• 9.374.112 stemmen

Lake Placid vs. Anaconda (2015)

Actie / Horror | 86 minuten

Genre: Actie / Horror

Geregisseerd door: A.B. Stone

Met onder meer: Corin Nemec en Yancy Butler

Plot Lake Placid vs. Anaconda

Een experiment om krokodillen met anaconda's te kruisen gaat vreselijk mis. Het resultaat zijn anaconda's die groot genoeg zijn om een SUV te verpletteren en krokodillen die sterk genoeg zijn om op speedboten te springen. Een sheriff uit een klein stadje moet nu een manier vinden om de twee monsters te vernietigen voordat ze de hele stad uitmoorden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Tonypulp

Tonypulp

''Briljant'' idee om twee matige (en inmiddels al 3 tot 5 jaar uitgestorven) pulpreeksen te combineren..

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Twee kutfilms voor de prijs van één.

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Dit is zo'n SyFy Channel film, dus verwacht het niveau van o.a. Sharknado en Sand Sharks, enz.

Tjah, de enige reden om deze film te gaan zien zou voor mij de aanwezigheid van Robert Englund zijn, daar ik hem in Lake Placid: The Final Chapter nog best vermakelijk vond. Hij schijnt in deze ook weer een lekker fout personage neer te zetten (ik heb inmiddels al een aantal "youtube reviews" van deze gezien.

avatar van Clapboy

Clapboy

Vond deze meevallen, de effecten (voornamelijk het eerste gedeelte van de film) waren ok en verder ook nog wat leuke grappen.

Vond deze beter dan de eerste drie vervolgen op zowel de lake placid als de anaconda films.

Vermakelijk.

avatar van mikey

mikey

Die poster? Hebben anacondas giftanden?

avatar van handelaar

handelaar

Het originele Anaconda met Jennifer Lopez, Ice Cube en Jon Voight was best vermakelijk daarna is het goed mis gegaan.

avatar van dvdcrusher

dvdcrusher

Wat een verschrikkelijk slechte film is dit. Hoewel dit toch een vrij behoorlijke cast is, lijkt het net of ze allemaal zo slecht mogelijk willen acteren. Het verhaal op zich is erg rommelig, doelloos en onsamenhangend en de special effects meestal van een bedroevend niveau op een paar scenes na. Je kan deze film maar beter laten links liggen. De titel is spectaculairder dan de film zelf. En ja dit is zeker niet te vergelijken met de eerste Anaconda met Jennifer Lopez. 1,5 sterren

avatar van survivorjm

survivorjm

Ik ben in een goeie bui, dus deze film krijgt een half sterretje. Ik kan alleen met de beste wil van de wereld niet verzinnen waarvoor.

Script: een dikke 0

Acteerprestaties: ruimschoots onder 0

Special effect: 0.1

Eigenlijk doet deze film een gooi naar de slechtste film ooit gemaakt.

avatar van Phantasm

Phantasm

Niet echt goed en niet echt slecht, het viel me nog mee, al had het wel wat bloederig gekund.

avatar van boycap2

boycap2

wat een zaadfilm ,het enige vermakelijk aan deze film ,zijn de lekkere wijven die erin mee spelen,

wanneer stopt amerika eens ,om dit soort bagger te maken .

avatar van ipman-99

ipman-99

"Crocs On The Dock. Snakes On The Lake!" ... " !!!

Wat was dit uitkijken !!! Emoji!!! 'Lake Placid Vs Anaconda' aka 'Cocodrilo Vs Anaconda'

is de fantastische 'Clash' tussen 2 geweldige pulp film-reeksen die elk op hun eigen

manier naam hebben gemaakt met hun creaturen.

Voor ik deze film mocht verwelkomen in mijn Dvd recorder ... heb ik van beiden film-reeksen

alles nog eens heropgefrist !

Uiteraard zijn het niet de twee 'creaturen' die alleen maar met elkaar in 'ruzie' liggen, maar natuurlijk

ook met de mens die sneuvelen als bij bosjes !

