• 9.415.960 stemmen

Geregisseerd door: Lars Klevberg

Met onder meer: Aubrey Plaza, Brian Tyree Henry en Mark Hamill

Releasedatum: 20 juni 2019

Plot Child's Play

"More than a toy... he's your best friend."

Karen Barclay werkt in een warenhuis, waar op een dag een Buddi - een zeer geavanceerde speelgoedpop - wordt teruggebracht vanwege technische problemen. Omdat ze zelf geen geld heeft voor zo'n pop, besluit Karen dit teruggebrachte exemplaar in te pakken en cadeau te geven aan haar zoon Andy. Andy ontdekt al snel dat deze pop, genaamd Chucky, anders is; Chucky kan bijvoorbeeld veel meer dingen leren dan de andere Buddi poppen. Dat klinkt eerst leuk, tot Chucky leert wat geweld en moord is.

avatar van GMember

GMember

"When you order Chuckie from Aliexpress"

En dat is nog een understatement, wat een kansloze kinderpop is dit......

avatar van Levivdm01

Levivdm01

Hele leuke film!

Deze Chucky gerelateerde film is anders dan de normale Chucky Filma maar dat maakt het niet slechter!

Leuke verhaal lijn, Chucky wilt zoals altijd weer je vriend zijn tot het einde en heeft daar alles voor over, erg leuke en goeie film!

4 sterren!

avatar van teigertje

teigertje

• 2013 stemmen

Deze Child's play remake in een geheel andere vertelling.

Met een andere twist in het verhaal als de classic Child's play film.

En hij is niet zo sterk als vooral de eerste drie classic films.

Maar deze film, vind ik niet teleurstellen.

Er zitten spannende momenten in en wat gore scènes en enige humor.

De cast in deze film speelt prima.

En deze film is goed in elkaar gezet door de makers.

De pop Buddi heeft wel iets, en is best mooi gemaakt.

Zeker meer dan de moeite waard deze remake film.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

• 1908 berichten

Vandaag herbekeken, ditmaal op Bluray!

Ik was toch blij verrast toen ik deze film zag, ik was al bang dat ze het 1e deel compleet hadden nagedaan, maar gelukkig niet.

De pop ziet er niet alleen wat anders uit, maar ook een heel nieuw verhaal met Chucky, dit keer weer met een kind dat ietsje ouder is dan Andy, de pop kon ook best veel en nu ook met een ingebouwde camera, een nieuw soort met a.i wat in deze tijd erg in is dus een leuke toevoeging!

Leuke moorden, klein beetje gore en redelijk spannend.

Einde was ook wel geslaagd al met al een leuke film om gezien te hebben en beter dan Seed of chucky en Cult of Chucky!

Nu ga ik de serie kijken!

Mijn top 8 van alle Chucky delen is als volgt:

1. Child's Play 2