• 9.371.874 stemmen

Captain America: The Winter Soldier (2014)

Actie / Avontuur | 128 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Geregisseerd door: Anthony Russo en Joe Russo

Met onder meer: Chris Evans, Scarlett Johansson en Samuel L. Jackson

Releasedatum: 27 maart 2014

Plot Captain America: The Winter Soldier

"In heroes we trust."

Steve Rogers, beter bekend als de superheld Captain America, heeft moeite met zijn rol in de moderne wereld. Samen met Natasha Romanoff, alias Black Widow, trekt hij ten strijde om een sterke maar geheimzinnige vijand te bestrijden, die zich verstopt in het hedendaagse Washington. Natasha is een spionne die werkt voor S.H.I.E.L.D., de veiligheidsdienst onder leiding van Nick Fury.

Steve Rogers / Captain America

Natasha Romanoff / Black Widow

Alexander Pierce

In Film > Nieuws > Captain America : The Winter Soldier (2014):

logo

Nieuws Captain America 2 (2014) - FilmTotaal

AHWA

Deze wordt zo gaaf, moet haast wel. Winter Soldier saga is een van de mooiste comic reeksen die ik ooit heb gelezen.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Ik mag hopen dat de Russo's Happy Endings ster Elisha Cuthbert meenemen.

avatar van Eazy

Eazy

AHWA schreef:

Oh, de subtitel komt dus van de comics, ik vroeg me al hoe ze zo'n slechte subtitel konden bedenken.

AHWA

Als je het verhaal gelezen hebt, denk ik dat je heel blij zult zien met deze titel

avatar van Metalfist

Metalfist

Winter Soldier Ik ben blij dat ze dit aspect van de Captain America reeks toch nog gaan uitwerken want in de film leken ze het echt finaal te gaan verneuken, waarom in godsnaam de locatie verandert moest worden in vergelijking met de comics is mij nog altijd een raadsel maar bon. Het begint er in ieder geval erg mooi uit te zien voor de Marvel fan met Winter Soldier en Days of Future Past + Avengers 2 en Shield van Whedon

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Henry Jackman gaat de muziek maken, ook dat lijkt me een verbetering! Yes!

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Lekker inspiratieloze teaser-poster weer

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Ach, de film zal dat (net zoals het 1e deel) waarschijnlijk ook weer zijn.

John Church

Weet iemand misschien wanneer er een trailer voor deze film verschijnt? Ben wel benieuwd.

avatar van Rvdz

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

cordiacovens schreef:

donderdag verschijnt de trailer

Yep, 12 uur EST om precies te zijn. Dat is hier dus om 19 uur.

avatar van Nicholas

Nicholas

Ik vind Cap een beetje een dooie lul, maar Scarlett kan me wel bekoren. Te weinig om de film voor te kijken.

schram101

Kijk erg uit naar deze trailer. De eerste film was heel aardig al is mijn 3,5 misschien iets te veel van het goede. Maar dat moet maar uit en herziening blijken. Om het bij deze film te houden; de aanwezigheid van Black Widow en Nick Fury lijkt me een welkome aanvulling.

Captain America is in potentie cooler dan Thor en dat moet hij nu maar eens waarmaken.

avatar van marvelfreak85

marvelfreak85

YouTube - CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER - Official Extended Trailer Sneak Peek (2014) [HD]

Captain America The Winter Soldier extended teaser

Echt bad ass Falcon ziet sick uit en de Winter Soldier ook en Cap zijn pak ziet er beter uit dan in de Avengers.

The Winter Soldier is 1 van de vetste hoofdstukken in de comics van Cap ik zeg bring it Marvel!!

Nerdgasm.

schram101

Leuke trailer. Zoals verwacht een stuk vetter dan Thor. Sowieso visueel al een stuk mooier.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Robert Redford!!

Maar wow, wat een waardeloze, chaotische trailer. Ik kon geen chocola maken van wat de film nou precies in gaat houden.

Rvdz schreef:

Dankje!

Rvdz schreef:

Ik verwacht ergens tegen de release van Thor 2 aan. Nu dus.

Trailer ziet er trouwens goed uit! Ben wel helemaal enthousiast voor deze film.

avatar van thelolo

thelolo

ik hoop dat de schijn dood ook aan bod komt dat bucky hem over neemt

AHWA

Prima tweede trailer. Nog meer zin in. Evans is niet 's werelds grootste acteur, maar ik heb hier wel vertrouwen in. Eigenlijk zonde dat IMDb het ook al weggeeft dat Bucky de Winter Soldier is. Gelukkig doet de trailer dat niet.

avatar van Rvdz

Rvdz