• 9.380.902 stemmen

Rambo: Last Blood (2019)

Actie / Thriller | 89 minuten / 101 minuten (alternatieve versie met lange openingssequentie)

Genre: Actie / Thriller

Speelduur: 89 minuten / 101 minuten (alternatieve versie met lange openingssequentie)

Alternatieve titels: Rambo V / Rambo V: Last Blood

Oorsprong: Verenigde Staten / Spanje / Bulgarije

Geregisseerd door: Adrian Grunberg

Met onder meer: Sylvester Stallone, Paz Vega en Óscar Jaenada

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 19 september 2019

Plot Rambo: Last Blood

"Everyone has one more fight in them"

Om verder te leven in anonimiteit heeft John Rambo (Sylvester Stallone) zich na zijn laatste missie teruggetrokken op een ranch in Texas. Hij leidt een rustig leven, tot de dag dat de kleindochter van een goede vriendin wordt ontvoerd door mensenhandelaren. Vastbesloten haar te redden vertrekt John naar Mexico, waar hij belandt in de heftige wereld van de sekshandel en zich genoodzaakt voelt om opnieuw naar zijn wapens te grijpen. Dat zet vanzelfsprekend kwaad bloed bij het Mexicaanse kartel, dat vanaf dat moment op niets anders zint dan wraak. John zal al zijn vaardigheden uit het verleden moeten gebruiken om dit gewelddadige kat-en-muisspel te overleven.

avatar van The Oceanic Six

Sylvester Stallone niet als Rambo in tv-serie | nu.nl/film | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl

Ja doeg, dan niet he. Ik hoef geen spin-off te zien. Dan was de bron in mijn vorige nieuwtje hier een paar berichten hoger geen juiste.

avatar van finalman

finalman

Het hoeft niet voor mij, zo'n serie. Liever Rambo V

Rambo V komt eraan!

"With 'Rambo V' Sylvester Stallone returns in his iconic role. This time he goes up against a Mexican cartel. Stallone, who has also written the screenplay, describes the new Rambo as his version of 'No Country for Old Men.' Like the last film, 'Rambo V' is produced by Avi Lerner ("The Expendables 1-3")

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Eindelijk!!!.

avatar van Kondoro

Kondoro

Thorongil schreef:

Rambo V komt eraan!

Super! Deze zou ik graag willen kijken haha!

Vet!

avatar van PEN15

PEN15

Ik ben beniewd hoe dit gaat heten

Rambo V (5)

Rambo 2

First Blood Part III

First Blood Part V

Rambo Commando

Instagram

Instagram

Ik denk dat de opnames dus best snel gaan beginnen...

Thorongil

Stallone is echt wel de sequel-koning. 6 Rocky's, 5 Rambo's en 3 Expendables!

Wordt wel leuk denk ik, deel 4 was echt bruut. 2 en 3 zijn mijn favoriet.

avatar van The Oceanic Six

Hoop niet dat dit net als Expendables 3 ook PG13 wordt qua rating. Want dan mag Sly lekker met pensioen gaan en nooit meer terugkomen. Rambo 4 vond ik een vrij ultieme actiefilm. Kort, maar erg krachtig en gigantisch bruut qua gore en actie. Alleen de intro was wat aan de lange kant.

schram101

Misschien is het vooral hoop maar ik verwacht toch niet dat Sly voor een vijfde Rambo een PG-13 rating zou willen. Zeker gezien het vierde deel, dat toch echt de meest brute actiefilm is die ik zag.

avatar van thunderball

thunderball

Het citaat "een keiharde, maar intellectuele moordmachine" klinkt toch niet helemaal gerust!?

DiDa

Ik weet zeker dat dit een R-rated film wordt....

Nieuws:

De opnames voor Rambo V zullen starten op 27 oktober in Louisiana!

De titel wordt waarschijnlijk Rambo: Last Blood en het ziet er naar uit dat Sly zelf weer regisseert!

Millennium Films - millenniumfilms.com

Sylvester Stallone's 'Rambo 5' to shoot in Louisiana next month | NOLA.com

Goed nieuws!

avatar van eka81

eka81

Hopelijk gaat hij strijdend ten onder, dit is zoals deel 1 in 1982 bedoeld was. Alleen de eerste versie van Rambo First Blood kon publiek niet verwerken waarna besloten is het einde aan te passen.

Hierna zoals bekend zijn er nog 3 delen gemaakt wat onze grote vriend Sly ongeveer half miljard dolar heeft opgebracht.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

DiDa schreef:

Nieuws:

De opnames voor Rambo V zullen starten op 27 oktober in Louisiana!

Bijna goed. Stallone heeft nu bevestigd dat de titel zal worden: Last Blood: Rambo

Opnames laten nog even op zich wachten. Stallone gaat eerst beginnen aan Creed (2016) - IMDb

jarno1975 schreef:

Weet ik Jarno, was ook al een oud berichtje...

Rambo versus IS in 'Rambo: Last Blood'? - FilmTotaal filmnieuws

Geen Mexicanen afknallen meer maar IS-ers?

avatar van AGE-411

AGE-411

Rambo tegen Daesh. Klinkt best leuk, maar kan ook voor controverse zorgen als men niet voorzichtig is. (Men moet voorzichtig zijn met symboliek).

Mexicanen afschieten klinkt me het veiligste.

Thorongil

Nieuwe ontwikkeling. Er komt een tv-series en de 5e film is voorlopig van de baan.

Thorongil schreef:

Nieuwe ontwikkeling. Er komt een tv-series en de 5e film is

voorlopig van de baan.

Wat een kutidee. Rambo leent zich totaal niet voor een serie.

Gewoon lekker een film maken, in de lijn van deel 4. Is dat nou zo moeilijk?

avatar van Alexander1900

Alexander1900

Ik weet ook niet wat ik ervan moet verwachten. Wordt het dan zoiets als de A-team? Al zal dat moeilijk te evenaren zijn.

Volgens mij gaat het helemaal niks worden. Erg jammer want de Rambo reeks is altijd goed te pruimen en keek naar het vijfde deel uit.

schram101 schreef:

Wat een kutidee. Rambo leent zich totaal niet voor een serie.

Gewoon lekker een film maken, in de lijn van deel 4. Is dat nou zo moeilijk?

Juist wel. Je kan hem per aflevering in een andere setting laten knallen. Effe 5 minuten intro en dan 40 minuten knallen.

Maar alleen als Stallone gewoon de hoofdrol gaat doen, anders laat het maar zitten.

DiDa

Heel slecht idee! Rambo is altijd een eenzame eenling geweest en plots heeft hij een zoon!? OF je maakt een Rambo V OF je laat de franchise met rust.

DiDa schreef:

Waarom? Zolang Stallone maar de hoofdrol heeft. De Evil Dead tv-serie van dit najaar is ook geweldig goed gelukt om eens wat te noemen.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Serie idee trekt me ook niet. 5e Filmdeel des te meer.

Deel 4 was geweldig. Hoop (en neem aan) dat deel 5 ook net zo bruut zal worden.

The Oceanic Six schreef:

Ik zie het niet gebeuren. Serie zal ook nooit een R-rating krijgen wat sowieso een must is voor een 5e R-Rambo.