Miklós Jancsó

mijn gemiddelde
3,44
145 stemmen

Geboren:
29 september 1921
Vac (Hongarije)

Overleden:
31 januari 2014 (92 jaar)
Boedapest (Hongarije)

Er staan 23 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 145 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,44 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,71

Filmografie

3,25 (2)
Oldás és Kötés (1963)
Alternatieve titel: Cantata
3,70 (10)
Így Jöttem (1965)
Alternatieve titel: My Way Home
3,64 (35)
Szegénylegények (1966)
Alternatieve titel: The Round-Up
3,55 (10)
Csend és Kiáltás (1967)
Alternatieve titel: Silence and Cry
3,65 (39)
Csillagosok, Katonák (1967)
Alternatieve titel: The Red and the White
3,00 (4)
Fényes Szelek (1969)
Alternatieve titel: Sparkling Winds
2,50 (1)
La Pacifista (1970)
Alternatieve titel: Smetti di Piovere
Sirokkó (1970)
Alternatieve titel: Winter Wind
3,35 (24)
Még Kér a Nép (1972)
Alternatieve titel: Red Psalm
La Tecnica e il Rito (1972)
Alternatieve titel: De Techniek en het Ritueel
Roma Rivuole Cesare (1974)
Alternatieve titel: Rome Wants Another Caesar
2,93 (7)
Szerelmem, Elektra (1974)
Alternatieve titel: Electra, My Love
3,00 (5)
Vizi Privati, Pubbliche Virtú (1976)
Alternatieve titel: Private Vices, Public Virtues
Allegro Barbaro (1979)
Alternatieve titel: Allegro Barbaro - Magyar Rapszódia 2
3,50 (1)
Magyar Rapszódia (1979)
Alternatieve titel: Életünket És Vérünket: Magyar Rapszódia 1
A Zsarnok Szíve, Avagy Boccaccio Magyarországon (1981)
Alternatieve titel: The Tyrant's Heart
4,00 (1)
Szörnyek Évadja (1987)
Alternatieve titel: Season of Monsters
Kék Duna Keringö (1992)
Alternatieve titel: Blue Danube Waltz
2,25 (2)
A Kövek Üzenete - Máramaros (1994)
Alternatieve titel: Message of Stones: Máramaros
2,00 (2)
Kövek Üzenete - Budapest (1994)
Alternatieve titel: Message of Stone - Budapest
1,50 (1)
A Kövek Üzenete - Hegyalja (1994)
Alternatieve titel: Message of Stones – Hegyalja
2,50 (1)
Nekem Lámpást Adott Kezembe az Úr, Pesten (1999)
Alternatieve titel: Lord's Lantern in Budapest
Oda az Igazság (2010)
Alternatieve titel: So Much for Justice!