• 9.376.422 stemmen

Geregisseerd door: John Lafia

Met onder meer: Alex Vincent, Christine Elise en Brad Dourif

Plot Child's Play 2

"Sorry Jack...Chucky's back!"

Andy Barclay komt bij een pleeggezin in te wonen, omdat zijn moeder psychiatrische hulp krijgt. Wanneer Chucky opnieuw in zijn leven komt, begint de nachtmerrie van vooraf aan. Chucky is namelijk een moordlustige pop die zijn zinnen op Andy heeft gezet. Maar wie gelooft hem?

avatar van Doom

Doom

Meningen verschillen, zo simpel is het.. Ik heb altijd al iets met zulk soort films, met van die gruwelijke moordenaars, dat vind ik vet, gewoon dat het niet kan dan..

Chucky (Childs Play) Samara ( The Ring) enz.. Dat vind ik vet!

Vond de eerste twee delen erg goed, 4 * maar dan gaat het toch allemaal wat minder worden met als diepte punt Seed Of Chucky...

avatar van Woutjinho

Woutjinho

Doom schreef:

inderdaad, het verhaal klopt niet bij seed of chucky, dat ze "bijna willen stoppen" met moorden

maar deze film, natuurlijk weer goed gescoord

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Iets minder dan deel 1, mede omdat het nieuwe er hier af is, en het in ieder geval niet het niveau kan evenaren van het orgineel.

Evengoed een uitstekende horror. Chucky is een prachtig Horror personage, ik hoop dat ze nog een hoop Chucky films gaan maken!

3,5

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

Edie schreef:

Ik heb hem op 2 sterren staan, hijs best grappig, zeker niet beter dan het eerste, en ben voorlopig niet van plan mijn stem te verhogen.

erg leuk voor jou! wat ben je weer aardig tegen mij!

en iedereens mening is anders!

en heb hem weer gezien, ik vind het nog steeds de beste Chucky. maar na deel 1-2 heb ik het alweer gehad, deel 4-5 zijn zooo slecht, die hoef ik nooit meer te zien.

avatar van Hagele

Hagele

Deel 4 en 5 zijn ook meer komedie dan horror. In de eerste drie delen zul je weinig lachen. Tuurlijk moet je wel eens lachen om het poppetje omdat je nu weet hoe en wat, maar vroeger (nu nog steeds voor jonge kinderen lijkt me) waren ze toch wel eng. Deel 4 en 5 worden de "grappen" ook bewust gemaakt.

avatar van 666south park

666south park

een 4,5 voor deze briljante film een van de beste uit de reeks egt waar en een zoooo!!! geweldige poster!!!:D leuke moorden ook kep erg gelachen

avatar van code9

code9

Je kunt deze simplistische maar geweldige horrorfilm keer op keer bekijken en iedere keer je weer rot lachen om de grofgebekte moordpop Chucky. Natuurlijk slaat het allemaal nergens op maar wat geeft dat - Child's Play 2 staat garant voor anderhalf uur puur kijkplezier.

avatar van sanna03

sanna03

ik wil deze film nog eens heel graag zien wanneer zouden ze die nog eens op tv geven?

ik vind ook dat de films van chucky keer op keer lachen zijn,

ze zijn heel goed

avatar van melanie178

melanie178

ik zei het al in mijn recensie van deel 1: dit vind ik het beste deel uit de serie! Chucky krijgt meer op zijn lazer dan in deel 1 en dat zorgt voor meer actie en wederom geweldige special effecten. Als je ook maar een klein beetje horrorfan bent MOET je deze film hebben gezien!

avatar van alex91

alex91

weet iemand in welke winkels deel 2 en 3 te koop zijn?

avatar van 606

weer super eng en spannend.

5 sterren voor de fantastiese pop

redelijk goeie vervolg verdiend net als deel 1 een 3***

alex91 schreef:

weet iemand in welke winkels deel 2 en 3 te koop zijn?

er is een winkel met de naam ''Niet Kopen Is Het Niet Waard'' in Spanje.. daar verkopen ze die 2 delen..

jongen als ik jou was zou ik gewoon wachten totdat ze op tv komen.. is het echt niet waard, geloof me..

avatar van TimD

TimD

En bij Child's Play 2 zeg je dat alle delen heel goed zijn. Beetje tegenstrijdig niet?

