• 9.379.095 stemmen

Met onder meer: Mark Wahlberg, Edward Norton en Charlize Theron

Gesproken taal: Oekraïens, Engels en Italiaans

Releasedatum: 4 september 2003

Plot The Italian Job

"Get in. Get out. Get even."

Een groep dieven, geleid door de beroepscrimineel Charlie Croker, creëert de grootste verkeerschaos in de geschiedenis van Los Angeles. Dit geeft ze de tijd om een grote hoeveelheid goud te stelen. Ze ontsnappen in hun Mini Coopers, die klein genoeg zijn om het verkeer te omzeilen.

avatar van centurion81

centurion81

• 2068 berichten
  • 1995 stemmen

Ik vond het een goede film, veel mooie elementen, 1x een twist die de voorspelbaarheid onderuit schopt en veel dialogen waar je licht om kunt lachen...

Ik hou wel van dit soort films...enige minpunt: Norton is mijn favoriete acteur en in deze film vond ik hem bijzonder slecht uit de verf komen.

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

Standaard Hollywood-filmpje maar toch zeker wel vermakelijk. 3*

avatar van mikey

mikey

Standaard hollywood formule dat soms verdacht veel leek op een duitse autoreklame. (verder) stereotiepe ongein en natuurlijk een pittige dosis materialisme. Plus eer/wraak bla bla. Norton was als enige erg amusant. 2,5

avatar van boerenpummel

boerenpummel

Had er toch wel wat meer van verwacht.

De film is zeker niet slecht, maar echt bovengemiddeld is het ook weer niet.

avatar van Fangs

Fangs (crew films)

Film volgens de standaard Hollywood-formule, dat wel, maar wel een erg vermakelijke met leuke rollen en genoeg vaart en actie. > 3.5*

avatar van Dieder

Dieder

Leuke film, al zijn sommige dingen wel een beetje voorspelbaar. Ben erg benieuwd naar The Brazilian Job. Speelt Mos Def ook mee? En wanneer komt deze uit?

Dit is iig 3.5*

avatar van Bad Kitty

Bad Kitty

Heerlijke actiefilm, verveeld geen minuut!

Geweldig Genoten 4,5****

avatar van threbez

threbez

ik waardeer de moeite die ze hebben genomen om een klassieker onder de bekendheid te brengen van hett volk van nu, alleen jammer dat het volk van nu nog steeds niets weet van the italian job van vroeger. (voor zover ik weet dan) acceptabele film, niet vervelend om te kijken doet denken aan ocean's eleven, die toch zeker beter was, maar op andere aspecten wint the italian job terrein.

avatar van Paøsk Inaüke

Paøsk Inaüke

boerenpummel schreef:

Had er toch wel wat meer van verwacht.

De film is zeker niet slecht, maar echt bovengemiddeld is het ook weer niet.

Helemaal mee eens. Heb hem wel in de kast, vanwege leuke herinneringen.

avatar van queenie

queenie

mooie film en ik wacht nu al op de opvolger!!! 4*

avatar van markie1978

markie1978

Steen goede film, met top acteur Donald Sutherland. Ik vind hem een vand de beste acteurs op leeftijd.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Zeker een goede film, verhaal goed uitgedacht (door de regiseurs van de orginele film uit 1969 dan), goede actiescenes, leuk die mini coopers.

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Lekker wegkijken.

Goede en snelle aktie, maar niet echt fantastisch.

avatar van Knisper

Knisper

Matige film. Ik vond de groep zeer amateuristisch overkomen. Geen van de leden is echt overtuigend, waardoor ze bij mij nou niet bepaald het beeld geven dat ze goede criminelen zijn. Wahlberg mist de uitstraling van een leider, een uitstraling die Pitt en Clooney in Oceans Eleven wel werken. Verder worden er twee amateurs bij de groep gehaald en ga zo maar verder. De actie zit op zich wel weer goed in elkaar. Maar het feit dat Norton nauwelijks zijn best heeft gedaan, laat al zien dat deze film weinig inhoud heeft.

avatar van moozie

moozie

Geweldig amusante film. Een mix van snelle achtervolgingen, zeer mooie camerashoots (vaak uit helicopter), grappige dialogen, een degelijke dosis geweld, een zeer arrogante en goed spelende Edward Norton, ... Deze film hield me ruim anderhalf uur lang in spanning; hij mocht nog een uur langer duren. Dit alles in een zeer mooi decor, nl. Venetië. Een 4,5 wat mij betreft.

avatar van The Soldier

The Soldier

Vond alleen dat er meer actie in moest zitten

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

Leuke film, maar magertjes vergeleken bij het origineel.

avatar van Ridwannekuh

Ridwannekuh

zeker goed!

avatar van 606

leuke film met de mini coopers,
mooie actie en een geweldige norton als arrogante slechterik.

3,5 ster

avatar van daanos;

daanos;

leuk verhaal, mooie re-make en geen moment verveeld,

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

goeie film met en top verhaal, heb hem net weer gekeken en zoals altijd een Superfilm! heb me weer geen seconde verveeld.
Goeie film met goeie acteurs. goeie cast
Edward Norton had een goeie rol als de Badguy van de film.. topfilm.. 3,5*

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

avatar van Pvt. Sanders

Pvt. Sanders

Rot film 0.5

avatar van papaEd

papaEd

Ik heb hem afgelopen zaterdag weer eens uit de kast gehaald,het was weer de moeite waard.

avatar van Charlotteke

Charlotteke

Ik heb hem gisteravond nog eens bekeken en hij verveelt me nog steeds geen seconde. Ik vind de film interessante dialogen bevatten.

avatar van skip

skip

Goede film, maar je moet er niet teveel bij nadenken want er zitten nogal wat zaken in die alleen in de film kunnen gebeuren

avatar van Roofless

Roofless

Niet echt vervelend, tempo ligt wel hoog in de film. Maar de actiescenes zijn toch net niet leuk genoeg... Het einde is ook vrij slecht. Leuk voor een ontspannend avondje maar verder is deze film ook niks meer waard dan 2.5 ster.

avatar van Lola3

Lola3

goede film maar met een ontzettend ontgoochelend einde. Want ze bereiden de gehele film alles voor en dan zo'n niet-spectaculair einde, en Steve sterf niet eens!!, echt wel zwak!!Wel leuk verhaaltje, al was het niet zo origineel en Edward Norton stak er weer met kop en schouders bovenuit. Soms ook geslaagde humor 'Take your time'maar kon niet van begin tot einde boeien, jammer...

avatar van Schuco

Schuco

Redelijke film, met niet van begin tot einde vermaak. Er zitten echt hele goede scenes tussen, de acteurs zijn goed gekozen, maar sommige scenes laten de film echt in waarde zakken.

*3.0

avatar van x_ShamieeJ

x_ShamieeJ

Deze film vind ik de moeite waard.

Ik heb gehoord dat er ook een Maxican Job komt?

Ik vond hem best geslaagd , de achtervolging met de mini Coopers vond ik wel leuk.

Was gisteren nog op tv [ in België ]