Opvallende namen in de cast zijn o.a Yancy Butler en Robert Englund, allebei terug van

weggeweest ! Het eerste deel van de film zien we voornamelijk de krokodillen die op oorlogspad

zijn, naar mate de film vorderde grepen de 'slangen'/Anaconda's hun kans .... en dat mag je letterlijk

en figuurlijk nemen. Heel veel chicks ook die van de partij zijn, voorval veel schaars geklede met

de wel gekende bikini's ! Natuurlijk ook heel wat naakt en een stomende seks partij, waar er

dan nog eens gevaar onder het bed ligt. Heerlijke entertainment met een dikke vette knipoog !

De getrukeerde computer effecten waren niet van de beste kwaliteit, maar ook zeker niet van de

slechtste kwaliteit ! Wie me kent weet dat ik van beide soorten qua niveau kan genieten.

De vaart en het entertainment gehalte lagen bijzonder hoog met de geweldige foute effecten

en gore toestanden !

avatar van samtari

samtari

Best een aardige film. heb me kostelijk vermaakt. Het is nergens spannend maar er vloeit genoeg bloed en er zat een aardige dosis humor in

avatar van Chainsaw

Chainsaw

De één begon in 1999 als een vermakelijke horrorkomedie van Steve Miner, de ander begon in 1997 als een pulpfilm met Jennifer Lopez. Hoogstaande films waren het sowieso niet, maar inmiddels zijn Lake Placid en Anaconda een franchise geworden met een hoop échte zooi. Niet gek dus dat men dacht om de twee maar bij elkaar te gooien. En dus krijgen we een lokale sheriff, een klungelige deputy, een paar nietszeggende blonde tieners, een vader die zijn dochter zoekt en een paar bad guys, inclusief een expert die ze op weg helpt. Dit laatste personage komt uit Lake Placid: The Final Chapter en is een terugkerende Robert Englund. Zijn half invalide Jim Bickerman is nog best geestig, maar verder is het allemaal zoals verwacht kut. Praktisch alle personages zijn enorme klootzakken, de pixels die een krokodil en anaconda moeten voorstellen zijn hilarisch, evenals zaken als acteerwerk, dialogen en spanningsopbouw.

1 ster.

avatar van Noodless

Noodless

Het begint nog veelbelovend, maar gaandeweg wordt deze film toch een sisser gezien de vele slechte effecten, de flauwe en zielloze personages en een zeer flauw uitgewerkt verhaal. En wat is die Yancy Butler oud geworden zeg 3/10

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Net een voldoende voor deze film, gebeurd niet zo heel veel, hij lijkt veel op de vorige delen, weer met een groep meiden in een natuurgebied en een sheriff met een hulpje die op zoek gaan naar de slang / krokodil en naar de overgebleven meiden.

vermakelijk, maar niet meer dan dat, geen spanning of gore gezien, de personages zijn allemaal eigenlijk zo dom dat je hoopt dat ze worden opgegeten

Anaconda met Lopez en Ice cube was nog zeer goed, maar daarna word het steeds minder.

avatar van Petina

Petina

Wat een ongelofelijke butfilm. Alles aan deze film is slecht!

Weer anderhalf uur van mijn leven weggeflikkerd.

Uit pure balorigheid ga ik maar weer eens kijken naar Piranha 3D.

avatar van lezertje

lezertje

‘Pulp vs Pulp’ had een betere titel geweest. Niets tegen pulp (Vaak zeer vermakelijk), maar je hebt ‘pulp’ en ‘pulp’. Met als slechtste actrices ever Yancy Butler als sherrif Reba en Annabel Wright als dokter Sarah Murdoch. Oh ja, en natuurlijk nul sterren.

avatar van krosnicky

krosnicky

Wat een slechte film zeg de laatste 2 anaconda films waren al niet te best maar deze sloeg echt alles er kwam zelfs bijna geen anaconda in het is meer een Lake placid film dan een anaconda film niet dat ik hoge verwachtingen had . En over het acteer werk gaan we beter zwijgen En wat deed Robert Freddy Krueger Englund in deze film ?