Free Record Shop liggen ze wel.

kArIzMa_TuRk

dit is Child's Play 2 en hier zeg ik dat helemaal niet..? beetje raar vind je niet.

Iets beter dan het eerste deel.

Maar niet erg veel. Blijft verder wel erg leuke onzin. Vroeger vond ik het erg eng, nu erg vermakelijk. Toch leuk hoe ze met zo'n simpel popje (ook en vooral als het niet beweegt) toch een hoop 'spanning' creeëren. Popje zelf blijft ook erg leuk gemaakt vind ik.

Verder is het een redelijke makke film, tussen de leuke scenes door. De scene in de klas, in de fabriek, in de kelder ... dat zijn de leuke. De rest is slecht geacteerde, visueel lelijke bagger. Gelukkig is die filler steeds erg snel voorbij, en dankzij de lekker korte speelduur weet het filmpje meer dan te entertainen.

3*, deze keer zonder de sentimentele push.

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

SuperSideSwipe schreef:

3,5

Mee eens! Chucky mag films blijven maken. Ze vervelen nooit! 3*

avatar van JurassicPark

JurassicPark

een 5,0. de beste chucky uit de reeks. leuk verhaal en een leuk vervolg.

avatar van metaledje

metaledje

zelfde verhaal als bij deel 1, chucky blijft leuk,film is best goed te kijken,ook goed gedaan met de pop zelf,wel tof dat ze zo'n hele good guys fabriek hadden gemaakt voor de film 3.5*

avatar van rico87_7

rico87_7

vond dit een van de leukste vervolgen tot nu toe,zag dit deel toen ik een jaar of 6 was en heb hem nu in men collectie (tje)

avatar van Tenshinhan

Tenshinhan

Minstens net zo goed als het al heel erg vermakelijke eerste deel van de Chucky reeks. Chucky zelf is misschien nog leuker dan in Child play 1 en verder zorgen er een paar leuke en nieuwe situaties en de nodige gore zorgen dat het een leuke film blijft om te kijken.

3,0 sterren.

avatar van Black-Pearl

Black-Pearl

Dit is toch het deel waar die in dat draaiding terrecht kom? vind het geweldig!! Maar toch moet het nog steeds niet kyken voordat ik ga slapen

avatar van hollandpride

Black-Pearl schreef:

Das deel 3.....in dit deel wordt het vloeibare plastic hem fataal

avatar van duffman

duffman

de beste uit de, net iets beter dan de eerste want er komen wat meer moorden in.

avatar van WeZet

WeZet

Zeer vermakelijke film, net zo goed als deel 1

Ik heb er van genoten!

***3.5***

avatar van Sam_Bracke

Sam_Bracke

Weet iemand waar je deze film orgineel kan kopen?

avatar van horrorfriek

horrorfriek

Ik ga er dadelijk eens lekker voor zitten. heb gisteren deel 1 gezien, en die vond ik al spannend en verwacht hier nog meer van gezien de reacties!.

avatar van Minority_Check

Minority_Check

ik vond het wel heel erg raar dat hij zomaar tot leven kwam

ze hadden iets beters kunnen bedenken

maar hij blijft wel heel erg leuk niet zo goed als de eerste maarja

avatar van kiriyama

kiriyama

Ook dit deel is me goed bevallen.

Goed kan je het nog altijd niet noemen. Technisch ronduit lachwekkend en eng of spannend is ie ook niet. Wel weer erg vermakelijk. Begint gelukkig ook meteen, niet zo'n waardeloze opbouw waar je verder niets aan hebt als in deel 1.

Chucky is nog steeds geweldig en er zaten een paar leuke scenes in zoals in het klaslokaal en in de fabriek. Duurde verder wel ietsje te lang allemaal maar ach. Zit nog erg te twijfelen over het cijfer. Verstand zegt 2.5, gevoel zegt 3.

Ach ik ben een gevoelsmens.