• 9.369.701 stemmen

The Sommerdahl Murders (2020-2025)

6 seizoenen

Ontwikkeld door: Lolita Bellstar

Met onder meer: André Babikian, Laura Drasbæk en Peter Mygind

Oorspronkelijke taal: Deens

Release datum: zondag 1 maart 2020

Eerst uitgezonden op: TV 2 Charlie (Denemarken)

• NPO Start Bekijk via NPO Start
  • myLum (Lumière) Bekijk via myLum (Lumière)
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Sommerdahl Murders

In zijn woonplaats aan de Deense kust onderzoekt Dan Sommerdahl recent gepleegde moorden. Daarbij werkt hij samen samen met zijn vrouw Marianne, die op het technisch laboratorium werkt, en met rechercheur Flemming Torp. Maar Dan Sommerdahl staat erom bekend dat hij zich compleet verliest in zijn werk. Dat moet een keer fout gaan…

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over The Sommerdahl Murders

avatar van AniSter

AniSter

zondag 1 mei 2022
The Sommerdahl Murders seizoen 1 Om met mijn conclusie te beginnen: mijn voorkeur gaat toch uit naar Zweedse misdaadseries, die meestal iets complexer in elkaar zitten en vaak wat spannender zijn. Neemt niet weg dat dit eerste seizoen niet echt tegenviel. In ieder geval niet wat de misdaadverhalen betrof. Het 'overall' dramaplot, de relatiesores van de Sommerdahls, vond ik een stuk minder en af en toe zelfs storender, voornamelijk veroorzaakt door de arrogante kwal Dan. Pluspuntje vond ik dan weer de iets beter uitgewerkte eindes van de misdaadgedeeltes.
avatar van DjFrankie

DjFrankie

zaterdag 11 juli 2020
The Sommerdahl Murders seizoen 1 Veel onderling drama, wat mij betreft iets teveel. Daarnaast vond ik de 4 verhalen niet zo sterk als ik had gehoopt voor een scandinavische crimi.

Martin Minderaa_tv

woensdag 21 januari 2026
The Sommerdahl Murders seizoen 6 Dit kan echt niet meer. Tenenkrommend slecht.