ad
 • 139.657 films
 • 6.608 series
 • 19.994 seizoenen
 • 431.699 acteurs
 • 280.230 gebruikers
 • 8.083.813 stemmen
Avatar
 
banner banner

That '70s Show - Seizoen 5 (2002-2003)

3,44 64 stemmen

Show titel: That '70s Show

IMDb beoordeling: 8,1 (155.281)

Seizoenen: 8 seizoenen

Afleveringen: 25

Datum van release: dinsdag 17 september 2002

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

That '70s Show

Afleveringen Seizoen 5 (2002-2003)

 1. 1. Going to California

  Eric gaat tegen de zin van zijn ouders naar Californië om Donna persoonlijk te vragen om terug naar huis te komen. Kelso ontmoet in Californië een meisje dat overal voor in is, behalve voor seks. En thuis ontstaat er iets tussen Jackie en Hyde.

 2. 2. I Can't Quit You Baby

  Als Bob Donna inschrijft voor een katholieke school en Red de Vista Cruiser van Eric afpakt, denken Eric en Donna dat hun laatste schooljaar definitief verpest is. Eric en Donna ontdekken ook dat Jackie en Hyde het achter Kelsobs rug om met elkaar doen.

 3. 3. What Is and What Should Never Be

  Kitty maakt Red aan het schrikken met het nieuws dat ze zwanger is en hij vertelt haar dat hij niet van plan is om de Corvette te verkopen! Kelso is al even zeer in shock als hij Hyde en Jackie ziet zoenen.

 4. 4. Heartbreaker

  Kitty krijgt schokkend nieuws van haar arts. Ook krijgt ze bezoek van haar ouders uit Phoenix. Kelso wil Hyde een pak rammel geven omdat hij iets met Jackie heeft, maar uiteindelijk besluiten ze weer vrienden te worden.

 5. 5. Ramble On

  De relatie tussen Eric en Donna krijgt een deuk als zij een spuuglelijke ring voor hem koopt. Iedereen vindt hem afschuwelijk, behalve Fez. En als Fez vervolgens solliciteert naar een baan bij de DMV, is het lot hem gunstig gezind.

 6. 6. Over the Hills and Far Away

  Als Donna's vader, Bob, per se wil dat zij Marquette bezoekt terwijl Eric naar de universiteit van Winsconsin gaat, is Eric bang dat hun relatie het niet redt als ze ergens anders gaan studeren. En Jackie baalt ervan dat Hyde haar niet trouw is.

 7. 7. Hot Dog

  Eric gaat op zoek naar een bijzonder cadeau voor Donna, maar zijn vrienden vinden het maar niks. Red geeft Kitty ook een cadeau: een puppy, om haar af te leiden van de stemmingswisselingen waar ze last van heeft door de overgang.

 8. 8. Thank You

  Eric is van plan om zijn verloving met Donna bekend te maken tijdens het Thanksgiving-diner van de Formans, maar in plaats daarvan wordt er een andere aankondiging gedaan - die niet bepaald gunstig is voor Eric.

 9. 9. Black Dog

  Als de vader van Jackie naar de gevangenis moet, is ze totaal van streek - omdat Hyde niet weet hoe hij haar moet troosten. Kelso is nog steeds geschokt over het feit dat Jackie en Hyde een stelletje zijn. En Fez vindt de liefde bij de DMV.

 10. 10. The Crunge

  Eric neemt drastische maatregelen als hij erachter komt dat al zijn vrienden, inclusief Kelso, beter hebben gescoord bij het SAT-examen. Kitty denkt dat Eric niet tegen de druk kan, maar Red denkt dat zijn gedachten te veel bij Donna zijn.

 11. 11. The Girl I Love

  Kitty geeft een etentje zodat Fez Nina kan voorstellen aan zijn vrienden, maar het mondt uit in een strijd tussen de seksen. Eric vertelt aan de jongens dat hij het vervelendste afspraakje ooit heeft gehad toen Donna hem meesleepte naar een bomentuin.

