Nora Ephron

mijn gemiddelde
2,78
4385 stemmen

Geboren:
19 mei 1941
New York (Verenigde Staten)

Overleden:
26 juni 2012 (71 jaar)
New York (Verenigde Staten)

Er staan 8 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 4385 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,78 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,81

Filmografie

2,23 (13)
This Is My Life (1992)
2,95 (1007)
Sleepless in Seattle (1993)
2,65 (54)
Mixed Nuts (1994)
Alternatieve titel: Lifesavers
2,54 (312)
Michael (1996)
2,84 (1638)
You've Got Mail (1998)
2,40 (173)
Lucky Numbers (2000)
2,32 (570)
Bewitched (2005)
3,02 (618)
Julie & Julia (2009)