• 9.379.431 stemmen

Terminator: Dark Fate (2019)

Actie / Sciencefiction | 128 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Oorsprong: Verenigde Staten / Spanje / Hongarije / China

Geregisseerd door: Tim Miller

Met onder meer: Mackenzie Davis, Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 31 oktober 2019

Plot Terminator: Dark Fate

"Welcome to the day after judgement day"

Vrijwel tegelijkertijd verschijnen twee figuren uit de toekomst in Mexico-Stad. De ene is een T-9 die als opdracht heeft Dani Ramos uit te schakelen, de andere is de 'verbeterde' soldaat Grace, die er alles aan gelegen is om Dani te beschermen. Daarbij krijgt ze onverwacht hulp van Sarah Connor, die met hulp van een anonieme bron al jaren Terminators vroegtijdig weet te lokaliseren en uit te schakelen.

Sarah Connor

Lucas / Floor Guard

avatar van Lewis-06

Lewis-06

T-10 schreef:

Ik vertrouw imdb niet meer na die leugen over Brad Fiedel.

welke leugen?

avatar van Bram0108

Bram0108

Zet IMDB wel in volgorde van screen time? Bij Once Upon a Time in Hollywood staat Luke Perry momenteel als een van de eerste, terwijl hij een bijrol heeft. Zou het niet meer met populariteit te maken hebben ofzo?

Bram0108 schreef:

Ik denk persoonlijk dat de namen gewoon willekeurig ingevoerd waren bij imdb (zonder een volgorde dus).

Lewis-06 schreef:

welke leugen?

iemand had zijn naam gezet als componist, terwijl dat niet waar bleek te zijn. Brad Fiedel bevestigde zelf dat hij niet meedoet met de film.

avatar van The Oceanic Six

T-10 schreef:

IMDb benoemt toch ook geruchten? Schijnbaar is Fiedel een tijdje dan genoemd en dat is op de site gezet. Er zal dan wel announced achter zijn gezet.

The Oceanic Six schreef:

oftewel niet compleet betrouwbaar website

avatar van The Oceanic Six

oftewel niet compleet betrouwbaar website

Jawel hoor. Er staat niet voor niets vaak bij dat het een gerucht is.

The Oceanic Six schreef:

Jawel hoor. Er staat niet voor niets vaak bij dat het een gerucht is.

we houden het op zeer goed betrouwbaar, maar niet 100%. Goed? ?

T-10 schreef:

we houden het op zeer goed betrouwbaar, maar niet 100%. Goed? ?

avatar van Zwolle84

Zwolle84

Het is hoe dan ook een must see, want Mackenzie Davis speelt erin.

avatar van paul ^^

paul ^^

Waar blijft die trailer zeg. Ben zeer benieuwd wat Tim Miller ervan gaat maken.

avatar van voyager77

voyager77

hyped want komt terug van James Cameron of toch het verhaal

veel minder hyped want weer een terminator film , weer oude arnie die echt wel oud is

T-10

Kom toch nou weer eens met iets baanbrekends voor de filmindustrie!

finalman

Ja idd, potverdorie. Het duurt echt lang. Geen teaser, geen trailer, weinig tot geen interviews, zelfs Schwarzenegger deelt geen info meer via de sociale media, ect. Over 5 (!) maanden zijn we al oktober.

Ik heb er vertrouwen in!

avatar van Valak

Valak

Omdat er inderdaad nog (bijna) geen promotie-gebeuren gaande is, denk ik haast met zekerheid te zeggen dat ze de release-datum gaan uitstellen naar waarschijnlijk begin volgend jaar ofzo.

Valak schreef:

Nee hoor, ze hebben nu een perfect release datum waarin bijna geen concurrentie te vinden is.

