• 159.596 films
  • 9.832 series
  • 29.150 seizoenen
  • 609.198 acteurs
  • 355.529 gebruikers
  • 8.905.978 stemmen
Avatar
 

Meningen

Hier kun je zien welke berichten MindlessAssassin als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

After We Fell (2021)

Op aandringen van mijn vriendin ben ik maar met haar meegegaan naar deze film. Omdat ik met de quote “happy wife, happy life” leef heb ik mezelf hier maar is aan gewaagd en o’ god..

Goed, 3e film uit deze verschrikkelijk slechte film reeks, wat een fan-fic is over Harry Styles. Wat dat ook mag betekenen.. Het is in ieder geval een gedrocht van een film. Alles, maar dan ook écht alles, is slecht aan deze film. Hero en Josephine hebben het acteren niet in zich, het plot is waanzinnig slecht en zelfs de clichés (en die zijn er een hoop) zijn slecht uitgewerkt. De dialogen zijn absurd tenenkrommend en ook niks in deze film voelt organisch aan, alles voelt geforceerd. Er zit ook een overkill aan seks in en dan weet je al naar wat voor soort film je aan het kijken bent..

Volgens mij zijn de films ook echt geschreven door een wanhopig 16 jarig meisje, dus ik ga er inhoudelijk ook niks meer over zeggen. Niemand leest dit waarschijnlijk toch. Het is erg slecht in ieder geval. Vooral and i repeat, vooral niet kijken!

1.5/10

Arrival (2016)

If you could see your whole life from start to finish, would you change things? ...

Arrival is een film dat ik al erg lang op mijn lijstje had staan. En aangezien het ‘drama’ en ‘mystery’ betreft, heb ik hem vaak uitgesteld omdat je concentratie voor zulke films vaak optimaal moet zijn. Vandaag was zo’n dag, dat ik bomvol concentratie zat. Dus heb ik hem maar een aangezet.

Dennis Villeneuve heb ik nog niet veel van gezien. Hij blijkt voornamelijk in de sci-fi hoek te zitten, waar hij erg goed in is en dat laat hij hier ook zien. Het is een goed verhaal, met een leuke twist aan het einde. Alleen wordt het verhaal wel iets interessanter verpakt, dan het in werkelijkheid is. De twist op het einde gaf mij geen ‘kippenvel’ zoals een aantal dat wel hadden.

Visueel vond ik het wel erg mooi en cinematografisch gezien ook. Ook hoe de Aliens er uit zagen zag er erg goed uit, net als hun ‘UFO’s’. Alleen vond ik het op sommige momenten wel een beetje langdradig, ondanks dat de film nog geen 2 uur duurt. Het voelde wel langer dan het in werkelijkheid was.

7.5/10

Avengers: Endgame (2019)

We’re in the endgame now

De hype was werkelijk enorm voor deze film. Het onverwachte einde van Infinity War en de sterke bad guy Thanos, gaf eigenlijk een voorbode voor een ongekend sterk laatste deel. Alleen pakte dat niet helemaal uit als verwacht.

De Russo brothers kregen wel een ongekend budget, maar liefst 350 miljoen om dit laatste deel van deze saga, tot een goed einde te brengen. Nou is dat aan de ene kant wel gelukt, maar waar vele hoopte op het overtreffen van het vorige deel. Is dit deel eigenlijk net iets minder dan het vorige deel.

Dat heeft ook te maken met de speel-duur. 3 uur is gewoon een lange zit en ondanks dat het niet perse helemaal zo aanvoelde, zag ik wel genoeg scènes voorbijkomen die er wat mij betreft uit hadden gekund. Ook word in dit deel soort van karakter moord gepleegd, op Thor en de Hulk voor de komische-noot. Van Thor kan ik het enigszins begrijpen, want Hemsworth is wat betreft comedy wel vrij sterk, maar Thor is niet zo’n personage. Dus dat hadden zij wel wat slimmer kunnen aanpakken in plaats van hem de gehele film met een bier-buik te laten rond dwalen. Wat de Hulk betreft had ik hier niet heel veel moeite mee. Ik vond hem op zich best leuk, maar ik kan wel begrijpen dat fans hier over vallen. Banner en de Hulk zijn nou eenmaal is serieuzere strip figuren, dus om hun twee als komische-noot te gebruiken is misschien niet helemaal gepast.

Verder heeft Thanos in dit deel ook een beetje een downgrade gehad. Hij is hier wel een wat meer een ééndimensionale badguy. Wat jammer is, want juist dat vorige deel scoort zo hoog mede dankzij de ijzersterke badguy.

Verder moet ik wel zeggen dat de final battle erg vet was. Het zag er super gaaf uit en ook toen alle Avengers weer terugkwamen was wel een kippenvel momentje. Ook het begin van het gevecht (Thanos vs. The Avengers) was erg tof, was ook goed gechoreografeerd. Ik vond daarom het laatste uur van de film wel erg vermakelijk en sterk en daarom geef ik het toch nog 4 sterren.

8.0/10

Avengers: Infinity War (2018)

But this, does put a smile on my face.

Inmiddels aangebroken bij het begin van het einde, van de Infinity Saga. Een hype waar 10 jaar naar toe werd gewerkt. Een villian die Marvel overduidelijk al heel vroeg voor ogen hadden, dus ook tijd genoeg om hem goed uit te werken. Dat heeft ook geresulteerd in de beste Marvel-film tot nu toe.

Thanos is daarom ook in deze film de ster van de show. Hij heeft een goed uitgewerkt motief en het is geen 13- in- het - dozijn villian. Sterker nog, zijn motieven zijn zodanig sterk, dat je ook gewoon aan de kant van Thanos kunt staan. Het laat je eigenlijk zelfs twijfelen of wellicht ‘The Avengers’ misschien wel niet de bad-guys zijn.

Verder heeft deze film ook een erg sterke balans in serieus en komisch. Af en toe een komische-noot er door heen, zorgt voor wat lucht en dat is erg goed gelukt in deze film. Ook visueel ziet het er weer spectaculair uit en de CGI was wederom van een ongekend niveau.

De battle scènes zijn ook erg sterk. Met name het gevecht op Titan. Tussen Thanos vs. Iron Man, Doctor Strange, Spider-man en de GotG. Doctor Strange vond ik persoonlijk erg tof in die battle.

Maar ook de ‘Wakanda Battle’ was erg tof, met name de comeback van Thor was wel een klein kippenvel momentje.

En dan natuurlijk nog de cliffhanger, dat alle bijgekomen Avengers in rook opgaan was iets geheel onverwachts. Met name omdat je tot dan toe eigenlijk voornamelijk clichés in de MCU bent tegengekomen. Een film waarbij de villian wint, was wel iets onwaarschijnlijks tot dan toe.

8.5/10