grappen en een leuk verhaal. Natuurlijk is het erg standaard allemaal: Gebeurtenis -> Het gaat goed -> het gaat slecht -> het gaat weer goed. Toch was dit verre van irritant. Ik vind het trouwens knap van de kerels die alleen op het acteerwerk van Elisha Cuthbert letten...

avatar van Lad

Lad

Ik verhoog mijn stem met een halve ster, alleen al omdat het zo leuk is om naar Elisha te kijken, wat een mooie vrouw zeg!

Ik weet het, 4,5 ster voor een komedie is zeer hoog, maar deze film wil ik vaak nog eens terugbekijken enzo, dus dan vind je het gewoon een knappe film!

avatar van Towé

Towé

Leuke film, dat zeker (vooral omdat Elisha Cuthbert er zo goed uitziet). Maar de humor bevalt me wel en Timothy Olyphant speelt echt een leuke rol.

Maar weet iemand hoe het nummer heet wanneer Kelly (Timothy Olyphant) Matt, Klitz en Eli ophaald bij school en ze eerst met 3 meisjes staan te praten? (staat niet in de soundtrack lijst)

avatar van skeps

skeps

Just fell in love . Dit moet de mooiste vrouw zijn die ik ooit heb gezien.

avatar van thundermarc

thundermarc

ik vind het een van de beste films ooit dus deze krijgt zeker een 5

avatar van Missygirl9192

Missygirl9192

Ik vond het een erg leuke film om te zien. Het leuke was dat het nu een keer door de ogen van een jongen werd gezien en niet door de ogen van een meisje. zeker een leukere film dan de american pie serie!

avatar van Missygirl9192

Missygirl9192

Skyflash schreef:

Wat is het verschil dan tussen de Unrated versie en de normale ?

Ja dat wil ik ook wel weten....

avatar van OlafK

OlafK

Deze typetjes zijn echt goed uitgewerkt. De humor was goed en daar kon je ook alle kanten mee op. Heel aardige film!

avatar van Lorinho

Lorinho

Leuke film, heb om veel dingen toch wel gelachen. Elisha is hot en er is goed geacteerd.

avatar van seth gecko

seth gecko

film nog eens gezien met wat vrienden. was wel grappig. telkens Elisha nogal sexy in beeld kwam begonnen ze de kat van Cartman te imiteren. er werd nogal veel gemiauwd.

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Matig filmpje, de humor erin valt nog redelijk goed mee

avatar van J.T.O

J.T.O

Een komische tienerfilm met wat dramatiek. Een film die mij op beide gebieden niet kon overtuigen. De grappen waren vaak te flauw en dat tastte de affectiviteit van het drama gedeelte aan. Het resultaat is dan een film die nergens in uitblinkt en dan uiteindelijk toch wel snel saai begint te worden.

avatar van D.vergeer

D.vergeer

deze kennen we nog niet we moeten hem nog kijken we hebben hem wel binnen en reageren snel onze mening als we hem bekeken hebben ;o) groetjes ons.

avatar van Aapje81

Aapje81

Vergeef mij deze ongenuanceerde opmerking. Maar wat is Elisha toch een lekker wijf . Ik hing zowat met mijn tong op mijn tenen voor driekwart van de film

avatar van Jeauhan

Jeauhan

VierkanteOogjes schreef:

Emile Hirsch = 23

avatar van sicilian

sicilian

Na mijn mening was het een erg leuke film !

avatar van Maaryee

Maaryee

Ik vond het een erg leuke film! In tegenstelling tot de anderen vond ik de grappen niet flauw, en kon er erg om lachen! Een grote aanrader wat mij betreft.

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

van begin tot het eind leuk om te zien

veel gelachen ook

avatar van s0062423

s0062423

Luchtige tienerkomedie die buiten een paar grappige puberale moppen en halfnaakte vrouwen niets te bieden heeft... Goedkoop entertainment op zijn Amerikaans.

avatar van Mac.nl

Mac.nl

Ik vond het een grappige film.Op sommige momenten heb ik echt in een deuk gelegen.Het verhaal vond ik goed uitgewerkt.Tuurlijk is het typisch Amerikaanse humor maar het is ook een Amerikaanse film.En Elisha....ja wat moet ik nog daarop zeggen.Voor mij zeker 5*comedy.

avatar van Aapje81

Aapje81

Elisha

avatar van NXter

NXter

Grappig verhaal, aardig acteerwerk. Maar als ik zegmaar de "Description" hierboven lees waarin staat: BuurVROUW dan vind ik zelf dat dat beter buurmeisje had kunnen zijn, maar meningen verschillen....

avatar van schram101

schram101

Grappig filmpke! Af en toe een beetje standaard hoewel het verhaal toch vrij orgineel! Acteerwerk heb ik me niet aan gestoord maar was ook niet opvallend goed.

En dan die uitstraling van Elisha...! Wow!

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

INHOUD 25 / 30

algemene inhoud 18 / 20

Niet zo'n orgineel verhaaltje, een beetje een klassieke romantische film, maar toch heb ik meer dan ooit genoten van een romantische film, het is eigenlijk totaal mijn genre niet en dan mis ik toch mijn favoriete om voor de 2de keer naar deze film te kijken. Dat betekent wel iets !

het einde 7 / 10

Het einde vond ik ook niet zo orgineel maar had nog steeds genot. Als de film gedaan was wou ik dat hij nog een uur duurde.

ACTEERWERK 8 / 10

emile hirisch 3 / 3.5

Emile Hirisch doet het wel erg goed, alhoewel ik nog nooit van deze acteur gehoord had

Elisha Cuthbert 3.5 / 3.5

Laten we eerlijk zijn , Elisha doet het hier wel fantastisch ! Gewoon niet na te doen. Zelf Angelina Jolie kan niet beter !

andere acteurs 1.5 / 3

Ik van de andere acteurs wel wat minder, maar dat is ergens wel normaal. Een beetje 'overgeacteerd' maar het ergerde me niet zo erg.

SPEELDUUR, SPECIAL EFFECTS ENZ. 7 / 10

Ik had niet echt problemen met andere dingen dat ik soms wel bij andere films wel heb.

TOTAAL 40 / 50

= 4 *

goede film, gewoon de topper v