Sharknado (2013)
Met onder meer: Tara Reid, Ian Ziering en John Heard
Bekijk via Videoland
Plot Sharknado
"Enough said!"
Wanneer een enorme orkaan Los Angeles teistert beginnen duizenden haaien de bewoners te terroriseren. Als vervolgens de harde wind er voor zorgt dat er tornado's ontstaan boven zee, regeert het meest dodelijke dier zowel in het water als op het land en in de lucht.
Fin Shepard
Candice
Deanna
Agnes
FILM!BOY!
Aan de filmpooster te zien is dit de zoveelste film met TE neppe haaien die met de computer zijn gecreërd. Zal vast de zoveelste slechte en neppe haaienfilm zijn belammerd acteerwerk.
Kan niet wachten op de trailer. The Asylum is goed bezig
HammerHead
Vooral de catch phrase op de poster doet het 'm. Weinig meer aan toe te voegen.
Edie
Blijkbaar krijgt Anthony nergens meer een film van de grond en heeft zich maar bij Asylum aangesloten. Boo was nog (hoe slecht ook) technisch een best goede film met volgens mij een redelijk budget, daarna is het ook HEEL hard achteruitgegaan met zijn films..
The Beast
ziet er naar uit dat er een nieuwe film in de faal top 100 komt....
John Milton
Seriously, ik had een behoorlijk holy crap dit MOET ik zien sensatie! wtf...
jarno1975 (moderator series)
Daar istie dan eindelijk!
Wel vreemd, een haai van 2 ton wordt door een tornado de lucht in geblazen maar een vent van 80 kilo blijft rustig op de grond staan
Staat bovenaan mijn to see lijst van dit jaar!
Goto
Dit ziet er zó fout uit dat ik niet kan wachten.
AHWA
We're gonna need a bigger chopper
Cassie Scerbo, Ian Ziering, Tara Reid en John Heard
Deze moet ik gewoon zien
Zo fout.
UmbraVitae
Hopende maar niet nep is voor haai...
Nederlands?
otherfool
Enough said
De carrière van Tara Reid is ook niet helemaal van de grond gekomen he...
UmbraVitae
allé zullen hem sffs/strax is bekijken se, eerst wa bier nr binnen kappen :'D
otherfool
It must be that time of the month again
Haaien-mashups, altijd leuk voor bedrijfjes als Asylum. Ditmaal komen ze uit de lucht vallen tijdens een tornado die heel LA overspoeld. Tenminste, zoveel wordt enkele malen gesuggereerd, terwijl op andere momenten het zonnetje rustig schijnt, er geen spatje in de straten valt te zien en het verkeer rustig voortkabbelt. Helemaal bont maakt Ferrante het in het beginkwartier als het weer per shot (een keer of 20 per minuut) omslaat, van stralende zon tot zware bewolking en van een gladde zee tot metershoge golven.
Mede daardoor veel ergernissen. Het verhaaltje loopt daarbij niet lekker en er zitten toch wel wat saaie stukken in. Heel soms valt er gelukkig nog wel wat te lachen, zeker als de haaien soms en masse neerstorten (dat ziet er ook nog wel redelijk uit) en er zit 1 geweldige scene in met een kettingzaag. Uiteindelijk voelt deze Sharknado echter aan als gemiste kans, het leuke pulpgegeven wordt echt te veel verpest door slechte editing en (vooral) waardeloze regie. Oh en de fans van het oude uur moet ik teleurstellen: Tara Reid is tegenwoordig een pafferig saai moeke.
1*.
chevy93
mjk87 (moderator films)
Tja, het lijkt wel of Geenstijl geen kennis van The Asylum heeft. Zag dat vanmiddag ook al.
Heel Amerika blijkbaar niet, want zoals Geenstijl correct opmerkt is deze film tijdens de uitzending uitgegroeid tot cultfenomeen, met bekende sterren en burgemeesters die hun duid in het zakje deden op Twitter.
Toch raar want films als Sharktopus en Sand Sharks zijn ouder dan deze. Zombie Shark staat er geloof ik ook aan te komen.

The Last Sharknado: It's about Time

Sharknado 3: Oh Hell No!
2015

Sharknado 2: The Second One
2014

De slechtst beoordeelde films op de Nederlandse streamingdiensten

Orfeu Negro
Drama / Muziek, 1959