Genre: Actie / Thriller
Speelduur: 123 minuten / 133 minuten (extended cut)
Verenigde Staten / Duitsland
Geregisseerd door: Jonathan Hensleigh
Met onder meer: Thomas Jane, John Travolta en Rebecca Romijn
Releasedatum: 23 september 2004
Plot The Punisher
"There is no justice, there is only revenge."
FBI-agent Frank Castle stopt met zijn gevaarlijke undercover-werk en begint een normaal leven met zijn vrouw, zijn zoon en een kantoorjob. Zijn leven wordt echter verstoord wanneer zijn familie wordt afgeslacht door gangsters die retributie zoeken voor hetgeen Frank in zijn laatste undercoverklus gedaan heeft. Het is nu aan Frank om op wraak uit te gaan.
Frank Castle / The Punisher
Maria Castle
Bobby Saint/ John Saint
Jimmy Weeks
Mickey Duka
hier had net als in punisher 1989 iets meer gemoord moeten worden maar in deze zad een beter verhaal john travolta was erg goed als badguy en Thomas Jane vond ik ook goed.
4,5 ster
Bobby Digital
Ondanks het thema van deze film tig keer gebruikt is "family/friends get killed - goodguy neemt wraak", vond ik The Punisher toch nog wel een aardige film, ook wel leuk om te zien was het kleine rolletje van Kevin Nash als die Rus.
max4-ever
Aardige film om een keertje te kijken acteer werk is best te pruimen verhaal is niet echt orgineel. maar toch niet
verkeerd als je gewoon film wild kijken blik op oneindig en
veel plezier........
welleweirdo
Actiefilm omtrend het comic-verhaal. Bijzonder matigjes doch aardig vermakelijk. The Punisher staat bekend om zijn brute kills en dit zie je nauwelijks terug in de film. Jammer.
snip
echt een top film!
gewoon een lekkere actie film en verveelt niet.
alleen de vecht scene met "De Rus"werd een beetje ongeloofwaardig"
te laatste kill is toch wel bruut
velghe
Ik vond dit een schitterende film, met een mix van actie, humor en tragedie. De scene met de rus is schitterend, humor en actie mooi door elkaar. De acteerprestatie van john travolta was zeer goed. Ik zou zeggen een aanrader van wie een actiefilm weet te waarderen !!!
sn@ke
- 2077 berichten
Sommige scenes zijn best ruw en uit sadistisch punt gezien goed gevonden. Jane is erg redelijk als punisher maar waar is die echte donkere grootstad-Ny setting ? Visueel was de film ook te weinig donker. Enkel op het einde : de dood van Travolta en dialoog erond heen wist de film de echte feel over te brengen van het concept , voor de rest bleef het maar zwakjes. Dit kon één van de beste films in het wraakgenre worden , het verhaal had alles in zich , maar dat is het duidelijk niet geworden.
Sinner
Erg matige film. Te weinig geweld. Te weinig sadisme. Te weinig actie. Althans voor een over-the-top figuur als de Punisher. Heb me steendood zitten vervelen in de cinema en ook op dvd wist het me niet te bekoren. (hoewel het na een keer of drie kijken nog enigzins te pruimen was).
Een beetje gangsters liggen plagen met een fire hydrant is niet meteen typerend voor het personage. Jane doet wel erg zijn best maar slaagt net niet vanwege te lief en te braaf. Travolta is gewoon erg zwak. Rebecca Romijn en zowat de voltallige cast vergeetbaar. (Will Patton is nog enigzins te genieten).
Dit gebeurt er dus als je budget te laag is en je denkt het beter te kunnen dan wat er reeds geschreven/getekend is. In plaats van losse flarden uit de comics te halen in het vervolg liever wat beter opletten!
Nou ja...in ieder geval hadden ze dit keer WEL het Skull Shirt erin zitten. Dat heeft hij dan wel weer voor op de flop met Dolph Lundgren. Vrees voor de sequel. Graag had ik dan liever een bewerking gezien van de huidige MAX reeks met een 50+ Punisher en een "serieuzere" aanpak (zoals in de "In The Beginning" of "Up Is Down And Black Is White" storylines).
