• 9.381.578 stemmen

Speelduur: 9 uur en 34 minuten

Ontwikkeld door: Noah Hawley

Met: Chris Rock, Kelsey Asbille en Jason Schwartzman

Datum van release: zondag 27 september 2020

Eerst uitgezonden op: FX (Verenigde Staten)

Plot Fargo Seizoen 4 (2020)

Het vierde seizoen van Fargo speelt zich af in de jaren '50. In Kansas City zijn er conflicten tussen Zuid-Europeanen uit landen zoals Italië, en de Afro-Amerikanen die er al eerder woonden.

Afleveringen Seizoen 4 (2020)

1. 1. Welcome to the Alternate Economy

27 september 2020 (1 uur en 02 minuten)

In de jaren vijftig in Kansas City verklaart het hoofd van het Afro-Amerikaanse misdaadsyndicaat de oorlog aan de Italiaanse maffia. The Smutny-familie komt tussen twee vuren te zitten.

2. 2. The Land of Talking and Killing

27 september 2020 (58 minuten)

De Smutny's ontvangen onverwachte gasten. Josto past zich aan zijn nieuwe rol aan. Oreatta wordt op heterdaad betrapt. Rechercheur Odis Weff doet onderzoek naar een schietpartij in het ziekenhuis.

3. 3. Raddoppiarlo

4 oktober 2020 (1 uur en 02 minuten)

Odis vormt een team met US marshal Deafy. Josto zint op wraak. Oraetta vindt een nieuwe baan. Gaetano test de grenzen van zijn autoriteit. Zelmare en Swanee helpen de Smutny's.

4. 4. The Pretend War

11 oktober 2020 (56 minuten)

Loy weigert te capituleren voor de Fadda's. Gaetano dwingt Josto om zijn leiderschap te laten gelden. Zelmare en Swannee houden zich gedeisd. Ethelrida doet een verontrustende ontdekking. Odis wordt in het nauw gedreven.

5. 5. The Birthplace of Civilization

18 oktober 2020 (53 minuten)

Josto leert Gaetano een lesje over leiderschap. Ethelrida doet wat haar het beste lijkt. Loy besluit een deal te sluiten als hij zich in het nauw gedreven voelt. Deafy volgt een aanwijzing in zijn zoektocht naar Zelmare en Swanee. Door hun acties is er voor Thurman en Dibrell geen weg meer terug.

6. 6. Camp Elegance

25 oktober 2020 (46 minuten)

Deafy's vermoeden dat rechercheur Weff louche connecties heeft, wordt bevestigd. Gaetano moet een prijs betalen. Odis ontvangt een onverwacht ultimatum. Oraetta draait door. Josto tart bevelen uit New York en Rabbi zet zijn leven op het spel.

7. 7. Lay Away

1 november 2020 (43 minuten)

Loy worstelt met moeilijke keuzes die kunnen leiden tot het einde van zijn heerschappij. Josto probeert de controle over zijn zaken terug te krijgen. Oraetta legt haar tegenstanders het zwijgen op. The Smutny's passen zich aan hun nieuw situatie aan. Odis bezwijkt onder de druk.

8. 8. The Nadir

8 november 2020 (51 minuten)

Loy speelt met vuur. Josto heeft het hart op de tong. Gaetano krijgt meer respect voor zijn broer. Oraetta ontvangt verontrustend nieuws. Deafy richt zich tot een verrassende bron om informatie over de verblijfplaats van Zelmare en Swanee te krijgen.

9. 9. East/West

15 november 2020 (51 minuten)

Rabbi en Satchel verschuilen zich in een obscuur pension om de totale oorlog te ontlopen die er in Kansas City broeit. Omie heeft een rekening te vereffenen.

10. 10. Happy

22 november 2020 (53 minuten)

Loy vormt een ongemakkelijk bondgenootschap om zijn familie en zijn zaken te beschermen. Josto probeert de oorlog met ongeoorloofde middelen te beëindigen. Odis doet zijn best om op het rechte pad te blijven. Gaetano verdedigt de eer van zijn broer. Ethelrida bedenkt een plan om haar ouders te helpen. Oraetta probeert de losse eindjes aan elkaar te knopen.

11. 11. Storia Americana

29 november 2020 (39 minuten)

Josto komt in het vizier van een onverwachte vijand. Oraetta wordt gedwongen om eindelijk schoon schip te maken. Ethelrida maakt haar geschiedenisverslag af. Thurman en Dibrell proberen weer aan de slag te gaan als altijd. Satchels reis eindigt. Loy krijgt een onaangename les over zakendoen van Ebal.

avatar van Esteban

Esteban

Trailer : FARGO Installment 4 Official Trailer (HD) Chris Rock - YouTube

Wat de cast betreft, ben ik iets minder enthousiast dit seizoen.

Ik hoop dat het weer wat meer gaat vlammen. Het is tot nu toe elk seizoen minder geworden helaas.

ZAP!

Ik heb op elk seizoen wel wat aan te merken, tegelijk vind ik het ook een geweldige reeks. Ik ga proberen me niet teveel van deze teleurstellende trailer aan te trekken en zie wel waar het schip strandt.

