ad
 • 139.657 films
 • 6.608 series
 • 19.994 seizoenen
 • 431.699 acteurs
 • 280.230 gebruikers
 • 8.083.813 stemmen
Avatar
 
banner banner

That '70s Show - Seizoen 3 (2000-2001)

3,48 65 stemmen

Show titel: That '70s Show

IMDb beoordeling: 8,1 (155.281)

Seizoenen: 8 seizoenen

Afleveringen: 25

Datum van release: dinsdag 3 oktober 2000

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

That '70s Show

Afleveringen Seizoen 3 (2000-2001)

 1. 1. Reefer Madness

  Iedereen is opgelucht als Hyde uit de gevangenis komt, maar de problemen zijn nog niet voorbij. Red vraagt Eric of hij ook weleens heeft geblowd en Eric twijfelt of hij de waarheid zal vertellen.

 2. 2. Red Sees Red

  Red is boos en geeft Eric en Hyde een uitgaansverbod. Ook moeten ze de sleutels van de Vista Cruiser inleveren. Als ze zich vervelen, stelt Kitty voor dat ze gaan knutselen, maar ze hebben andere plannen.

 3. 3. Hyde's Father

  De jongens bezoeken met valse identiteitsbewijzen een plaatselijke bar, waar Hyde ontdekt dat de barman zijn afwezige vader is. Donna lacht om Kelso en Kez, die in een blootblaadje aan het kijken zijn, tot ze een stapel onder Erics bed vindt.

 4. 4. Too Old to Trick or Treat, Too Young to Die

  De vrienden kijken tijdens Halloween naar een Hitchcock-marathon en Eric klaagt dat ze niks te doen hebben omdat ze te oud zijn om te trick-or-treaten. Maar dan raken ze verwikkeld in hun eigen Hitchcockiaanse avontuur.

 5. 5. Roller Disco

  Na enig aandringen doet Jackie samen met Fez mee aan een rolschaatswedstrijd, maar ze vertelt hem dat ze alleen tevreden is met de eerste prijs. Red wordt aangeklaagd omdat hij een voormalig medewerker onterecht zou hebben ontslagen.

 6. 6. Eric's Panties

  Als Erics scheikundemaatje hem probeert te versieren, lijkt Donna zich weinig zorgen te maken, maar dan vindt ze een damesonderbroek in Erics auto. Kitty ontdekt dat de bloeddruk van Red enorm hoog is en besluit hem op dieet te zetten.

 7. 7. Baby Fever

  Als Laurie op het kind van een vriendin past, merkt Kitty dat ze graag weer een baby in huis zou willen. Jackie vernielt het busje van Kelso en hij vindt dat ze moet betalen. Hierdoor ontstaat er een meningsverschil over geld.

 8. 8. Jackie Bags Hyde

  Red organiseert een barbecue en is geïrriteerd als Bob hetzelfde plan heeft. Donna en Eric krijgen vervolgens ruzie over de concurrentiestrijd. Jackie brengt haar vriend Chip mee naar de barbecue en vindt het geweldig als Hyde jaloers lijkt.

 9. 9. Hyde's Christmas Rager

  Tijdens het Kerstfeest ontdekt Hyde dat het samenwonen met Bud ook zo zijn voordelen heeft.

 10. 10. Ice Shack

  Kelso nodigt zijn vrienden uit in de vishut van zijn oom, als onderdeel van zijn plan om Jackie terug te winnen. Dan raken Kelso en Eric verwikkeld in een strijd om wie het meeste weet over zijn geliefde.

 11. 11. Who Wants It More?

  Donna en Eric werken aan een werkstuk, maar pauzeren steeds om te flikflooien. Als ze ruzie krijgen over de inhoud, zegt Donna dat ze geen zoenpauzes meer wil. Na een bijna-doodervaring beseft Red dat hij nooit vrienden krijgt als hij niet verandert.

 12. 12. Fez Gets the Girl

  Eric wordt gekozen tot medewerker van de maand. Donna wint kaartjes voor een concert en de rest maakt ruzie over wie er mee mag. Fez heeft zijn oog laten vallen op een heel mooi meisje en Donna probeert hem te helpen om haar voor zich te winnen.

