• 9.378.606 stemmen

Oorsprong: Canada / Kroatië / Hongarije

Geregisseerd door: Brandon Cronenberg

Met onder meer: Alexander Skarsgård, Mia Goth en Cleopatra Coleman

Plot Infinity Pool

"Find out what kind of a creature you really are."

Het welgestelde koppel James en Em Foster geniet van een strandvakantie op een eiland. Buiten de hotelmuren schuilt gevaar. Wanneer een dodelijk ongeluk zich voordoet, wordt de ware identiteit van het vakantieoord, zijnde het geweld en het hedonistische toerisme blootgesteld.

Warp

Hyped voor deze, geweldige cast ook. Possessor was een meesterwerkje.

avatar van Kondoro

Kondoro

Mia Goth

Warp

Al iets bekend over een Nederlandse release?

Warp schreef:

Al iets bekend over een Nederlandse release?

Misschien weet @Jotil dat. Zoals wel vaker staat hij al wel in 4k op de pindakaas, maar is daar nog niets over bekend...

Nu moet ik echt Possessor maar eens heel gauw kijken, hij pakt goed door!

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

John Milton schreef:

Nu moet ik echt Possessor maar eens heel gauw kijken, hij pakt goed door!

De film wordt in andere (Europese) landen uitgebracht door Focus Features (aka Universal Pictures International Netherlands) in Nederland. Ik heb er alleen nog niets over gehoord wat betreft een Nederlandse release..

Warp

Hij is al wel te pindakazen sinds vandaag. Had hem liever in de bios gezien, maar goed, het wachten voor een Nl release is ook finesse.

avatar van joshua1988

joshua1988

In alles een mislukking. Mia Goth mag dan een look hebben, ze kan nog altijd slecht acteren en is zeer irritant aanwezig. Verhaal blijft ook achter in de verfilming; het is allemaal leuk bedacht maar o zo apatisch in beeld gebracht. Hoe een aankomend regisseur een eigen hersenspinsel over (sadistische) manipulatie voor slechts een klein publiek heeft gemaakt. Het moet niet stompzinniger worden. Zand erover

Ben benieuwd wie er volgend jaar met vakantie naar Kroatië gaat en daar eieren met spek als ontbijt gaat wegeten..

Warp

Bedwelmende trip, nog beter dan ik had verwacht. Zowel Mia Goth als Alexander Skarsgard geven een fenomenale performance terwijl ze op deze misdaad en hedonistische trip uittrekken, aangevuld met een seksuele en existentialistisch kick. De eerste en tweede act zijn zeker het beste; die drugs orgie is een hoogtepunt waar Gaspar Noé zeker opgewonden van wordt. In de final act verliest Cronenberg wat structuur, maar het blijft nog wel sfeervol. Audiovisueel is het zeer consistent, levendige kleuren, coole camera hoeken en een intrigerende soundtrack. Hoewel het concept origineel is, zijn de thema's vrijwel hetzelfde als Possessor (zoals de identiteitscrisis), maar de uitvoering is nog steeds zo dope, echt mijn straatje dit. Nu al een van de beste films van het jaar. Nu maar hopen op een Blu-Ray release snel.

avatar van Kondoro

Kondoro

Dat zijn twee heel erg uiteenlopende meningen. Hopelijk snel zien deze.

avatar van joolstein

joolstein

Minder goed dan Cronenberg's vorige twee maar nog steeds interessant genoeg. Dit komt ten eerste doordat het schrijven hier niet zo heel sterk was. Het sci-fi-uitgangspunt is niet direct nieuw maar wel vol vruchtbare ideeën om mee te werken. Jammer dat veel niets anders is dan rijke mensen die niet weten wat ze met hun bankrekeningen moeten doen. De bevoorrechte klasse leeft zonder gevolgen. Ook omdat zeer recentelijk er al meer films waren met zo'n thema. Is het toeval of hype....? Wat me ook bij het tweede brengt. Mia Goth...ja ze is een mooie verschijning maar niet bepaald sterk in acteren. Tenminste niet in deze want meer voor mij was het meer irritant blèren. Typische gevalletje van typecasting dus. Maar Cronenberg weet de dingen visueel wel erg interessant te houden met kleurrijke en hypnotiserende beelden van cameraman Karim Hussain of verschillende prachtig gemonteerde scènes van drugstrips en droomsequenties vol met naaktheid en soms was het ook best bloederig. Alhoewel er met deze film wel meer werd opgeschoven naar thriller Het vermijdt de (body)horror, maar het bevestigd wel dat Brandon Cronenberg (op het moment en net als zijn vader) meesterlijke genrefilms maakt!

