• 9.378.631 stemmen

Met onder meer: Jennifer Lawrence, Javier Bardem en Michelle Pfeiffer

Releasedatum: 14 september 2017

Plot Mother!

"Seeing is believing"

'Mother' volgt een stel dat een rustig bestaan leidt. Als er op een dag onuitgenodigde gasten hun huis binnenkomen, wordt dat bestaan ernstig verstoord. Het gevolg is dat de relatie van het stel danig op de proef wordt gesteld.

avatar van DutchTakeshiro

DutchTakeshiro

In ieder geval klinkt het verhaal wel leuk. Ik loop in ieder geval niet warm voor Lawrence. Ik ben benieuwd hoe Bardem het zal doen.

Ik krijg een sprookjesachtige vibe van de poster. Hopelijk wordt het een duister sprookje dan

Dying Rose

Afgezien van de achtergrond is de poster niet om aan te zien.

Verder heeft de teaser wel iets, al kan ik de gelijkenis met Stoker niet uit mijn hoofd krijgen. Heeft te maken met het huis (dat wellicht het grootste personage zal zijn) en hoe de cameraman er gebruik van maakt natuurlijk, niet met het nachtjapon dat Wasikowska beter staat dan JL. Zoals boven mij vermeld is het me tevens niet om haar te doen.

Toch de Aronofsky die mij het meest benieuwd maakt, hopelijk kan ik na drie films eindelijk iets met deze.

avatar van horizons

horizons

Da's mooi.

Lijkt me beter geen enkele trailer meer te kijken.

Javier Bardem!

horizons schreef:

Da's mooi.

Lijkt me beter geen enkele trailer meer te kijken.

fuck, ik heb ook echt spijt.

Deze trailer gaf VEEL meer weg dan ik had gehoopt. Ik wilde gewoon iets meer weten over hoe en wat dan die miezerteaser liet zien (eigenlijk horen), maar deze gaf plotwendingen uit de derde akte weg, zo te zien.

Ik raad aan om de trailer NIET te kijken.

avatar van ghostman

ghostman

damn, wat een trailer !!!

avatar van Movieritch

Movieritch

Ben benieuwd. Ik zag de trailer toen ik naar Annebelle ging in de munt. Jammer want de trailer laat inderdaad erg veel zien. Maar mijn interesse is getriggerd . Ik heb een zwak voor la Pfeiffer en de sfeer zat er volgens mij goed in.

avatar van bjerik76

bjerik76

ziet er spannend uit, heb de trailer maar tot de helft gekeken, want er werd al een hoop duidelijk om wie het ging, wat al een beetje op een spoiler begon te worden, maar dat weet je natuurlijk nooit zeker bij trailers

avatar van (verwijderd)

(verwijderd)

Whaaat, een nieuwe Aronofsky met Lawrence. Zo raar hoe je zoveel pruttel tegenkomt maar zo'n film langs je heen gaat. Deze ga ik zien in de bios. Al is het horror ...

avatar van TornadoEF5

TornadoEF5

John Milton schreef:

fuck, ik heb ook echt spijt.

Ik raad aan om de trailer NIET te kijken.

Waarom kijken jullie ook trailers?

avatar van horizons

horizons

Omdat het kan?

Zwolle84

Omdat het zo debiel staat om met je ogen dicht en vingers in de oren in de bios te zitten.

John Milton

Ik ken wel iemand die dat doet, maar idd: dat idee staat mij ook tegen.

avatar van clockwork72

clockwork72

John Milton schreef:

Ik ken wel iemand die dat doet

avatar van maurice32

maurice32

Op televisie zie je ook al die trailer die teveel weggeeft , jammer .

avatar van Esteban

Esteban

Aronofsky, dan kijk ik sowieso. Dit is wel de minst geslaagde poster die hier gekozen werd. De main poster, een ode aan Rosemary's Baby is een pak knapper!

Zwolle84 schreef:

Ga ook vaak op de bovenste rij in de bios zitten (tenzij de zaal echt groot is), zodat ik tijdens de trailers met mn telefoon kan spelen. Neem bijna altijd vroege voorstellingen, zodat niemand er last van heeft. Want als je vaak naar de bios gaat kom je wel 15x dezelfde trailers tegen.

Ik vind de trailer van mama! Ook zwak en alles blootgeven. Zelfs als er twistjes in zitten is alsnog het grootste gedeelte van de film gespoilerd.

Ben ik dan de enige die echt nog steeds geen flauw idee heeft waar de film over gaat na het zien van de (overigens geweldige) trailer? Meer dan 'koppel krijgt bezoek van ander koppel en dingen gaan mis' haal ik er echt niet uit?

Ik heb ontzettend veel zin in deze film. Black Swan is één van mijn lievelingsfilms en de eerste reactie hinten op een intense filmervaring.

Kaasrasper schreef:

Jennifer Lawrence gaat met haar man Javier Bardem naar een huisje of ze wonen in een huisje. Dan bellen er om en om een man en een vrouw aan(of was het andersom) die daar dan ook overnachten. Dan heeft Jennifer Lawrence door dat er vreemde dingen gebeuren en dat de twee "vreemde" mensen haar man ook kennen. En die blijken allemaal in een vreemde sekte oid te zitten en hebben dan Lawrence ergens voor nodig. Haar man heeft haar dus vanaf het begin al voor de gek gehouden. De boel blijkt daar dan flink fucked up over te zijn en moet Lawrence zien te overleven en daar weg te komen van haar man en die sekte, die iets gruwelijks met haar uit willen spoken.

Dit haal ik uit de trailer, even zo uit mijn hoofd. Ben even niet in de mogelijkheid om de trailer nog een keer te kijien. Ik plaats het voor de zekerheid maar in spoilertags.

Dying Rose

Die Rosemary's Baby-poster imitatie helpt evenmin.

avatar van rep_robert

Moest ook die Polanski film denken idd. Toen ik mijn verhaal neerpende.

avatar van Basto

Basto

• 11962 berichten

Zwolle84 schreef:

Dat is exact wat ik vanochtend (bij It) gedaan heb, toen deze trailer voorbij kwam. Heb er nog niks van gezien of over grlezen verder.

Zwolle84

Zag de trailer net, maar zoveel verklapt het echt niet. Weinig mis mee.

avatar van danuz

danuz

Lekker grindhouse trailertje wel gister in de bios!

Zwolle84 schreef:

Zag de trailer net, maar zoveel verklapt het echt niet. Weinig mis mee.

Ik weet niet of we dezelfde trailer zagen, maar de mijne gaf voor mijn gevoel de complete twist van de tweede of zelfs derde akte weg, op het vlak van wie niet te vertrouwen is. Je ziet wat mij betreft véél teveel.

John Milton schreef:

Ik zag die meest recente, in de bios. Heb geen spoilers meegekregen. Maar ben er wel vaker blind voor.

avatar van Dr.Strangelove

Dr.Strangelove

Trailer doet mij wel erg veel aan Rosemary's baby denken, maar het zal wel meer lijken op the others.