• 9.369.700 stemmen

Ontwikkeld door: Boudewijn Rosenmuller en Oscar van Woensel

Met onder meer: Kay Greidanus, Werner Kolf en Teun Kuilboer

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: zondag 30 augustus 2020

Eerst uitgezonden op: NPO 3 (Nederland)

• Videoland Bekijk via Videoland
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Commando's

Commando John de Koning heeft de leiding over een geheime operatie, waarin de zoon van een hooggeplaatste Nigeriaanse official uit de handen van de terreurorganisatie Boko Haram gered moet worden. De missie loopt echter niet helemaal als gepland en er gebeuren vreemde dingen. Zo vreemd dat Europol - drie jaar later - besluit een diepgravend onderzoek naar John & co. te starten. John, die getraumatiseerd is door de mislukte missie in Nigeria, wordt ondertussen geconfronteerd met een moordenaar die zijn voormalige strijdmakkers probeert te elimineren. Hij gaat het gevecht aan, maar belandt in een oorlog waarin hij zijn maten, zijn gezin en zichzelf dreigt te verliezen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over Commando's

avatar van Toontje G

Toontje G

dinsdag 17 november 2020
Commando's seizoen 1 Na het einde toe werd het wel beter.
avatar van Chelsea94

Chelsea94

zondag 21 december 2025
Commando's seizoen 1 Geen idee waarom die lage score maar ik vond dit echt een heel toffe serie. Heb het nu pas gekeken omdat ik het niet kende, zeker de moeite waard.
avatar van stinissen

stinissen

• 12024 stemmen
woensdag 2 september 2020
Commando's seizoen 1 Eerste aflevering voorspelt niet veel goeds , kon me totaal niet pakken en dat ligt niet aan de cast die is gewoon ok. De constante flashbacks zijn hier ook schuldig aan.
avatar van badfans69

badfans69

woensdag 2 september 2020
Commando's seizoen 1
stinissen schreef:
Jammer dat je soms bij series na 1 aflevering een stem plaats, waarom niet na alle afleveringen gezien te hebben... Don't judge a book by its cover