Niet kunnen acteren?

Mia Goth in Pearl was een van de beste performances van het jaar, wat mij betreft. Ik hoor dat ze hier weer ontzettend unhinged is, maar dat het wel een beetje je ding moet zijn.

Ik ben erg benieuwd, hij ligt klaar.

avatar van joolstein

joolstein

John Milton schreef:

Niet kunnen acteren? Mia Goth in Pearl was een van de beste performances van het jaar

Yup, als fotomodel kan je inderdaad goed in de camera kijken en het is misschien een gave dat een deel van het publiek dit koopt als zijnde goed... Oh en zekers ze is een opvallende dame hoor maar een grotere bereidheid om je japonnetje te laten vallen …acteren? Veel van wat ze hier doet deed ze ook al in Ti-Wests X maar haar aanwezigheid is geen aanwinst voor de film. (X en Pearl deden mij trouwens ook niets!) Waarschijnlijk sloot Cronenberg een compromis met de producers/geldschieters?

joolstein schreef:

Ik kan me niet herinneren dat ze dat deed, to be honest. Ik vind Goth overigens zelf niet aantrekkelijk om eerlijk te zijn, maar dat is bij de rollen die ze lijkt te kiezen ook niet heel belangrijk. Net als Riley Keough lijkt Goth vaak voor de kleinere indie projecten, of in ieder geval wat bijzondere rollen te gaan, en dat bevalt mij wel.

Ik heb het puur over mimiek en wat er in de ogen gebeurt, dat was wel iets meer dan een japonnetje laten vallen. Maar als de films je niets doen, dan snap ik dat een performance er niet zo snel uitschiet. Maar wat jij irritant blèren noemt is precies wat mijn podcast host aanhaalde, al weet ik niet meer hoe hij het precies formuleerde. Iets van "You either get on board with it or you don't". Maar hij dacht in ieder geval dat zeker niet iedereen van deze rol zou gaan genieten, en sommige mensen juist. En dat ik haar in Pearl geweldig vond betekent niet dat dat hier ook zo is, natuurlijk. Of haar aanwezigheid hier van toegevoegde waarde is kan ik dus nog niet zeggen. Maar na Pearl zou ik haar ZEKER hebben gecast voor een unbalanced rol. En desnoods een studio voor hebben bevochten, als filmmaker.

Er waren overigens veel publicaties die vonden dat Goth een nominatie had verdiend, maar dat terzijde. Er zijn genoeg nominaties waarvan ik zelf denk dat men compleet van de pot gerukt is (Green Book beste film?). Ik vind het wel jammer dat je met zo'n performance als in Pearl nauwelijks in aanmerking lijkt te komen, want horror.

Nu eerst deze maar eens zien, wanneer er tijd is.

avatar van james_cameron

Pa Cronenberg mag inmiddels best trots zijn op zoonlief Brandon; deze derde film van hem als regisseur is origineel, surrealistisch en behoorlijk onbehaaglijk. Na een min of meer traditionele opbouw slaan plot en personages volledig op hol, resulterend in een hedonistische nachtmerrie, bevolkt door vreemde personages en bizarre gebeurtenissen. De montage springt iets teveel van de hak op de tak en bepaalde scenes gaan te lang door, maar afgezien daarvan is dit een memorabel naar werkje van een regisseur die per film beter wordt.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Zijn eerdere films konden me voorlopig niet zo bekoren, Antiviral vond ik gewoon té bleekjes en pover en Possessor (Film, 2020) mja ik moet deze toch nog steeds 2de kijkbeurt geven, omdat er te veel zaken (zeer) boeiend leken vóór ik aan deze film begon.

Nu deze 'Infinity Pool', ik las de korte inhoud en met Mia Goth in de hoofdrol Ik was uitermate getriggerd en had hier dus onwijs veel zin in.

