• 9.378.179 stemmen

The Girl Next Door (2004)

Komedie / Romantiek | 108 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Luke Greenfield

Met onder meer: Emile Hirsch, Elisha Cuthbert en Timothy Olyphant

Plot The Girl Next Door

"Matt never saw her coming... but all his friends had!"

Matthew Kidman staat op het punt te slagen voor zijn eindexamen als hij zijn mooie nieuwe buurmeisje Danielle ontmoet. Matthew is ervan overtuigd dat hij het meisje van zijn dromen heeft gevonden, totdat zijn seksgeoriënteerde vriend Eli onthult dat Danielle eigenlijk een pornoster is. Matthew is zwaar geschrokken en weet niet hoe hij met de situatie om moet gaan.

avatar van brielen

brielen

Ik vond het een prima romantische komedie. Wordt op geen enkel moment vulgair. (dit kan blijkbaar toch nog).

Kvond de humor subtiel, tenenkrommend génant en bij momenten ogenschijnlijk hilarisch.

The girl next door is een frisse verademing.5.

avatar van SLJENCT

SLJENCT

Heerlijke komedie met een nog heerlijkere Elisha Cuthbert. Hoe knap kan je zijn?

De film is één van de betere in zijn genre. De humor is subtiel en soms lekker droog. De acteerprestaties zitten verrassend hoog en het verhaal zit ook goed in mekaar.

Deze film is een echte aanrader, zeker voor met kameraden op een avond eens te bezien met een goei pint in de hand.

4 sterren, toppertje.

avatar van Nonick2007

Nonick2007

Elisha Cuthbert...what more can I say!

Geweldige vrouw, en een hele leuke film.

avatar van bloodymagic

bloodymagic

Missygirl9192 schreef:

Ja dat wil ik ook wel weten....

Unrated zijn er geen beelden uitgeknipt die bijvoorbeeld grof taalgebruik bevatten of seksueel getinte beelden.

avatar van kevinvd

kevinvd

superfilm, hou normaal niet van dit soort films, maar erg goed!

avatar van MNV2

MNV2

• 1900 stemmen

Prachtige Amerikaans feel-good film met een knappe Elisha Cuthbert. De hele film is een aaneenschakeling van hilarische en overdreven situaties aangevuld met de nodige humor. Een aanradertje.

avatar van LEIDENAAR187

LEIDENAAR187

Elisha Cuthbert,hm,ben verliefd op haar sinds deze film.

Wat een charisma en uitstraling heeft ze en ze tilt deze leuke maar niet bijzondere film toch naar een hoger niveau.

avatar van lennard69

lennard69

wat een top film net voor de 4e x gezien.

blijft leuk!

avatar van Ratsgiz

Ratsgiz

Toch wel een stuk beter dan de gemiddelde tienerkomedie. Leuk sfeertje dat doorheen de film raast, leuke personages, een arsenaal aan leuke momenten en natuurlijk de bloedmooie Elisha Cuthbert. Uiteindelijk best cliché allemaal, maar een van de weinige films in het 'feel good' genre, die je écht goed doet voelen na kijken (de meeste in het genre zijn gewoon irritant). Leuke soundtrack ook.

avatar van G to the J

G to the J

Vermakelijke film ....

Is leuk om ff de examenstress te vergete...:p

avatar van $pecial

$pecial

Echt een super film! Elisha Cuthbert is gewoon geweldig in deze film en brengt deze film van een middelmatig niveau naar iets bijzonders. Ik heb genoten verder van de verschillende personages en de achtbaanrit van idiote situaties. Een verrassend goede film die ik al meer dan 10 keer heb gezien haha;)

avatar van SioM

SioM

wedden dat er geen enkele tiet te zien zal zijn? weer zo'n typische seksueel overladen film, maar dan braafjes zonder enige zichtbare tiet, om iedereen de vriend te blijven en een zo groot mogelijk publiek te bereiken.

Ik willen t*ten zien!

avatar van FlyLo

FlyLo

SioM schreef:

Ik willen t*ten zien!

Dan moet je hier zijn

avatar van Djarune

Djarune

hele leuke film! Waard om hem vanavond nogmaals te kijken

avatar van mipha

mipha

wel ok..

avatar van RubenM

RubenM

Leuke film, met een flinke portie humor maar toch een goed verhaal.

avatar van Strijdhagen

Strijdhagen

Film volgens het boekje,
eerst gaat het goed, dan fout, dan weer goed, dan weer fout, dan weer goed, en dan nog even fout, en dan weer goed
Maar wat hebben we gelachen.
Vooral om de regiseur

avatar van Quido

Quido

De zoveelste Amerikaanse 'sekskomedie' van dit decennium, maar wel een bijzonder frisse en leuke. Paar leuke vondsten, lekker sfeertje en een ontzettend mooie hoofdrolspeelster.

avatar van Seifer

Seifer

Eigenlijk is het verhaal van de film helemaal niet zo bijzonder.

avatar van rebjuh

rebjuh

Zonde van mijn tijd!

Toen het verhaal voor mijn gevoel afgelopen zou zijn, kwam er nog een heel saai stuk achteraan. Ik heb me dood geërgerd aan de personages in deze film.

avatar van Nyazzin

Nyazzin

Erg leuke film..leuk verhaal..hoog feel good gehalte en natuurlijk Elisha Cuthbert

hollywood king

gare film.

tenzij je niks te doen hebt, dan maar kijken.

(paar scenes vond ik wel leuk, als je snapt wat ik bedoel, jongens rustig aan he)

avatar van Don MN

Don MN

Een trieste film en daarmee ben ik eigenlijk klaar wat ik erover wilde zeggen. De film mist humor, verhaal en acteren, en zo'n beetje alle geloofwaardigheid die een film voor me nodig heeft. Als deze film puur is gemaakt om te amuseren dan is dat bij deze niet gelukt. Overigens is Cuthbert inderdaad wel een mooie meid, maar honderd procent zeker niet een van mooiste die ik heb gezien, want dat lijkt als ik zo rondlees wel een van de hoofdredenen voor de onbegrijpelijk hoge notering.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Aardige film die echter wel te lang duurt. Voor een film als dit is die Kelly (de producer/pimp) wel iets te complex, dan is hij weer leuk, dan weer een schurk, dan weer leuk, etc. Cuthbert is lekker maar in combinatie met het 1994 kapsel van Hirsch niet echt geloofwaardig

avatar van fivipat

fivipat

mipha schreef:

wel ok..

Ja, als je het zo brengt, dan wil ik hem ook zien!

avatar van ssk

ssk

Prima film, leuk verhaal, goede komedie, en elisha Cuthbert zag er goed uit , zeker het kyken waard en een welverdiende 4*

avatar van Sjaako

Sjaako

Wat een leuke feelgood film. Normaal heb ik niet zoveel met het genre, maar waar het onderwerp van deze film uitnodigt tot de nodige ranzigheid ala American Pie e.d. blijft het op een leuke manier benaderd worden.

Leuk acteerwerk niet echt veraasend plot, maar gewoon een goede film.

hollywood king

fivipat schreef:

Ja, als je het zo brengt, dan wil ik hem ook zien!

dan ga je toch kijken ??

avatar van v1ce

v1ce

Geweldige film! Jammer dat ie nog niet op Blu Ray uit is.

Ben verliefd op Cuthbert geworden na het zien de eerste keer 5 jaar geleden.

avatar van Don Dijk

Don Dijk

Ja, dat had ik ook! Gelijk weer een film van haar gehuurd.