• 10.501 nieuwsartikelen
 • 161.592 films
 • 10.089 series
 • 29.632 seizoenen
 • 612.947 acteurs
 • 192.823 gebruikers
 • 8.960.252 stemmen
Avatar
 
banner banner

That '70s Show (1998-2006)

8 seizoenen
3,41 702 stemmen + Mijn stem

Status: Beëindigd

Genre: Komedie

Oorsprong: Verenigde Staten

Ontwikkeld door: Mark Brazill, Terry Turner en Bonnie Turner

Met onder meer: Laura Prepon, Mila Kunis en Topher Grace

IMDb beoordeling: 8,1 (188.231)

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 23 augustus 1998

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot That '70s Show

Vroeger was alles beter. That '70s Show is een Amerikaanse sitcom die gaat over het leven van een groep tieners in de Amerikaanse plaats Point Place in Wisconsin. In de show worden sociale thema's aangesneden als feminisme, de nieuwe houding ten opzichte van seksualiteit, de economische moeilijkheden in tijden van recessie, wantrouwen tegen de Amerikaanse regering, de snelle ontwikkeling van televisie en het gebruik van drugs.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Externe links

Seizoenen

Komt er een That '70s Show seizoen 9?

Video's en trailers

Alle Media

Meningen over That '70s Show

Let op: Onderstaande reviews en/of comments zijn slechts een willekeurige greep van het totaal. Wanneer je een review wilt schrijven of een comment wil plaatsen kan dat op een seizoenspagina.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME.

 • 2205 berichten
 • 944 stemmen
woensdag 9 december 2015
That '70s Show seizoen 1 An apple? Where's my candy, you son of a bitch! Hilarische komedieserie. 8 top seizoenen. Goede cast en vele leuke verhalen/scenes passeren de revue. Vierenhalve ster van mijn kant voor That '70s Show.
avatar van Black Math

Black Math

 • 264 berichten
 • 141 stemmen
donderdag 2 februari 2023
That '70s Show seizoen 1 Aardig komedieserie. Het thema 70s is aardig, er is chemie tussen de acteurs en er zitten een aantal leuke karakters in, waarbij met name vader en moeder Forman mijn favorieten zijn. Hoe irritant haar karakter ook is, Mila Kunis is indrukwekkend, zeker voor iemand die nog maar veertien was. Alleen Prepon overtuigt niet altijd, met name in dramatischere momenten. Ik til er niet te zwaar aan, over het algemeen is er een fijne interactie tussen haar karakter en dat van de Grace. De serie is wellicht nog een beetje zoekend, ook gezien het feit dat Donna in één aflevering een zusje heeft, die we verder nooit meer terug zien. Niettemin zitten er veel leuke momenten in, met name scènes waarin iemand een vertelt of denkt hoe de andere karakters op iets reageren, waarbij je die karakters ziet, maar met de stem van de verteller. Er wordt af en toe gespeeld met het medium en dat bevalt me altijd erg goed. 3*.
avatar van tommykonijn

tommykonijn

 • 568 berichten
 • 294 stemmen
woensdag 6 maart 2019
That '70s Show seizoen 8 Vreselijk seizoen dit. Begrijp me niet verkeerd, ik heb over het algemeen genoten van That '70s Show. Ik zag de serie enkele jaren geleden al eens sporadisch op Comedy Central voorbij komen en dacht toen nog: 'dit moet ik ooit eens helemaal zien'. Dankzij Netflix is dat nu dus gelukt. Ondanks dat bijna ieder seizoen wel een smetje had waardoor ik - op het eerste seizoen na - nét niet aan de 4 sterren kwam, bleef dit uiterst vermakelijk. De kracht zit 'm, net als bij Friends, in de vriendengroep zelf. De onderlinge chemie is heel sterk, waardoor ook flauwe afleveringen nog steeds te behappen zijn. In seizoen 8 wordt de vertrouwde vriendengroep compleet overhoop gehaald. Dan blijkt toch dat Kelso, maar vooral Eric, echt onmisbaar zijn geworden. Het gaat eigenlijk écht mis op het moment dat ze Eric nog steeds een rol laten spelen terwijl hij niet in beeld is. Dat hij het zomaar even uitmaakt met Donna vanuit Afrika is niet alleen volstrekt ongeloofwaardig, maar zorgt er ook voor dat er nog maar weinig sympathie voor hem valt op te brengen (zeker nadat hij al eerder tijdens hun bruiloft niet kwam opdagen; ook al zo'n vreemde keuze van de schrijvers). Maar daar blijft het niet bij. Je merkt dat de schrijvers zich in allerhande bochten proberen te manoeuvreren om het allemaal maar leuk te houden. Randy is met stip het meest kleurloze personage uit de serie; het bewijs dat een sarcast niet altijd leuk hoeft te zijn. Het is een rol die compleet te verwaarlozen valt, want ik zou me nu geen enkel grappig Randy-moment kunnen herinneren. Verder treedt Leo opnieuw te veel naar de voorgrond, barst het seizoen van vervelende verhaallijntjes (waaronder Jackie die werkt voor die televisiepresentatrice) en wisten de relaties tussen Hyde en de stripper en Jackie en Fez mij niet helemaal te overtuigen. Eigenlijk zijn alleen de Formans en Bob nog zoals je hen gewend bent, maar zelfs Red lijkt wat te lijden onder de afwezigheid van Eric. De interactie tussen die twee is hier een groot gemis. Het moge duidelijk zijn: deze serie had wat mij betreft beter na seizoen 7 afgerond kunnen worden. De situatie was daar ook best gunstig voor geweest destijds, maar het zij zo. Seizoen 8 kijk je omdat je wacht op de seriefinale - en die is nog best oké - maar uiteindelijk heeft dit toch een beetje een nare nasmaak. De eerste vier afleveringen en de slotaflevering wisten me nog wel hier en daar te laten lachen (onder meer het gastrolletje van Bruce Willis in aflevering 4 is erg leuk), maar het middenstuk gaat geruisloos voorbij. 2*