En dat bleek volkomen terecht, want wat heb ik mij hiermee vermaakt, visueel en ook qua muziek, was dit een pareltje, lekker trippy met momenten en echt puur genieten. En applaus voor gans de cast, maar nog net iets meer voor Mia Goth, damn wat ben ik een giga fan van deze actrice, ze heeft ook gewoon iets, dat je niet kunt aanleren, zij op het scherm/witte doek, dan spat er letterlijk en figuurlijk wat vanaf

Dikke 9/10.

avatar van Mik71

Mik71

Aangezien deze op IMDB een hoog cijfer kreeg en t plot mij wel leuk leek, deze bekeken. De film begint nog vrij aardig, maar na een half uur kreeg ik toch serieus de indruk dat ik niet de juiste doelgroep ben voor deze film. Misschien is t kunst ? Of misschien moet je super stoned zijn ? Hoe dan ook, deze film valt in dezelfde categorie als bijvoorbeeld X (met dezelfde highly overrated Mia Goth) of Mother. Films waarbij de doorsnee film kijker zich achteraf afvraagt waar je toch naar hebben zitten kijken en waarbij mijn partner boos vraagt waarom ik deze film überhaupt heb opgezet.

avatar van Cikx

Cikx

Net als Possessor weer een zeer genietbare body horror van Cronenberg. Mia Goth is zoals altijd betoverend en mag zich voor mij nu al een horror icoon noemen.

avatar van Flavio

Flavio

Persoonlijke aanval verwijderd.

avatar van Theunissen

Een aparte en vreemde Sciencefiction / Horror film (ik vond het overigens meer een Mystery / Thriller film) die me deed denken aan een sketch van Jiskefet, namelijk die van "Raarrr" en raar is "Infinity Pool" zeker, net zoals destijds "Blue Velvet (1986)", waar deze film bepaalde overeenkomsten mee heeft. Deze film is geregisseerd door Brandon Cronenberg oftewel de zoon van de bekende filmregisseur (op het gebied van horrorfilms en psychologische thrillers) David Cronenberg (o.a. "Videodrome (1983)", "The Fly (1986)" en "A History of Violence (2005)").

In "Infinity Pool" draait het om schrijver James Foster (Alexander Skarsgård) die samen met zijn steenrijke vrouw Em (Cleopatra Coleman) naar een luxueus en afgeschermd vakantieresort in Li Tolga (een fictief land) vertrekt in de hoop daar inspiratie op te doen voor zijn nieuwe boek. Tijdens verblijf ontmoeten ze een fan genaamd Gabi (Mia Goth), die samen met haar man Alban Bauer (Jalil Lespert) op het vakantieresort verblijft. Al snel beginnen de twee stellen samen op te trekken. Dit is het startschot van een hoop vreemde gebeurtenissen en zeker als James betrokken raakt bij een dodelijk ongeluk, waarbij ze de ware aard van hun resort te zien krijgen. Er is namelijk sprake van een perverse, duistere subcultuur waarin hedonistisch toerisme, roekeloos geweld en surrealistische gruwelijkheden de boventoon voeren.

De film begon opzicht wel aardig en sfeervol en trok ook mijn aandacht op het moment dat James na circa 18 minuten in de natuur (bij het strand) staat te plassen en dan opeens een helpend handje krijgt van Gabi, die hem aftrekt en waarbij hij zijn kwakje laat vallen op het kiezelstrand. Als men daarna in het donker terugrijdt naar het vakantieresort welke men illegaal heeft verlaten, doet de verlichting van de auto raar en rijdt James een man op de weg aan. James wilt dan de politie bellen, maar Gabi en haar man Alban adviseren om dat niet te doen, omdat Li Tolga namelijk geen beschaafd land is.

De volgende ochtend worden James en Em toch opgepakt in het vakantieresort door de politie en wordt James tot de dood veroordeeld, waar James enorm van schrikt. Maar omdat ze een welgestelde koppel zijn, komt James ermee weg en wordt hij gekloond (werd best fraai in beeld gebracht) en wordt juist de kloon gedood (doodgestoken door een zoon van de verongelukte man), waarbij James en Em verplicht moeten toekijken van politierechercheur Thresh (Thomas Kretschmann). Em vindt het vreselijk om te zien maar James kijkt juist vol bewondering toe en geniet er ook van.

Als ze daarna mogen vertrekken, wil Em zo snel mogelijk Li Tolga verlaten, maar James (die juist wilt blijven) kan zijn paspoort niet meer vinden (die hij verstopt heeft op het toilet). Em vertrekt dan uiteindelijk alleen en James blijft dan achter op het vakantieresort en gaat dan steeds meer om met het koppel Gabi en Alban en ook met twee andere koppels waarmee Gabi en Alban goed bevriend zijn, namelijk het koppel Dr. Bob (John Ralston) en Bex (Caroline Boulton) en het koppel Charles (Jeff Ricketts) en Jennifer (Amanda Brugel), die na circa 50 minuten worden voorgesteld.

