• 9.374.635 stemmen

Geregisseerd door: John Lafia

Met onder meer: Alex Vincent, Christine Elise en Brad Dourif

Plot Child's Play 2

"Sorry Jack...Chucky's back!"

Andy Barclay komt bij een pleeggezin in te wonen, omdat zijn moeder psychiatrische hulp krijgt. Wanneer Chucky opnieuw in zijn leven komt, begint de nachtmerrie van vooraf aan. Chucky is namelijk een moordlustige pop die zijn zinnen op Andy heeft gezet. Maar wie gelooft hem?

avatar van Jordy

Jordy

Iets minder dan deel één, iets beter dan deel drie: 2 en een halve ster.

avatar van BS

BS

duidelijk vervolg op de 1ste dus net iets minder maar ook wat uitgebreider. 3 sterren

avatar van blair witch

blair witch

deel 1 vond ik beter. Maar hij was wel leuk

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

En het uitmelken van de filmformule was begonnen!

avatar van gremlin gizmo

gremlin gizmo

beter dan 1.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Net als veel vervolgen valt ook Child's Play tegen in vergelijking met het eerste deel, maar de schade blijft gelukkig beperkt. Amusant deel uit de serie waarin Dourif en zijn Chucky nog meer de rol stelen dan in het origineel. Film bevat een paar erg interessante en vermakelijke scènes.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Is het nodig dat iemand als commentaar geeft : beter als bride of chucky ?

avatar van SSeagal

SSeagal

Wat is er mis mee, een logische vergelijking lijkt me??

avatar van pjotr

pjotr

Omdat de eerste vijf posts alleen maar beter-dan-berichtjes zijn....

avatar van mister blonde

mister blonde

ik neem veel voor lief; haunted houses, bezeten meisjes of ontspoorde zombies. het maakt mij niet uit.

maar een moordzuchtige pop?

je moet van goede huize komen dat goed over te brengen.

dat zijn de makers duidelijk niet. het wordt nergens spannend, sterker nog het is eerder lachwekkend. echter, niet lachwekkend genoeg om leuk te zijn. wat houd je over? niets.

1 ster, omdat ik wel een aantal keer moest glimlachen.

avatar van Agony

Agony

• 1985 berichten

wat een troep is dit.... echt een dramatisch slechte film. De horror is niet eng, de spanning door het stupide verhaal ver te zoeken. Laat staan dat ik hier humor in zie.... 0,5 ster.

avatar van Sjan

Sjan

Ik verlaag m'n cijfer met 1.5 sterren naar 1.5*: dat lijkt me beter voor deze film (die ik toen ik een stuk jonger was dus wel het aanzien waard vond).

avatar van SSeagal

SSeagal

Een redelijk vervolg dat duidelijk minder is dan de eerste film. De spanning is eraf, eveneens de originaliteit is weg. Toch kent de film wel zijn momentjes en daarom : **1/2

avatar van Banjo

Banjo

• 2033 berichten

als je boven de 20 bent is het niet benoemens waardig.

Maar toen in die tijd van films kijken op een kinder feestje ja toch wel..

avatar van KLah

KLah

Ik heb deel 2 eerder gezien als kind en deel 1 pas jaren erna. Ik had het echt te pakken. Ik zag Chucky overal en was echt een aantal maanden bang. Ik denk er nu al aan terug. Maar ja. Achteraf een film die dus echt zn werk had gedaan. Ik vond em kwa belevenis beter dan 1, dit omdat ik deel 2 dus eerder zag.

3.5 ster

avatar van sharky

sharky

Child's Play 2 was toch veel slechter dan deel 1. Ook omdat deel 1 veel beter geacteerd werd. Maar verder geeft regisseur Tom Holland toch net even de juiste spanning wat meer weg dan regisseur John Lafia.

avatar van Sonny Black

Sonny Black

Ik vond Child's Play 2 ook echt heel goed, heb ze laatst alle 4 nog eens zitten bekijken op DVD en in deel 2 sprong er voor mij uit het bezoek aan de speelgoedfabriek en het claustrofobische gevoel dit "Chucky" overal kan zijn, en natuurlijk de aftakeling van Chucky in het laatste kwartier . Tegen beter weten in geef ik deze film de volle 3,5*

avatar van Frantic01

Frantic01

Dit is ook voor mij gevoel van de chucky trilogy een echte uitblinker!!! toch een beetje dat benauwde gevoel wat je hebt tijdens de film van hij komt altijd terug en hij weet je altijd te vinden mooiste ook deze film staat in mij persoonlijke top 100 van de beste films allertijden

avatar van sanna03

sanna03

chucky 2 is weer even leuk als de eerste in deze film speelde namelijk die van 7theaven mee die moeder annie camden of zoiets

weer grappige film

Regan_Robbie24

welke van de oude spelers, van deel 1, zitten hier nog in?

Brad Dourif niet zeggen, die ken 'k al!

Regan_Robbie24

weet iemand nou wie er allemaal van de oude film er nog inzitten en niet Brad Dourif opnoemen want die zit in elke!?!?

as

Alleen Alex Vincent..Die kleine.

avatar van MoTh

MoTh

Een van de weinige goede vervolgen op n horrorfilm...

Minder natuurlijk het in bochten wringen (wordt later nog erger) om Chucky terug te brengen. (de metalen kop teruggebruiken, who in the hell does that?!)

Ik ben nog altijd volledig mee!

MoTh schreef:

Ik ben nog altijd volledig mee!

Waarmee?

avatar van MoTh

MoTh

as schreef:

Waarmee?

Met het verhaal tiens

?

as schreef:

Alleen Alex Vincent..Die kleine.

'k weet wel wie Alex Vincent is, die Andy toch?! en zo klein is ie niet, nog 1 en een halve kop moest ie toen groeien om net zo groot als mij te wezen!

avatar van johanm3

johanm3

Ook dit deel keek ik "stoer" met een groep jongens en meisjes op 10 jarige leeftijd.

Maar Damn, s nachts kon ik niet meer slapen. ( en maar stoer doen haha )

ik vind hem niet eng, beter dan deel 1,

Alex Vincent is veranderd, hij ken ook beter acteren.

avatar van Edie

Edie

Regan_Robbie24 schreef:

ik vind hem niet eng, beter dan deel 1,

Alex Vincent is veranderd, hij ken ook beter acteren.

Ik heb hem op 2 sterren staan, hijs best grappig, zeker niet beter dan het eerste, en ben voorlopig niet van plan mijn stem te verhogen.