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag herbekeken, een beetje hetzelfde als de vorige delen, alleen zijn nu de acteurs (vooral de meiden) in de film wel erg onnozel en nemen rare beslissingen.

Robert Englund doet ook weer mee (dacht dat hij was opgegeten in het vorige deel) maar hij leefde nog.

Verder wel vermakelijk en er kan weer een vervolg op komen

avatar van feyenoord126

feyenoord126

xxERWINxx schreef:

Sinds wanneer is 5/10 een voldoende?

avatar van Shadowed

Shadowed

En zoals verwacht.

Je hebt leukere SyFy-films, en je hebt de gemiddelde, en de compleet brakke. Deze valt in het gemiddelde, en dus een 1,5*. Het probleem met deze onzin SyFy-films is toch echt vaak dat ze zichzelf te serieus willen nemen in hun stompzinnige verhaal.

En zo neemt deze film zichzelf te serieus. De manier hoe iedereen met die slangen en krokodillen omgaat, ik kan het maar moeilijk serieus nemen. Vaak lijken de acteurs en actrices zelf ook niet meer helemaal te weten hoe ze ermee moeten omgaan.

Deze films kunnen eigenlijk best leuk zijn. Films zoals bijvoorbeeld Roboshark en Sharknado 3 waren zo over-the-top en namen zichzelf totaal niet serieus. En daarom waren ze nog best leuk. Maar deze heeft beide elementen niet. Niet bepaald over-the-top en neemt zichzelf veel te serieus.

Bovendien gebeurd er weinig memorabels. De kills zijn wat braaf en het bloed mag best wel in volle hoeveelheid vloeien. Soms worden er liters bloed over boten heen geworpen maar de kills zelf zijn erg tam waardoor je het vooral met de aftermath moet doen helaas.

Acteerwerk is ook vaak niet al te best. Butler doet het nog wel aardig, en Nemec & Englund zijn ook niet verkeerd. Ook een paar van de grietjes gaan best goed op in hun rol. Maar het is toch niet genoeg om zo'n film als deze nog lekker onzinnig te maken.

Hier en daar nog wel aardige momentjes. Het fijnknijpen van de auto was het hoogtepunt. Maar de echt superleuke momenten zijn er helaas niet, en de humor ook niet. Het is nog wel vermakelijk, maar toch weer een mindere SyFy-film.

avatar van metalex1

metalex1

Door het enorme pulp/camp gehalte getwijfeld over de rating. Maar hoe je het went of keert het blijft een film met belabberde CGI, acteerwerk is slechter dan de meeste p****films en een script geschreven door een stelletje onnozelen.

Eindcijfer: 1*

avatar van Film Pegasus

Lake Placid en Anaconda hadden enkele vermakelijke films voor het genre. De sequels kregen minder budget en stierven uit met goedkope sequels. Jammer, want als het niveau van de eerste films er nog zou zijn, kon dit een leuke battle worden tussen de 2 filmmonsters.

Je moet de vorige delen niet gezien te hebben om te kunnen volgen. Er is namelijk niets te volgen. Qua verhaallijn is dit een mix tussen Jurassic Park, Jaws en alle clichés van de monsterdierenfilms. Ironisch genoeg is de Anaconda één van de weinig slangen die geen eieren legt, wat hier in de film wel gebeurt. Maar wetenschappelijke feiten gaan de film ook niet redden natuurlijk. Geen fun, heel slecht acteerwerk en verder gewoon saai. Lijkt wel schooltheater.

avatar van JustToWatch

JustToWatch

Het verhaal is leuk bedacht. Maar het acteren & de CGI laten toch van zich afweten. De CGI had iets meer afwerking nodig en helaas het excuus voor bikini girls in je film te stekem

avatar van blondiefilmfreak

blondiefilmfreak

Ultieme pulp

Als je dit soort films leuk vind,is het smullen

Misschien wel de beste uit de reeks

Ook de bikini babs zijn weer van de partij