menu

Deadpool 2 (2018)

Alternatieve titel: Once upon a Deadpool

mijn stem
3,43 (1057)
1057 stemmen

Verenigde Staten
Actie / Komedie
119 minuten / 134 minuten (Super Duper Cut)

geregisseerd door David Leitch
met Ryan Reynolds, Morena Baccarin en Josh Brolin

Wade Wilson werkt al twee jaar als de gemaskerde held Deadpool. Op een dag verliest hij echter alles waar hij van houdt. Hij geeft zichzelf hiervan de schuld. Alles wat hij overhoudt aan de tijd met zijn geliefde Vanessa, is een Skee-Ball-munt.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=1gF3lp-qFZo

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat MovieMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van john mcclane 2
4,0
Onderhond schreef:
Iets beter dan deel 1
waardoor het af en toe toch wat trager gaat. Het einde is ook wel een beetje flauw, maar uiteraard te verwachten binnen het Marvel universum. Gaat er eigenlijk ooit één held écht dood? Misschien kunnen ze daar eens een verhaaltje rond schrijven.3.0*

Ehm ,,,heb je wel goed opgelet tijden de film ,hoe duidelijk kan het zijn ?
Iets met wolferine ?

avatar van missl
2,5
Minder leuk dan deel 1 en dat is voornamelijk omdat ze hetzelfde riedeltje weer doen. Deel 1 vond ik wel leuk, een superheld die zichzelf niet zo serieus neemt. In deze deel 2 werkt het gewoon niet, na de 939582 flauwe opmerking ben ik er wel klaar mee. Het verhaal is wel prima.


avatar van GGG
4,0
GGG
Genoten weer van verhaal, actie en humor.

avatar van Noa090909
3,0
Heb me weer vermaakt met deze film


3,5
1 Januari in de bioscoop ?.
Hij is al lang uit op dvd/ blu-ray.
Heel vaag.

avatar van Psygothic
3,5
bart007bond De versie die vanaf januari gaat draaien heet Once Upon A Deadpool. Dit is een kindvriendelijke versie. Het extreme geweld is er uit gehaald en er zijn extra scènes toegevoegd, zodat ze er nog meer geld uit kunnen slepen en jonge kinderen hem ook kunnen/mogen zien.

3,5
Thx. Misschien leuk als vergelijking.

avatar van cantforgetyou
3,5
Aan de ene kant best treurig dat dit soort films nu goed gevonden worden. Ikzelf vind het ook een leuke actie film hoor, maar als je er echt bij na denkt, slaat het verhaal, de humor, de grofheid nergens op. Maar goed, dat terzijde. Dit deel is eigenlijk net zo sterk als deel 1. Veel grappen zijn niet leuk, maar veel ook wel. De dame met 'geluk' is erg leuk gecast en leuk verzonnen. Verder sta je soms verstelt van de special effects, hoe snel en grof dat in beeld wordt gebracht. Complimenten. Volgens mij gaat er een deel 3 komen. Het pakje van Ryan staat hem nog steeds sexy.

avatar van max cady
4,0
Prachtige uitvoering van een mooi nummer wat hier in deze film en scene precies op zijn plaats lijkt te zijn. Schitterend!

A-ha - Take On Me (MTV Unplugged)

3,0
Beetje flauw allemaal. De sterfscene aan het eind duurt ook veel te lang. Wel aardig verder maar ik vond deel één leuker.

avatar van Rodger
3,5
Leuke humor /actie,... en het onverwachte...
Film met een grote glimlach
3.5 ***

avatar van Fryce
5,0
Een plaatje weer. Echt heerlijk!

avatar van qwatje
4,0
By far de beste 'superheld' Ik kan vreselijk veel lol hebben bij de Deadpool films.
Ziek, grof, flauwe humor en lekkere actie.
Kom maar op met deel 3
4*

avatar van DjFrankie
3,0
De humor is niet mijn humor, het verhaal is super dun, maar toch weet deze door de vele actie momenten wel te boeien. Benieuwd of deel 1 sterker is.

avatar van Noodless
3,0
Voor mij blijft de film net overeind door de vele aanwezige humoristische dialogen en grappige situaties aangevuld door een mooie soundtrack waaronder Enya an A-ha passeren. Vooral het unplugged nummer Take on me van A-ha wist indruk te maken. Het verhaal zelf stelt weinig voor en wordt door zijn eigen humor naar het einde toe wat onderdrukt waardoor het gewoon flauw wordt. Want wat je dan als kijker krijgt voorgeschoteld is totaal overbodig en grenst dicht bij het belachelijke aspect wat eigenlijk niet had moeten zijn. Alles wordt opeens wel heel gemakkelijk uitgewerkt. Maar toch niet verveeld met deze prent, zijn voorganger vond ik wel beter. 6/10

avatar van Gang_Star
3,5
He's teamed up with the Juggernaut. The Juggernaut! That's, like, my favorite Marvel character ever, but you should never meet your heroes, because honestly, he's a bit of a dick! And like a lot of dicks, he's as hard as a rock, and causes nothing but problems!