 12. 12. Misty Mountain Hop

  Jackie vraagt de Formans om haar te helpen het wintersporthuisje van haar familie leeg te halen. Hyde haalt Kelso en Fez over om het hele weekend te feesten. En Eric wil nieuwe romantische dingen doen met Donna, maar het loopt allemaal anders dan gepland.

 13. 13. Your Time Is Gonna Come

  Tot ontzetting van Jackie komt de nieuwe vriendin van Kelso naar Point Place. En Kitty's vader overlijdt.

 14. 14. Babe I'm Gonna Leave You

  Als Annette, het Californische vriendinnetje van Kelso, naar Winsconsin komt, heeft Jackie moeite met de nieuwe liefde van haar oude vriendje. Kittybs vader overlijdt, waardoor ze haar problemen met haar moeder niet meer uit de weg kan gaan.

 15. 15. When the Levee Breaks

  Als Donnabs vader een weekend weg is, doen zij en Eric het huishouden. Maar om er een succes van te maken, moet Eric oneerlijk tegen haar zijn. Kitty vindt een ring en ontdekt dat Eric nog meer dingen geheim houdt.

 16. 16. Whole Lotta Love

  Red is niet blij met de verloving van zijn zoon en maakt het Eric erg moeilijk. Kelso probeert Hyde af te troeven door Jackie een mooie trui te geven voor haar verjaardag. En Fez wordt eindelijk ontmaagd!

 17. 17. The Battle of Evermore

  In de hoop dat Red en Eric daardoor nader tot elkaar komen, schrijft Kitty hen in voor een wedstrijd voor vaders en zonen bij een plaatselijk festival. En Leo verlaat de stad, maar laat iets achter voor Hyde waardoor hij hem nooit zal vergeten.

 18. 18. Hey Hey What Can I Do

  Iedereen gaat naar de banenbeurs. Eric heeft interesse in een baan bij een bank, maar een slechte referentie van Kitty verpest het voor hem. En als Kelso een grijze haar bij zichzelf vindt, moet hij zijn zelfbeeld en zijn toekomstplannen bijstellen.

 19. 19. Bring It on Home

  Als ze horen dat Jackie bij afwezigheid van haar ouders bij Hyde in de kelder heeft gelogeerd, proberen haar vrienden een plek te vinden waar ze kan wonen. Fez ontmoet eindelijk de ouders van Nina, die totaal geen respect voor hem blijken te hebben.

 20. 20. No Quarter

  Jackie trekt in bij Donna en die wordt direct gek van haar. Eric moet de verlovingsring van Donna terugbrengen. En als Kelso een baan aanneemt in de hotelkeuken waar Hyde werkt, besluit deze het Kelso moeilijk te maken.

 21. 21. Trampled under Foot

  Fez is totaal verrast als Nina hem vertelt dat hij haar meer ruimte moet geven. En als de vrienden zeggen dat ze het saai vinden om elke dag maar met elkaar rond te hangen, doet Kitty een suggestie voor een mogelijke nieuwe vriend.

 22. 22. You Shook Me

  Fez heeft een sexy droom - over Kelso! - en raakt er erg van in de war. Eric krijgt een baan in een hondenvoerfabriek en zegt dat hij nu de vrijheid heeft om met Donna te trouwen. Hyde geeft Jackie een ultimatum: ze mag niet meer alleen zijn met Kelso.

 23. 23. Nobody's Fault But Mine

  Kelso kan zijn geluk niet op als hij ontdekt dat Hyde Jackie heeft bedrogen. Fez baalt als een stekker als hij ontdekt dat iemand van school weet dat hij een seksdroom over Kelso heeft gehad. En Laurie is terug van weggeweest.

 24. 24. The Immigrant Song

  Kitty draait door als Red haar vertelt dat hij Eric en Donna zijn zegen geeft om samen te wonen. Een val van de watertoren leidt tot een korte wapenstilstand tussen Kelso en Hyde. En Fez wordt twee keer gepakt voor dezelfde grap.

 25. 25. Celebration Day

  De vrienden en Laurie gaan kamperen, maar verslapen zich en lopen hun diploma-uitreiking mis. Hyde en Kelso willen dat Jackie voorgoed een keuze tussen hen maakt. En Fez vindt het verschrikkelijk dat hij Amerika moet verlaten.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.