Tot dan was de film boeiend en mysterieus, maar daarna wordt het eigenlijk allemaal wat raar en gaan ze samen ook vreemde dingen doen (o.a. met maskers op) en gebeuren er ook vreemde dingen (met name m.b.t. het klonen, waarbij James verschillende keren wordt gekloond) en voelt James zich steeds meer aangetrokken tot Gabi, tot de ware aard van Gabi en de anderen naar boven komt en James zich realiseert dat deze mensen geen goed gezelschap zijn. Of het nu gaat om het kijken naar talloze executies of om misleid te worden om mensen te slaan (en op te plassen) die zijn dubbelganger blijken te zijn. James heeft dan ook het gevoel dat hij zijn grip op de realiteit aan het verliezen is en wilt ook van hen zien af te komen (stapt dan ook in een bus om te vertrekken), maar Gabi en de anderen staan ​​niet te popelen om het plezier los te laten en ze willen ook niet James loslaten (stoppen de bus en dwingen James om uit te stappen).

Als dat uiteindelijk toch gebeurt en ze teruggaan naar de Verenigde Staten, is James zichtbaar geschokt is door de gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Hij wacht op het vliegveld op zijn vlucht en besluit in plaats daarvan achter te blijven. Hij keert terug naar het gesloten resort, waar hij alleen zit te midden van een stortbui (het is immers het moessonseizoen in Li Tolga) en waarna de film na circa 110 minuten is afgelopen.

De film gaat in essentie om het leven van de rijken en hoe je met alles weg lijkt kunnen komen als je geld genoeg hebt. Hoewel ik het maar een rare film vond, heb ik me er wel nog redelijk mee vermaakt en dat komt omdat in "Infinity Pool" schoonheden (waaronder Mia Goth en een "Indian Bollywood Dancing") en gruwelijkheden met elkaar vermengd worden en er ook redelijk wat naaktheid (vooral tijdens de hallucineerde, kleurvolle en bizarre seksscène, waarbij men van te voren verdovende middelen gebruikt, die circa drie minuten duurt) te zien valt en dat natuurlijk voornamelijk van Mia Goth.

Maar ook van andere vrouwen zie je naaktheid zoals van Caroline Boulton (met haar melkachtige lichaam) en Anita Major. De laatste doet het met de eigenaar van het resort, die ze een loer gaan draaien (en wat uitloopt op een schietpartij) en waarbij ook de vrouw, dochter en zoon van de eigenaar betrokken worden. Jammer genoeg zien we geen naaktheid van de Australische Cleopatra Coleman (met haar volgespoten lippen), maar ze opende wel een keer fraai de gordijnen op de hotelkamer, waardoor we een cameltoe van haar te zien krijgen en dat dan van achteren.

"Infinity Pool" bevat ook een aantal bizarre en expliciete momenten, zoals het moment dat James op het einde borstvoeding krijgt van Gabi (die de borst ook eerst nog insmeert met bloed), die hem ook vaak baby noemde. De cast doet het opzicht verdienstelijk en zeker Mia Goth (haar zag ik al eerder in de films "A Cure for Wellness (2016)" en "X (2022)"), die de tijd van haar leven heeft als de vreemde, intimiderende en sexy verleidster Gabi. Ze zal inderdaad waarschijnlijk gaan uitgroeien tot een horroricoon. Ze heeft er ook de uitstraling en het uiterlijk voor en een vrouw die niet schroomt om zich naakt te tonen in een film, heeft altijd een plusje voor bij mij.

Alexander Skarsgård doet het verdienstelijk als onze loser-hoofdrolspeler James Foster, die leeft van het geld van zijn vriendin Em en die op het einde vernedert wordt door Gabi (ze noemt hem o.a. een idioot en geeft aan dat ze helemaal geen fan is van hem en dat ze ook niet zijn boek heeft gelezen, waarover ze ook zegt "One shitty book six years ago that nobody read."), die dan op de motorkap van een auto ligt, en Thomas Kretschmann is ook de moeite van het vermelden waard vanwege zijn korte maar opmerkelijke rol als een strenge politierechercheur die af en toe het pad van James en zijn gezelschap kruist. Hoewel hij nooit zijn stem verheft, zegt hij op een gegeven moment met een zenuwslopende vastberadenheid tegen de groep:

"Our country is not a playground for foreign children."

