Child's Play 2 (1990)
Geregisseerd door: John Lafia
Met onder meer: Alex Vincent, Christine Elise en Brad Dourif
Plot Child's Play 2
"Sorry Jack...Chucky's back!"
Andy Barclay komt bij een pleeggezin in te wonen, omdat zijn moeder psychiatrische hulp krijgt. Wanneer Chucky opnieuw in zijn leven komt, begint de nachtmerrie van vooraf aan. Chucky is namelijk een moordlustige pop die zijn zinnen op Andy heeft gezet. Maar wie gelooft hem?
Andy Barclay
Miss Kettlewell
Mattson
Social Worker
Doom
Meningen verschillen, zo simpel is het.. Ik heb altijd al iets met zulk soort films, met van die gruwelijke moordenaars, dat vind ik vet, gewoon dat het niet kan dan..
Chucky (Childs Play) Samara ( The Ring) enz.. Dat vind ik vet!
Vond de eerste twee delen erg goed, 4 * maar dan gaat het toch allemaal wat minder worden met als diepte punt Seed Of Chucky...
Woutjinho
inderdaad, het verhaal klopt niet bij seed of chucky, dat ze "bijna willen stoppen" met moorden
maar deze film, natuurlijk weer goed gescoord
SuperSideSwipe
Iets minder dan deel 1, mede omdat het nieuwe er hier af is, en het in ieder geval niet het niveau kan evenaren van het orgineel.
Evengoed een uitstekende horror. Chucky is een prachtig Horror personage, ik hoop dat ze nog een hoop Chucky films gaan maken!
3,5
Regan_Robbie24

Ik heb hem op 2 sterren staan, hijs best grappig, zeker niet beter dan het eerste, en ben voorlopig niet van plan mijn stem te verhogen.
erg leuk voor jou! wat ben je weer aardig tegen mij!
en iedereens mening is anders!
en heb hem weer gezien, ik vind het nog steeds de beste Chucky. maar na deel 1-2 heb ik het alweer gehad, deel 4-5 zijn zooo slecht, die hoef ik nooit meer te zien.
Hagele
Deel 4 en 5 zijn ook meer komedie dan horror. In de eerste drie delen zul je weinig lachen. Tuurlijk moet je wel eens lachen om het poppetje omdat je nu weet hoe en wat, maar vroeger (nu nog steeds voor jonge kinderen lijkt me) waren ze toch wel eng. Deel 4 en 5 worden de "grappen" ook bewust gemaakt.
666south park
een 4,5 voor deze briljante film een van de beste uit de reeks egt waar en een zoooo!!! geweldige poster!!!:D leuke moorden ook kep erg gelachen
code9
Je kunt deze simplistische maar geweldige horrorfilm keer op keer bekijken en iedere keer je weer rot lachen om de grofgebekte moordpop Chucky. Natuurlijk slaat het allemaal nergens op maar wat geeft dat - Child's Play 2 staat garant voor anderhalf uur puur kijkplezier.
sanna03
ik wil deze film nog eens heel graag zien wanneer zouden ze die nog eens op tv geven?
ik vind ook dat de films van chucky keer op keer lachen zijn,
ze zijn heel goed
melanie178
ik zei het al in mijn recensie van deel 1: dit vind ik het beste deel uit de serie! Chucky krijgt meer op zijn lazer dan in deel 1 en dat zorgt voor meer actie en wederom geweldige special effecten. Als je ook maar een klein beetje horrorfan bent MOET je deze film hebben gezien!
redelijk goeie vervolg verdiend net als deel 1 een 3***
kArIzMa_TuRk
weet iemand in welke winkels deel 2 en 3 te koop zijn?
jongen als ik jou was zou ik gewoon wachten totdat ze op tv komen.. is het echt niet waard, geloof me..
TimD
En bij Child's Play 2 zeg je dat alle delen heel goed zijn. Beetje tegenstrijdig niet?
Free Record Shop liggen ze wel.
kArIzMa_TuRk
dit is Child's Play 2 en hier zeg ik dat helemaal niet..? beetje raar vind je niet.
Iets beter dan het eerste deel.
Maar niet erg veel. Blijft verder wel erg leuke onzin. Vroeger vond ik het erg eng, nu erg vermakelijk. Toch leuk hoe ze met zo'n simpel popje (ook en vooral als het niet beweegt) toch een hoop 'spanning' creeëren. Popje zelf blijft ook erg leuk gemaakt vind ik.
Verder is het een redelijke makke film, tussen de leuke scenes door. De scene in de klas, in de fabriek, in de kelder ... dat zijn de leuke. De rest is slecht geacteerde, visueel lelijke bagger. Gelukkig is die filler steeds erg snel voorbij, en dankzij de lekker korte speelduur weet het filmpje meer dan te entertainen.
3*, deze keer zonder de sentimentele push.
maxcomthrilla
3,5
Mee eens! Chucky mag films blijven maken. Ze vervelen nooit! 3*
JurassicPark
een 5,0. de beste chucky uit de reeks. leuk verhaal en een leuk vervolg.
metaledje
zelfde verhaal als bij deel 1, chucky blijft leuk,film is best goed te kijken,ook goed gedaan met de pop zelf,wel tof dat ze zo'n hele good guys fabriek hadden gemaakt voor de film
rico87_7
vond dit een van de leukste vervolgen tot nu toe,zag dit deel toen ik een jaar of 6 was en heb hem nu in men collectie (tje)
Tenshinhan
Minstens net zo goed als het al heel erg vermakelijke eerste deel van de Chucky reeks. Chucky zelf is misschien nog leuker dan in Child play 1 en verder zorgen er een paar leuke en nieuwe situaties en de nodige gore zorgen dat het een leuke film blijft om te kijken.
3,0 sterren.
Black-Pearl
Dit is toch het deel waar die in dat draaiding terrecht kom? vind het geweldig!! Maar toch moet het nog steeds niet kyken voordat ik ga slapen
melanie178
Das deel 3.....in dit deel wordt het vloeibare plastic hem fataal
duffman
de beste uit de, net iets beter dan de eerste want er komen wat meer moorden in.
WeZet
Zeer vermakelijke film, net zo goed als deel 1
Ik heb er van genoten!
***3.5***
horrorfriek
Ik ga er dadelijk eens lekker voor zitten. heb gisteren deel 1 gezien, en die vond ik al spannend en verwacht hier nog meer van gezien de reacties!.
Minority_Check
ik vond het wel heel erg raar dat hij zomaar tot leven kwam
ze hadden iets beters kunnen bedenken
maar hij blijft wel heel erg leuk niet zo goed als de eerste maarja
kiriyama
Ook dit deel is me goed bevallen.
Goed kan je het nog altijd niet noemen. Technisch ronduit lachwekkend en eng of spannend is ie ook niet. Wel weer erg vermakelijk. Begint gelukkig ook meteen, niet zo'n waardeloze opbouw waar je verder niets aan hebt als in deel 1.
Chucky is nog steeds geweldig en er zaten een paar leuke scenes in zoals in het klaslokaal en in de fabriek. Duurde verder wel ietsje te lang allemaal maar ach. Zit nog erg te twijfelen over het cijfer. Verstand zegt 2.5, gevoel zegt 3.
Ach ik ben een gevoelsmens.

Child's Play

Kopps
Actie / Komedie, 2003

Ju-on
Horror / Mystery, 2000
fabriekfoster parentsvoodoospeelgoedfaithlessness marionetevil dollmoordkiller dollseriemoordenaarslasherfoster sister foster familypopfoster child kwaadaardigfoster home killer toystoy comes to lifetoy factory possessed dollfoster mom supernatural power