• 9.373.663 stemmen

The Mummy Resurrected (2014)

Horror | 84 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: Patrick McManus

Met onder meer: Iyad Hajjaj, Elizabeth Friedman en Bailey Gaddis

Plot The Mummy Resurrected

Een aantal archeologen stoten in de Egyptische woestijn op een onbekende piramide. Wanneer ze deze betreden, laten ze echter het eeuwenoude kwaad los.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Professor Tralane

Sara Winchester

Veronica Corbeck

Maggie Tralane

Kelly Canaday

avatar van App

App

Weer een nieuwe horrorfilm die ontzettend tegen valt.......Deze verdient niet eens een cijfer.........

Wanneer komen er weer goede horrorfilms uit?? Pfffffff

avatar van xxsilversurferxx

xxsilversurferxx

hij is idd wel heel erg slecht , al zeg ik dat niet snel .

kortom geen aanrader en net als mijn voorganger geen cijfer

avatar van biohazard

biohazard

Inderdaad wat een waardeloze slechte film was dit zeg geen cijfer dat is deze film niet waard

avatar van schumacher

schumacher

Wat een ramp zeg en ik ben dan nog helemaal geene strenge als het op beoordelingen aankomt dus laat deze film snel links liggen, één vd slechtste films ooit die ik al gezien heb.

avatar van The Eagle

The Eagle

Inderdaad, nog nooit zo'n vertoon van complete onkunde gezien..te triest voor woorden...je kunt het nauwelijks acteren noemen wat er gebeurt; het lijkt een opgezegd verhaaltje.

Ook het "verhaal" mag deze naam nauwelijks dragen, het is een samenraapsel van allerlei onzin aan elkaar geflanst.

Waardering:-10

avatar van trueblood

trueblood

slechter dan slecht erger kan bijna niet geen ster

avatar van Kampoeman

Kampoeman

Een 0,5 ster omdat ze de moeite hebben genomen een film te maken. Wat een vreselijk slechte film verder die het kijken echt niet waard is.

avatar van 606

Ze hadden het beter, C movie Resurrected kunnen noemen.

avatar van aburex

aburex

Inderdaad wat een waardeloze en slechte film. Leerlingen van het eerste jaar film zouden het stukken beter gedaan hebben. Verhaal (?) is er niet en de acteurs zouden zo van straat kunnen zijn geplukt.

Geef de film een halve ster voor mij omdat ik hem heb uitgezien.

avatar van kleintje 2

kleintje 2

schumacher schreef:

Ben op zoek naar de slechtste horrorfilms ooit voor mijn marathon. Weet je er misschien nog meer?

avatar van kleintje 2

kleintje 2

Heb net deze aanfluiting gezien, niet eens iets waard eigenlijk, maar ik geef het 1,0* omdat ze moeite in de mummie hebben gestoken. Na deze zal ik zeker aandacht geven aan jouw lijstje Dying Rose. Bedankt ervoor, er zullen zeker aanwinsten voor mijn marathon tussen zitten.

avatar van thunderball

thunderball

Hoezo grappig? Het ging toch ook om "de slechtste horrorfilms ooit" voor een marathon. Dan is gemiddeld 2,5 ster nog best veel.

avatar van Phantasm

Phantasm

Mwah, wat een tegenvaller.