Ik verwacht overigens veel verwijzingen naar Miller's Crossing (1990) (zag er al 1 in de trailer).

avatar van Septua

Septua

Zolang er geen aliens zijn..... Poh wat was dat een afknapper.

avatar van Toontje G

Toontje G

Ik kan niet wachten, laat maar komen.

avatar van jerome998

jerome998

Seizoensposter is in ieder geval wel heel erg gaaf.

avatar van zoutzak

zoutzak

And we're off!

avatar van Zipportal

Zipportal

Alle drie seizoenen van Fargo zijn vanaf 11 oktober daar te zien, net als de eerste drie afleveringen van het vierde seizoen. Hierna zal er elke week een nieuwe aflevering te zien zijn.

Even schakelen: populaire serie Fargo verhuist naar Videoland | RTL Nieuws - rtlnieuws.nl

Videoland is pure bagger.

avatar van MJ_DA_MAN

MJ_DA_MAN

Je weet dat dit seizoen niet op Netflix staat hè? Ik ben blij dat het nu bijna te zien is in Nederland iig.

avatar van Zipportal

Zipportal

MJ_DA_MAN schreef:

Ja, dat weet ik.

avatar van MJ_DA_MAN

MJ_DA_MAN

Lees dat de eerste twee afleveringen voor Fargo-begrippen niet heel goed zijn ontvangen; beide lager dan een 8 gescoord op IMDB, terwijl letterlijk alle andere afleveringen nooit lager dan een 8 scoorde.

Wel cool dat Gennaro uit Gomorra zo'n flinke rol heeft haha

Ben er nog niet zo kapot van. Het is allemaal wel weer goed gemaakt enzo maar om nou te zeggen dat het enorm boeit..

Oraetta Mayflower is eigenlijk het enige echt goede personage en Jason Schwartzman en Chris Rock zijn eigenlijk niet al te best gecast..

avatar van shimahero

shimahero

Deze kan ik niet zien, want heb enkel Netflix. Ik begrijp echter dat ieder seizoen op zich staat. Zijn de andere seizoenen het bekijken waard?

ZAP!

dennis - ik zou zeggen van wel. Heb de 1e 3 seizoenen al meermaals bekeken.

avatar van getthecool

getthecool

Staan inderdaad bijna volledig op zichzelf, wat ook prettig is. Hoewel ik de serie ieder seizoen iets af vind lopen, zou ik zeker adviseren te kijken, minimaal seizoen 1 en 2.

avatar van Esteban

Esteban

Je kan ze inderdaad elk probleemloos afzonderlijk bekijken, maar s1 en S2 hebben wel degenlijk een link. En het is fijn om die mee te hebben.

ZAP!

En dan is er nog de filmFargo (1996) en meer uit het oeuvre van de Coens waarnaar flink gelinkt en uit ge'quote' wordt in de serie...

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Wat hebben ze met die Chris Rock mis gecast zeg. Die komt toch totaal niet over als een gangsterbaas????

Nee dat is even behoorlijk fout gegaan. Wie dat zijn idee geweest is weet ik niet, maar die is iig niet geschikt voor zijn werk.

avatar van Baldur

Baldur

Ik ben positiever. Toch wel sterk allemaal. Wel het minste seizoen maar dat zegt meer over de kwaliteit van de andere seizoenen.

Haha. Episode 9 is wel het hoogtepunt tot nu toe.

avatar van DreamTech

DreamTech

Ik kon niet langer wachten en ben maar begonnen te kijken ( ben het wel met mensen eens Cris Rock ken ik niet serieus nemen maar ja ) bij de 2e aflevering geweldig Gomorra meets Suburra !!!

avatar van zaaf i

zaaf i

Vreemd lage score hier. Maar wellicht stemmen de meesten pas na het zien van de hele serie, dat doe ik ook. Ben nu bijna halverwege en ben wederom lyrisch. Wat een fantastische serie. Voor mij gemaakt, t is maar dat jullie het weten.

Spanning, humor, bizarre twists en je ziet niet veel van tevoren aankomen. En leuk, al die gasten uit andere topseries. Met een speciale vermelding voor Jack Huston, topacteur. En, nog niet vermeld, door mij althans, de fotografie. Zo mooi! Enneh... Chris Rock doet het in mijn ogen erg goed. Nou genoeg gejuicht.

avatar van Noud

Noud

Aflevering 2

Tot nu toe erg matig gespeeld door een groot gedeelte van de crew. Wel fijn gefilmd en mooie kostuums

Noud schreef:

Tot nu toe erg matig gespeeld door een groot gedeelte van de crew.

Ik hoop niet dat de crew voor de camera heeft gestaan, dat zou erg amateuristisch zijn. Acteren moet aan de cast overgelaten worden!

ZAP!

Heuglijk nieuws voor degenen geen Netflix hebben (ja, zulke mensen bestaan ook nog!):

Wo a.s. om 22:15u begint CANVAS ('België 2') met het uitzenden van dit seizoen, 2 afl. per keer.

avatar van martlybra

martlybra

ZAP! schreef:

Bedankt voor de tip! Ik had bijna een Videoland abonnement afgesloten om dit te kunnen bekijken..

martlybra schreef:

Met plezier. Ik hoop dat deze flink mee gaat vallen en dat ie straks ook gewoon op blu-ray (of op z'n minst DVD dan) te krijgen, dan kan ik 'm nog regelmatig terugzien.