Het kon eigenlijk niet uitblijven na het succesvolle Deadpool, en dus kwam twee jaar later inderdaad de opvolger Deadpool 2. Met een andere regisseur aan het hoofd, maar wel veel terugkerende karakters en kenmerkende actiescènes en humor. Allemaal inhoudelijk dan ook prima vermaak en dus bevat de film weer veel goede actiescenes en leuke grappen, maar de film duurt net iets te lang waardoor voorloper Deadpool inhoudelijk toch nét iets sterker is.

avatar van Brabants
3,0
Deadpool is vies, gewelddadig, sexy en grappig waarin dit alles in een film. Ryan Reynolds leek mij op voorhand de verkeerde man voor deze film als de gedoodverfde droogkloot, maar niets blijkt minder waar. Hij is de juiste man voor deze rol. Dit vervolg op de succesvolle film uit 2016 was kwalitatief mijns inziens iets minder. Om het succes te evenaren moet er verhaaltechnisch iets meer uitgehaald worden. De aanvulling van de ondersteunende karakters waren wel meer dan geslaagd, dat wel.

avatar van Tarkus
4,0
Goed vervolg op de eerste film, vind hem zelfs iets beter.
Goed verhaal, veel actie en ook met de humor zit het wel snor.
Ik heb de Super Duper Cut gezien, en ondanks de lange speelduur, me geen moment verveeld.
Kortom: leuke actiefilm waarvan ik hoop dat er nog een vervolg op komt.

avatar van Rico120
4,0
Wat een film ik heb me kompleet dood gelachen de actie met een vleugje drama en een flinke dosis humor
Big thump up voor deze film

avatar van K. V.
3,5
Deze ook eens bekeken en vond hem niet slecht, maar de eerste vond ik toch beter (al is het alweer een tijdje dat ik hem heb gezien). Niet altijd even grappig, maar gelukkig ziet het er weer prima uit. De cast was weer goed op dreef. Verder nog een leuke soundtrack.
Nog altijd leuke films, maar de eerste was beter.

avatar van DVD-T
4,0
Papa, can you hear me?

Net zo leuk (misschien stiekem nog net iets leuker) dan het eerste deel. Ik zeg stiekem, want er zitten toch enkele stukken in Deadpool 2 die minder goed werken. Zoals het einde. Toch echt te lang uitgerekt. Maar daarnaast zijn er de scenes met Cable. één van mijn favoriete personages uit de Marvel comics. En ook nog eens vertolk door de perfecte man voor deze klus, Josh Brolin. Voor de tweede keer in korte tijd zag ik hem in een rol waarbij ik me nauwelijks kon voorstellen dat iemand anders geknipt voor de rol was. Ook leuk is zijn wisselwerking met Reynolds die hem laat spelen met alle humor die hij op hem afvuurt. De beruchte scene met iets heel bizars is daar een mooi voorbeeld van. Ook Dennison is een leuke toevoeging aan de cast. Zorgt ook voor enkele leuke momenten.

Deadpool 2 pakt het ook meteen een stuk grootser aan in de actie scenes. De "geluks" scene is van een erg hoog niveau. Maar ook het gevangenis gevecht is erg gaaf. Allemaal versterk door de humor die vooral van Reynolds komt.

Van mij mogen ze nog wel even doorgaan met deze reeks, mits het niveau op pijl blijft natuurlijk.

avatar van Tommy De Vito
3,0
Net een voldoende voor Deadpool 2.

Het was heus vermakelijk, met een aantal goede actiescenes. Een aantal nieuwe personages zijn best prima, vooral Brolin past er goed bij. Reynolds is geweldig en zorgt weer voor een flinke dosis humor.

Maar ook is het allemaal té. Te veel cameos, te veel knipogen naar andere films en parodiën. Ja, dat siert misschien Deadpool, maar het is mij allemaal een beetje overdreven. Het verhaal is daarnaast matig en ver gezocht. Nee, de genialiteit is eraf en ik had echt meer van dit tweede deel verwacht.

