• 9.374.385 stemmen

Met onder meer: Samy Naceri, Frédéric Diefenthal en Bernard Farcy

Gesproken taal: Frans en Duits

Releasedatum: 31 juli 2003

Plot Taxi 3

"No speed limits the next 90 min."

Een Chinese bende bankrovers teistert Marseille. Ze weten telkens te ontkomen door zich te verkleden als kerstmannen. Agent Emilien roept opnieuw de hulp in van taxichauffeur Daniel. Terwijl ze hun persoonlijke bekommernissen met elkaar bespreken, de twee staan allebei op het punt om vader te worden, leidt het spoor hen naar het skigebied Tignes.

avatar van NERD

NERD

Oh kom op zeg, moet dat nou?

Deel 1 was al niet veel bijzonders.....*zucht*

Dat wordt er weer eentje om te ontlopen.

alarm general!

ik heb er nu al zin in

weet iemand die site waar de trailer opstaat. ik heb um ooit es gezien maar dat was 's ochtends vroeg en nu weet ik niet meer waar die staat.

avatar van pjotr

pjotr

pjotr my main man

avatar van pjotr

pjotr

Graag gedaan hoor......

Jordy

het is trouwens onmogelijk om hier een fatsoenlijk verhaaltje van te vinden... het speelt in december af is het enige dat ik nog bij bovenstaande zin zou kunnen zeggen

avatar van tovenaar

tovenaar

In Taxi 3 zitten taxichauffeur Daniel Morales en politieagent Emilien Coutant achter een bende inbrekers aan, in december

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Eindelijk op de site! Benieuwd of ie de bioscoop gaat halen in NL. Ik zie er weer erg naar uit

Yeah baby!

tovenaar schreef:

Ondertussen probeert de commissaris op zijn eigen wijze de misdaad te stoppen. Met alle gevolgen van dien.

en vergeet de aangepaste Peugeot 406 niet!

avatar van narva77

narva77 (crew films)

'December in Marseille' en iets met een Japanse stagiare.

Zie HIER

Hobbes

man...dat kan ik toch niet lezen joh!

avatar van BS

BS

van mij magtie komen.Vond de andere 2 erg goed !

avatar van Riel

Riel

Kan alleen maar gewoon leuk zijn

avatar van FisherKing

FisherKing

Ja ik begrijp de houding van sommigen niet .

Is geen meesterwerk maar Taxi vind ik meer onderhoudend dan vele andere films

avatar van Bakkie

Bakkie

Voor de echte liefhebbers die niet kunnen wachten. Hij draait al sinds 29-1 in Antwerpen Metropolis.

Op IMDB staat dat Sylvester Stallone er ook in speelt, weet iemand hier wat meer van?

avatar van appa

appa

ja Sylvester Stallone heeft een bijrolletje in de leukste scene van de film.

Verder, misschien omdat ik er te veel van verwachtte, vond ik Taxi 3 een beetje tegenvallen terwijl ik Taxi 1 en 2 leuk en vermakelijk vond.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Zou je niet ns stemmen, appa?

avatar van appa

appa

ja ik ben nog aant twijfelen wat ik precies ga geven

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

He getver, wat een vervelende film zeg! Die dingen worden echt steeds slechter. Hier in Belgie draait ie al een tijdje, lokt volle zalen, en iedereen vraagt zich af waarom. Zwaar matig!

avatar van Phoenix

Phoenix

Iedereen vraagt zich af waarom hij in godsnaam naar de film gaat maar hij gaat toch maar?

Is dat weer iets Belgisch?

avatar van KillaJah

KillaJah

Viel tegen, de eerste vond ik super de 2de viel tegen en deze valt helemaal tegen. Veel te overdreven

avatar van Dino10

Dino10

Taxi is een serie waar je de humor van moet begrijpen. Snap je die niet dan vind je ze saai en niet leuk. Snap je die wel dan zijn het fantastische film. Persoonlijk vindt ik ze geweldig en ik heb ook bij deel 3 weer geweldig in een deuk gelegen. Het zijn geen hoogstaande films, gewoon simpele, goede entertainment. Vind ik toch de belangrijkste reden om een film te bekijken.

ps hij is wel veel leuker als je 1 en 2 ook gezien hebt

Hobbes

deel 1 en 2 probeerden tenminste nog een verhaal te vertellen, deel 3 neemt die moeite niet eens meer

Maar dat geeft eigenlijk helemaal niet, 't is namelijk een taxi film. Mooie shots, strakke wagens en o zo lekkere muziek.

taxi 3 doet wat 't moet doen: vermaken, niets meer en niets minder. 3 sterren.

avatar van Peter

Peter

Hopelijk is dan nu eindelijk het doek gevallen... Geen deel 4 aub!

avatar van Quentin

Quentin

Ik heb hem net gekregen ga zo eens kijken. Verwacht er niet veel goeds van

avatar van BS

BS

jammer, gewoon jammer.

Deel 1 en 2 waren goed,maar dit is gewoon een beetje afgeraffelt.Zo lijkt het bij mij tenminste.Scene's die een mooie shot hadden kunnen worden lijken eruit geknipt.Een vorm interactie tussen de acteurs is er ook niet echt en de actie is mooi maar niet spectaculair.

Maar aan de andere kant moet je ook niet te kritisch zijn en je erby neer leggen dat het gewoon een race-film is met wat humor en weinig verhaal.

gaf deel 1 een 3

deel 2 een 4

en deze zakt naar een 2

Mocht je de andere 2 hebben gezien, deze ook even kijken voor de fun.Echt veel meer te bieden heeftie niet.

Jordy

Ondanks dat ik deze film weer een half puntje lager geef dan de vorige, en dat dit de eerste Taxi is die een onvoldoende krijgt van me, vond ik het weer best vermakelijk. Iets te veel ge-ouwehoer, iets te weinig actie, maar het voelt toch een beetje alsof je "thuis komt" als je de personages uit deze reeks weer aan de gang ziet.

Het meest komische in deze film: wannere Emillien erachter komt dat z'n vrienden zwanger is... al acht maanden

avatar van Agony

Agony

• 1985 berichten

je hebt je vermaakt en toch een onvoldoende

Jordy

Als ik me "best vermaak" staat dat inderdaad niet automatisch gelijk aan een voldoende. Bij Scary Movie vermaak ik me ook prima, betekent niet dat ik het een goede film vind.