Hoewel ik "Infinity Pool" best een rare film vond, heb ik me er toch redelijk mee vermaakt en vooral door Mia Goth. Vanwege haar krijgt de film van mij ook een nipte voldoende.

avatar van schumacher

schumacher

Mja, ik snap de hoge scores niet ma bin, ik vond er maar weinig aan, saai ook en raar.

avatar van Alathir

Alathir

Infinity Pool is mijn eerste film van Brandon Cronenberg, zoon van. Wat fijn dat ook Brandon zulke originele ideeën als zijn vader lijkt te hebben. Het is maar een kwestie van tijd voor er echt een pareltje uit zijn mouw verschijnt denk ik dan. Mia Goth, tja, ze lijkt tegenwoordig bijna in elke horrorfilm mee te spelen. Beetje zoals Samara Weaving een tijdje geleden. X vond ik goed, maar of dat door haar kwam ik betwijfel het eigenlijk. Pearl viel volledig op haar schouders en die film kon me totaal niet bekoren. Ook hier denk ik niet dat ze de film beter maakt, ja ze gaat inderdaad vrij makkelijk uit de kleren. Alexander Skarsgard is nog iemand waar het in de familie zit. Vader Stellan zal vast trots zijn. Alexander is hip met The Northmen, Big Little Lies, Godzilla vs Kong, etc. Ik zie hem een beetje als een jonge Aaron Eckhart. Ook hier doet hij het wederom prima. Het concept van de film is op zijn zachtst gezegd speciaal te noemen. Hier en daar slaat Brandon Cronenberg een trippy weg in voor de film. Op zijn minst ben ik nu wel benieuwd naar zijn twee andere films.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

schumacher schreef:

Vind je 2.85/5 hier op MM, omgerekend een 5.7/10 als gemiddelde, hoge score? Dat is juist heel gewoontjes en een score die je vaak terugvindt bij films die niet algeheel top of heel slecht worden beoordeeld. Bewijst jouw 1.5/5 en mijn 4.5/5, die de duidelijke minderheid vormen en 3 en 3.5/5 de meerderheid, is dit vrij logisch gemiddelde. Mij verbaasd het niet dat er genoeg zijn die dit niet wow vinden of zelfs totaal niets, zeker zij die een makkelijke film wensen.

avatar van schumacher

schumacher

UmbraVitae schreef:

Ik vond het geen goeie film, echt niet, daarom geef ik een 1,5 en dan ben ik nog mals.

avatar van Kevinmastah

Kevinmastah

Matig tot slechte film.

Ik vond er niet veel aan.
Een misdaad begaan en dan als straf jezelf laten klonen zodat je kloon de doodstraf mag ondergaan.
Veel herhaling van zetten in deze film.
Duurde 30 min te lang voor zo’n soort film.

Mia Goth is een knappe verschijning en kan redelijk acteren.
Alleen ik kan er maar niet aan wennen dat ze geen wenkbrauwen heeft.

2,5 / 5
5,5 / 10

En dan ben ik nog mild

avatar van lang pee

lang pee

Mijn vrouw zei in ons dialect, wat een prutfilm is dit en ik kan ze alleen maar gelijk geven. Het begon nog spannend maar het zakte daarna in elkaar als een pudding, wat een vervelende film. Goth acteert niet slecht maar memorabel zou ik het niet noemen, ik geef de enorm veel mensen op imbd gelijk stelt niets voor en duurt veel te lang...boring as hell

avatar van robertinho

robertinho

Ik zie een hoop discussie over ene Mia Goth, maar deze zin klopt toch van geen kanten?

avatar van filmkul

filmkul

Redelijke thriller. Het verhaal zit best 'grappig' in elkaar. De uitwerking zal niet voor iedereen even goed weggelegd zijn. De opbouw is sterk en Cronenberg weet de sfeer goed neer te zetten. Langzaam aan ontspoort de film wat en dat is iets minder geslaagd. Maar buiten dat is het een prima film met spanning, drama en een aantal heftige scenes. Het DNA van vader is goed overgedragen zeg maar. Visueel is de film wat matigjes, sommige scenes lijken soms iets te vroeg te zijn geknipt. Het acteerwerk is verder dik in orde. 3.5

avatar van Collins

Collins

De derde langspeler van Brandon Cronenberg heeft interessante invalshoeken en is op het audiovisuele vlak absoluut goed te noemen. Voorspelbaar is de film niet. De verhaallijn ontpopt zich op zulke dwarse manieren dat het verloop niet is te voorspellen. Daarmee wordt de film overigens niet boeiender of spannender. Eerder belachelijker, zou ik zeggen.