 13. 13. Dine and Dash

  Kelso krijgt geld van zijn oma en nodigt iedereen uit voor een diner in een duur restaurant. Maar na afloop kondigt hij aan dat hij niet op gaat draaien voor de kosten. Ze besluiten ervandoor te gaan zonder te betalen.

 14. 14. Radio Daze

  Donna krijgt een baantje bij een radiozender, waar ze rocksterren kan ontmoeten en gratis concertkaartjes kan krijgen. Tot Erics verbazing verklaart ze in de uitzending dat ze geen relatie heeft. Kelso koopt intussen een nieuwe liefdesbus.

 15. 15. Donna's Panties

  Als de vrienden op Valentijnsdag aan het basketballen zijn, trekt Eric aan Donna's broek en komt er een grote, lelijke onderbroek tevoorschijn. En als Kelso bij de Formans aankomt om Laurie bloemen te geven, ziet hij een ander uit haar kamer komen.

 16. 16. Romantic Weekend

  Eric en Donna liegen tegen hun ouders en gaan de stad uit voor een romantisch weekendje in een hotel. Hun trip wordt echter verpest door Red en Kitty, die in de kamer ernaast verblijven. Kelso heeft problemen in de slaapkamer.

 17. 17. Kitty's Birthday (That's Today?!)

  Tot woede van Kitty zijn Eric en Red haar verjaardag vergeten. Na een leuk bezoekje aan een winkelcentrum vertelt Jackie aan Kelso dat hij een soort vriendin is die ze nooit heeft gehad.

 18. 18. The Trials of Michael Kelso

  Nadat Fez is aangevallen door jongens van een rivaliserende school, proberen Hyde, Fez en Eric wraak te nemen, maar ze komen vast te zitten in de school. Jackie wil Kelso testen voordat ze hem terugneemt en bedenkt vijf geheime tests.

 19. 19. Eric's Naughty No-No

  In een erotische film ziet Eric dingen die veel verder gaan dan de twee of drie trucjes die hij altijd in de slaapkamer gebruikt. Hij besluit er iets van uit te proberen. Kelso biecht al zijn leugens op aan Jackie.

 20. 20. Holy Craps!

  De vrienden helpen bij een liefdadigheidsevenement van de kerk. Eric ontmoet een man die hem adviseert om niet met zijn schoolvriendinnetje te trouwen omdat zijn vrouw vroeger het mooiste meisje van de klas was en nu lelijk, dik en onaardig is.

 21. 21. Fez Dates Donna

  Als Caroline aan Fez vertelt dat ze hem nog steeds wil, zegt hij dat hij verliefd is op Donna. Van Eric mag Fez Donna een keer "lenen", maar de date is vervolgens wel erg gezellig. Bob pikt een deel van Reds garage in, dat volgens hem zijn eigendom is.

 22. 22. Eric's Drunken Tattoo

  Als Eric in Donna's dagboek leest, ontdekt hij dat ze soms zou willen dat hij er ruig uitzag, zoals Steven Tyler van Aerosmith. Daarom laat hij in een dronken bui een tatoeage zetten. En Jackie hoort Kelso in zijn slaap "Jackie, dit wordt niks" zeggen.

 23. 23. Canadian Road Trip

  De jongens en Leo gaan op weg naar Canada om bier te kopen. Maar als ze de grens naderen, realiseert Fez zich dat hij zijn paspoort is vergeten. Hij verstopt zich met tegenzin onder een stapel bier in de achterbak.

 24. 24. Backstage Pass

  Bij een concert krijgt Donna een backstage-pas en ze vindt het zo geweldig achter de coulissen dat ze vergeet dat ze heeft beloofd dat ze na 10 minuten weer terug bij Eric zou zijn. Kelso wil dat zijn tweede "eerste keer" met Jackie heel bijzonder wordt.

 25. 25. The Promise Ring

  Eric en Kelso besluiten belofteringen te kopen voor Donna en Jackie, maar Kelso geeft Jackie eerst een testcadeau omdat hij bang is dat ze hem niet zal aannemen. Eric is niet blij als Donna de ring aan een ketting om haar nek draagt.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.