De promotie komt snel op gang....komt goed

Het zal niet meer zo lang duren: Tim Miller op Twitter

avatar van Valak

Valak

finalman schreef:

Het zal niet meer zo lang duren: Tim Miller op Twitter

Awesome!!

avatar van voyager77

voyager77

verhaallijn zit ergens wel logisch in mekaar qua opvolging

terminator 1 = sarah connor - zwak kwetsbare vrouw geholpen door heldhaftige soldaat kyle reese vs bad arnie

terminator 2 = sarah connor - sterkere vrouw + good arnie + john connor vs bad liquid prototype

terminator 3 = sarah connor - geharde vechtmeester + hybride soldaat Grace + good but old arnie + Dani Ramos aka de nieuwe john connor + familie van Ramos vs bad liquid terminator 2.0 en zijn leger van clones

wat ik daaruit afleid als gok _ John Connor is dood

_Sarah Connor is daarvoor verantwoordelijk of heeft door dat ze Skynet/WW3 eigenlijk niet kan

voorkomen

_meerdere alternate timelines of alleszins er word naar het verleden en de toekomst gesjeesd

avatar van Nick Theunis

Nick Theunis

Trailer as. donderdag (bron).

avatar van DonR4mon

DonR4mon

Bevestigd op FB dat de trailer donderdag uitkomt door Arnold zelf

Captain Pervert

De trailer komt uit om 6:00 PST, dat is 15:00 Nederlandse tijd. Nog zo'n 5 minuutjes dus.

Mijn voorspelling is dat dit één groot #metoo girlpower vehikel wordt met totale verheerlijking van de vrijheid en gelijkheid van de vrouw.

Allemaal prima, maar doe dat in je eigen tijd en verneuk daar niet een 35 jaar oude filmfranchise mee.

Van de vrouwen die meedoen is eentje heel stoer maar ook hele oud (Linda Hamilton) en een andere, die ik op set-pictures te zien heb (MacKenzie Davis...? Wie...?) , is graatmager en heeft de borstkas van een 12 jarig jongetje. Sorry, ik vind daar niets aan.

Captain Pervert

Haha! Het is nog erger dan ik dacht. Het 12 jarige jongetje neemt het op tegen totaal oninteressante Latino liquid terminator. Het is alsof je de cast van High School Musical tegen elkaar ziet vechten.

Sarah Connor verschijnt ten tonele op een manier zoals normaliter Arnold dat doet. De beste man zelf is slechts 2 (twee!) seconden te zien zonder overdrijven.

Daar zijn ze tenminste eerlijk over. Ik heb te vaak trailers gezien waarbij de bekendste acteurs uiteindelijk amper in de film voorkwamen (Bruce Willis heeft er een handje van).

In dit geval ga je de film tenminste niet kijken met de verkeerde verwachtingen.

Wedden trouwens dat Sarah Connor aan het einde hiervan het loodje legt?

Captain Pervert schreef:

Wedden trouwens dat Sarah Connor aan het einde hiervan het loodje legt?

Schwarzenegger heeft wel een aanzienlijk deel. Zijn opnames duurden 2 tot 2,5 maand, dus dit wordt zeker geen klein rolletje. Vergelijk het met Harisson Ford in The Force Awakens....

Captain Pervert

Ja, ja. En dit is James Cameron over Terminator Genisys: James Cameron over Terminator: Genisys - YouTube Hij werkte er niet aan mee maar hij prees het wel de hemel in. Wat die man vindt zegt me dus niets.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Trailer is erg goed , wel weer hoop vrouwen nieuwe stijl Hollywood .

Maar de terminator zelf en hoe hij transformeert

Terminator: Dark Fate Teaser Trailer #1 (2019) | Movieclips Trailers - YouTube

DiDa

Ik vind het verder ook een prima teaser trailer! Goede actie! Ben benieuwd of het verhaal nog wat sterke verassingen in petto heeft. Verder is misschien de vliegtuig scene ietwat over the top.

Maar we zullen Arnold in trailer 2 wel in actie te zien krijgen.