Maar voor een avondje film heb ik mij toch redelijk vermaakt! ***

Zwolle84
Toch een héél stuk leuker dan de eerste keer. Kennelijk had ik er toen geen zin in, want ik kwam maar tot een 4. Of zou het de extended edition zijn die gewoon een stuk beter is?

avatar van martijn011
3,0
Dit deel is niet zo goed als z'n voorganger, maar nog wel vermakelijk genoeg voor een leuk avondje. Grootste manco van deze film is het verhaal. Nu is dat voor dit soort films natuurlijk ondergeschikt maar ik heb me er eigenlijk best wel aan gestoord. Het verhaal komt totaal niet uit de verf zodat je puur afhankelijk bent van de grappen en grollen van Reynolds. Gelukkig zijn die in overvloed aanwezig zodat het alsnog een vermakelijke film is.

Wederom zet Reynolds zet een geweldige prestatie neer, ik vind dat hij voor komedies in de wieg is gelegd, zijn mimiek en timing zijn van een hoog niveau.
De rest van de cast was niet best, dat jochie van twaalf was helemaal een ramp. Josh Brolin deed het nog wel aardig, maar dan hebben we het wel gehad.
Al met al heb ik me best goed vermaakt, ik vind alleen dit tweede deel een stukje minder dan de eerste.
Voldoende.

Jkjesse22 schreef:
Kon er nog niet om glimlachen. Halverwege in slaap gedommeld. Een film voor weinig kritisch kermispubliek.
Nou-nou, wat knap dat jij precies weet te vertellen voor wie deze film nou eigenlijk leuk is, indrukwekkend!

avatar van Daan258
Leuk!

Ook dit 2e deel heeft mij ontzettend goed weten te vermaken. De mix tussen comedy en lekkere harde bloederige actie scenes zijn heel goed gedaan. Vaak bij comedy/actie films word het snel erg flauw maar dat is hier niet het geval. Ryan Reynolds weet het weer leuk te doen als Deadpool. Bij vlagen erg goed kunnen lachen en daarnaast is het heerlijk genieten van de actie en de toffe soundtrack.

Laat deel 3 maar komen zou ik zeggen

3,5*

4,0
Leuk, Leuk, Leuk! Ik hou van de humor en die kerel Peter. Wat een kerel zeg! Ik ging letterlijk stuk op het moment dat hij over een auto surft om zijn maat te helpen uit de vuilniswagen. Geweldig!

avatar van Partyboooi
1,5
Ik zie alleen maar behoorlijke recensies. Maar ik vind de humor zo over de top dat het erg storend werkt. Deel 1 was nog wel leuk en fris, maar hier willen ze het trucje nogmaals doen en mi mislukt t hopeloos. Blijkbaar ben ik de enige...

avatar van Captain Pervert
4,5
geplaatst:
Smaken verschillen. Voor mij kon deze film al niet meer stuk toen er bij een ontploffing aan het begin een paar Crocs door de lucht vlogen.

avatar van ILDIB
4,5
geplaatst:
Gewoon heerlijk. Ja herhalend en so what. Goed is goed. Lekker komisch vuilbekken olee.

Overigens absurd hoeveel brolin echt aan kurt russell doet denken.

avatar van El ralpho
2,5
geplaatst:
You're not a fuckin' hero. You're just an annoying clown dressed up as a sex toy.

Bovenstaande quote door het Josh Brolin vertolkte personage, slaat wat mij betreft de spijker op zijn kop voor de immens populaire Merc with a Mouth. Deadpool moet vooral grofgebekt en leuk zijn, maar alleen dit eerste woord is op het personage van toepassing. Ryan Reynolds begon in dit deel soms irritatie bij mij op te wekken omdat de meeste grappen die hij als Wade Wilson maakt, gelijk doodslaan. Het feit dat hij dit in een torenhoog tempo doet maakt weinig verschil uit als de grappen over het algemeen helemaal niet grappig zijn. Een uitzondering is de tijdreis scène die tijdens de credits voorbij komt want deze vond ik wel heel sterk en verrassend geschreven. Het is namelijk niet het probleem dat Reynolds geen goede Deadpool zou spelen, maar dat de hele film van dit niveau had mogen zijn.

Naast bovengenoemde scène heeft dit vervolg alsnog een aantal leuke momenten, maar het probleem is dat deze te dun gezaaid zijn. Wat ook niet bijdraagt was de vaak foeilelijke CGI die door de jaren heen alleen maar meer negatief op zal gaan vallen. Wel heel gaaf vond ik de toevoeging van Zazie Beetz als de altijd geluk hebbende Domino die als frisse wind door de film heen dartelde. Echter voelt dit vervolg in zijn totaliteit als een teleurstelling aan en bekroop mij hetzelfde gevoel als bij het eerste deel: uit dit personage kan zoveel meer gehaald worden dan dat er in dit tweeluik gedaan wordt. Voor een meer uitgebreide toelichting adviseer ik je mijn review van het eerste deel te lezen.


2,5*

Gast
geplaatst: vandaag om 20:26 uur

geplaatst: vandaag om 20:26 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.