Mescaline
vond deze film zeer goed echt een actie film om aan te raden en het mooiste is nog wel dat de hoofdacteur meer dan 90% van zijn stunts zelf doet dus geen gekloot met computers vond deze film erg goed deze film krijgt van mij een 5
kArIzMa_TuRk
goeie leuke film. Jane en Travolta deden het heel goed..
Zeeleeuw
Normaliter hou ik niet zo van dit soort films. Met maffiabazen enzo. Maar deze vond ik echt magnifiek! Zowel John als Thomas deden 't geweldig! Kijk erg uit naar deel 2. Geloof dat ie dit jaar verschijnt.
hansbreda
Je moet niet vergeten dat dit eigenlijk een 'comic" was. Anders zou je denken dat dit een super onrealistische film was. Was wel aardig.
Prima vermaak, niets meer en minder. Het personage van Quentin zou overigens niet misstaan in een film als GoodFellas.
Ik vond Travolta lijken op zijn karakter uit Swordfish maar dan net even wat minder.
***
coconoto
lekker weg te kijken, geweldige actie, een van de betere actie films. En john speelt wel leuk als bad guy!
Costa
een must have film voor de echte actie liefhebbers. dat het verhaal een beetje voorspelbaar is dat zal me dit keer een worst wezen. het toppunt was toch wel de actiecene met de rus. tja je moet er toch maar op komen
weslinho
Heerlijke actiefilm die vanaf het begin al erg boeiend is. Redelijk verhaal en vooral Jane vind ik een goede film spelen. Topfilm als je een avondje alleen maar even actie wil. 4,5
FilmFreakFabio
Mooie Film.
Ik heb er zeer van genoten.
Aan het begin dacht ik Marvel ja veel kan je van hun niet verwachten.
Maar toch ik vond het een zeer goeie actie film.
3,5
wimmelw
ik heb hem net gezien, persoonlijk vind ik het een goede film, alleen het einde is wat afgezaagd, dat ging te makkelijk...
toch 4*
jumbo4u2
Waardeloze film, misschien wel de slechste die ik ooit heb gezien. Ik kijk nog liever vastgebonden naar de ninja turtles movie.
mijn stem 0,5 (lager kon niet)
markie1978
Super film, misschien wel een van de beste in zijn genre die ik ooit gezien heb. John Travolta speelt goed als bad guy. Film is niet onnodig gerekt en zit lekker tempo in.
Prince-Remy
Vond hem helemaal niet zo goed als sommige mensen hier zeggen. Want kom nou?! Het acteerwerk in het eerste gedeelte is dramatisch slecht. De cliché van een grote rus die ijzer sterk is. Ook had van mij Thomas Jane iets dramatischer mogen spelen. Want de emoties komen helemaal niet echt over als zijn hele gezin in de pan word gehakt.
Toch heeft het me een beetje kunnen boeien. Vandaar;
Slater (crew films & series)
Het kan dan wel Cliche zijn, maar dat karakter en het verhaal bestaan al een hele lange tijd....
Als het zo geschreven zijt, zal het ook zo gefilmd worden
seanpuffy
supergoede film met een pracht acteerwerk van tom jane.
hopelijk gaat de 2de evengoed zijn. kijk er al naar uit
Santino Corleone
Goeie actiefilm met een goede John Travolta.. T.Jane is niet overal even goed bezig maar krijgt wel een voldoende van me.. De film zelf is een zeker boeiend als je van actie houdt..
Zo te zien komt er nog een tweede deel..
car-men
wel een redelijke film. vond het wel goed dat the punisher niet met die meid ging! anders was het zo voorspelbaar...
notsub
Nu voor de tweede keer gezien, maar de eerste kijkbeurt was leuker. Desondanks valt er genoeg te genieten. Het wraak verhaal is natuurlijk al veel als thema gebruikt, maar het blijft een leuk uitgangspunt. Ook zit er nog wat humor in, wat in dit genre wel lekker afwisselend werkt.
Verder is het wegzakken en over je heen laten komen.
3.0 punten

Punisher: War Zone