Infinity Pool is een satire. Het mikpunt van spot lijkt de kapitaalkrachtige mens te zijn. In dit geval de rijke toerist die in een arm land zijn vakantie viert en zich aldaar overgeeft aan amoreel gedrag en daarbij ook nog eens wordt gesteund door het plaatselijke gezag dat op die manier een graantje van de rijkdom meepikt. Ja, Infinity Pool is een satire. Een behoorlijk humorloze satire. Dat wel.

Het verhaal heeft een ernstige toon. Van enige ironie is geen sprake. In Infinity Pool is weinig plaats voor subtiliteiten. In plaats daarvan smijt de film met overdreven stijlmiddelen die de absurditeit van het verhaal nog eens extra voeden. Cronenberg laat bijvoorbeeld zijn personages (net als in Possessor) angstaanjagende maskers dragen. Of hij zet de personages in merkwaardige close-ups neer die ongemakkelijk aanvoelen. Of hij zet onappetijtelijke bodyhorror in als shockelement. Ja hoor, bodyhorror. Toch een beetje het handelsmerk in de films van de familie Cronenberg. Ongetwijfeld erg plezierig als je er van houdt. Ik houd niet van bodyhorror.

Mia Goth maakt deel uit van het acteursensemble en speelt een meedogenloze femme fatale. Een vrouw met een ordinair soort aantrekkingskracht. Schaars gekleed en hoerig lonkend, weet zij de auteur Alexander Skarsgård behoorlijk te zinnenprikkelen. Je moet er van houden. (Van het type vrouw, bedoel ik. Zinnenprikkelen is natuurlijk een prettige bezigheid). Skarsgård houdt zichtbaar van het type. Wel moet worden aangemerkt dat hij het grootste deel van de film als verdoofd rondwandelt en het moeilijk voorstelbaar is je daar een intellectuele schrijver bij voor te stellen. Je vraagt je af wat de man voor origineels in zijn boekwerken heeft te melden. Het personage is weinig geloofwaardig en past uitstekend bij de overige personages die een even verwaande en vermoeiende houding tentoonspreiden.

Een mooi moment om nog een ergernis te droppen. Tijdens de onaangenaam lange speelduur valt steeds meer het zelfingenomen gedrag van de welgestelde personages op. Dat is natuurlijk ook de bedoeling. Dat begrijp ik. Het is alleen zo dat het gedrag zo theatraal en buitensporig is getoonzet, dat ik alleen maar een hekel aan de personages kon hebben. Misschien de bedoeling, maar dat werkte niet voor mij. Ik vind het fijn om me te kunnen inleven. Om breed te kunnen beleven. Die beleving werd me niet gegund, opgegeten als ik werd door negativiteit. Het maatschappijkritische aspect dat de film aanboort is me duidelijk. De manier waarop greep me niet. De personages zijn gewoon ergerlijk vervelend en dodelijk vermoeiend. De relativerende factor ontbreekt. En de humor natuurlijk.

Het verhaal is ook vermoeiend. Dat is gewoon een belachelijk voorwendsel om allerhande platvloerse en provocatieve scènes aan elkaar te kunnen rijgen en is op weinig momenten erg intrigerend. Het fictieve eiland La Tolga dat prettig mediterraans aandoet, biedt gelukkig enige afleiding. Toch was ik blij het eiland na een verblijf van bijna twee uur vaarwel te kunnen zeggen.

avatar van Kees Draaihuis

Kees Draaihuis

Waar. Heb. Ik. Naar. Zitten. Kijken? Not my cup of thea. Ik drink wel eens een biertje, maar gerookt heb ik nooit, laat staan dat ik ooit soft- of zelfs harddrugs heb gebruikt. Maar ik heb het idee dat een slechte trip hetzelfde voelt als kijken naar deze film.

avatar van santaro78

santaro78

Vage shit, ik ben niet van dit soort films als je het nog een film mag noemen