It (2017)
Bekijk via Netflix
Bekijk via Prime Video
Bekijk via HBO Max
Plot It
"Your fears are unleashed"
Zomer 1989. 'It' volgt een groep kinderen, beter bekend als de 'Losers club', in het kleine stadje Derry, Maine. Op een dag wordt het stadje geterroriseerd door het bloeddorstigste monster It dat het op de kinderen voorzien heeft. Dit monster, dat de vorm van een clown genaamd Pennywise aanneemt, komt lijnrecht tegenover het groepje kinderen te staan dat er alles aan zal moeten doen om het te verdrijven.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- It (BoekMeter)
Henry Bowers
Belch Huggins
DMF
Sarelb2
Ik heb de scene's al gezien en door dit krijg ik nog meer zin in de film. Maar ik kan er niet in?
Of ik moet gewoon een bios zoeken waar ze helemaal niet streng zijn. Vroeger bij de vue in hoorn kon ik ook nog
Altijd door lopen naar een film van 16+ toen ik 12 was ofzo. Wou dat het nog steeds zo was?
n00r
Beste Sarelb2, ik denk dat we onderhand wel weten hoe erg je het vind.
the crook
Sarelb2
Beste Sarelb2, ik denk dat we onderhand wel weten hoe erg je het vind.
Oké
Kondoro
John Milton
Stephen heeft zijn endorsement recht verspeeld
(al was ik benieuwd genoeg te klikken, dat dan weer wel. Dammit.)
bart007bond
Exact 27 jaar na de originele release.
27 jaar.
De kenners weten genoeg.
3 2 1 cut
The awakening of Pennywise who is hungry and needs to be fed with fears..
sierrra
Trailers zien er veelbelovend uit. Toch wel spannend dat een boek dat voor mij een van de beste verhalen ooit is weer wordt verfilmd. De 1990 verfilming vind ik maar matig. Ben erg benieuwd.
?.
In de boeken slaat It elke 27 jaar toe.
Zou grappig zijn als pennywise ook 27 zou zijn.
Nog maar 6 dagen,
Tel af.
6 5 4 3 2 1 ?
Kondoro
Ik vond dit wel echt een komisch stuk om te lezen. En dat is niet om het feit dat mensen waarschijnlijk werkloos raken door de film, puur de angst waar de mens zich in kan slepen: angst is maar een illusie.
Clowns werkloos door 'It' | Filmtotaal filmnieuws
Mijn datum is geprikt voor de film, ik heb er zin in!
John Milton
Er is op social media genoeg gratis reclame, zoals dit: 17-Year-Old Does An “It”-Themed Photoshoot With His Baby Brother, And It Will Give You Nightmares | Bored Panda - boredpanda.com
De première is mij te laat in Utrecht, maar zodra de week erop online komt, reserveer ik ook direct.
maurice32
Een 9,2 bij imdb , zal wel nog wat dalen denk ik , afwachten...ben benieuwd ?
bart007bond
Tv trailer met they float gives me the creeps ?
THEMARSVOLTA
Interview met Bill Skarsgard over IT: Interview With IT " Pennywise The Dancing Clown" Stephen King Upcoming Horror Movie 2017 - YouTube
GrobbekuikenXL
Tv trailer is leuk maar wederom vertalen ze Float als drijven ! Waarschijnlijk vanwege het riool maar het moet toch echt ZWEVEN zijn ! Ballonnen kunnen drijven ja maar ze zweven toch echt vaker.
Zwolle84
Een 9,2 bij imdb , zal wel nog wat dalen denk ik
Dat denk ik ook.
Blijft handig, zo'n credit card.
ViggøJøhnny
Volgensmij bedoelen ze hierin wel drijven, ivm het riool. Het jongetje wat dat schreeuwt in de tv spot/trailer wordt het riool 'ingetrokken'. En daarbij verplaatst It zich ook via het riool. Volgensmij heeft het daarom ook niks met de ballonnen te maken. Correct me if i'm wrong
GrobbekuikenXL
De eerste keer dat ik het boek las stond er zweven ! Wil je een ballon ? Ze zweven ! We zweven hier allemaal ! Klinkt toch beter dan Wil je een ballon ? Ze drijven ! In het Engels is float zowel zweven en drijven.
Lekker belangrijk. Ondertiteling is slechts ter ondersteuning.. Als je volledig van de ondertitels afhankelijk bent klopt geen enkele film meer qua vertaling. Denk alleen al aan de grappen in komedies die in vertalingen niet werken, of spreekwoorden.
ViggøJøhnny
Hmm dan klopt het inderdaad niet qua vertaling. Hopelijk doen ze het in de film wel goed vertalen! Kan in ieder geval niet wachten
Doom4
Ben ik dan de enige?
Iedereen is met veel lof te spreken over deze film, maar volgens mij word de remake niks enger of anders aan de trailers te zien. It vond ik super eng toen ik 12 was...ik heb hem laatst weer gekeken en toen vond ik er eigenlijk niet meer veel aan. We zullen zien......
maurice32
Vanaf donderdag in de bioscoop ? Ben wel erg benieuwd naar de reacties die hem gaan zien ?
Walter S.
Volgende week maar even overdag heen, geen zin in een volle zaal met irritante clowns die gezellig praatjes gaan maken.

It Chapter Two
2019

'The Alienist' was toch een Netflix Original, waarom is die verdwenen?

'Outlander'-spin off 'Blood of my Blood' doet het ontzettend goed op HBO Max

Wind River
Western / Misdaad, 2017

Sidney Hall
Drama / Mystery, 2017
gebaseerd op boekkleine stadclownpestenabandoned housemoordflashbackballoonmaineschoolschepselangstzomermoordenaarvermist persoondeath of brotherwellkinddemonictown historystephen kingit