• 9.374.037 stemmen

Geregisseerd door: Nick Hamm

Met onder meer: Greg Kinnear, Rebecca Romijn en Robert De Niro

Releasedatum: 4 november 2004

Plot Godsend

"When a miracle becomes a nightmare, evil is born."

Paul en Jessie Duncan verliezen hun achtjarige zoontje Adam tijdens een verkeersongeluk. Ze krijgen dan hulp van wetenschapper Richard Wells, die hun zoon via het klonen van zijn DNA opnieuw geboren kan laten worden. Maar als deze Adam dan ook de leeftijd van acht jaar bereikt begint hij ineens drastisch te veranderen en komt zijn ware aard naar boven.

Paul Duncan

St. Pius Student

avatar van Phooze

Phooze

Trailer

Ziet er goed uit! Lijkt me een erg goed verhaal, en tja, de Niro kan acteren

avatar van Phoenix

Phoenix

[slijmmodus aan]Ik vind dat Phooze best een klein tagje onder zijn naam mag hebben [/slijmmodus uit]. Nee maar, serieus, naar hoeveel trailers heb jij zo onderhand al wel niet gelinkt?

avatar van Phooze

Phooze

Ik check gewoon elke dag apple.com/trailers. Hoort bij mijn opstart ritueel

Ik hoef daar trouwens geen tagje voor hoor, ik vind het al leuk zat dat mensen me niet voor zijn

avatar van damon

avatar van Teskuh17

Teskuh17

damon schreef:

trailer ziet er goed uit, maar is deze film FANTASY?

trailer sprak me wel aan. Fantasy is hij geloof ik omdat erin wordt gecloned.. Ik ben benieuwd.. De Niro is goed!

avatar van Esteban

Esteban

Het lijkt me eigenlijk hetzelfde uitgangspunt als The Eye. Hopelijk wat beter benut.

avatar van ilona

ilona

Ik ben de film nu aan het kijken en het is best een mooie film alleen discriptie klopt niet helemaal over de film want hij gaat niet dood door een schietpartij maar ik heb al corrigier gedaan dus verandert vast wel snel film is overigens best wel mooi maar drama zal beter bij passen

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Verhaal zit goed , cast zit goed en De Niro is zo te zien fantastisch . Ik kijk er naar uit.

Safri

Tsja, beetje gemengde gevoelens gehad bij deze film. Het eerste half uur is ronduit rommelig en er wordt zeer rap toegewerkt naar waar het eigenlijk allemaal om gaat: het klonen van het overleden zoontje. Leuk voor de mensen die even snel een bovennatuurlijk thrillertje willen hapslikweggen (nieuw woord), maar ik vind dat zo'n onderwerp toch delicater moet worden behandeld. Er wordt veel te weinig stilgestaan bij alles wat bij het klonen komt kijken. Wat vindt de familie er bijvoorbeeld van?

Het gaat hier verdorie om een ijzersterk uitgangspunt!....maar helaas.

De tweede helft van de film zou je een thriller kunnen noemen, want er zitten een aantal effectieve schrikmomenten in. Maar dat is het dan ook wel. Het intrigerende van het plot brokkelt beetje bij beetje af en op het eind kun je zeggen dat je redelijk hebt kunnen genieten van een toch wel vrij standaard thrillertje.

Er had toch echt meer in gezeten als je het mij vraagt. 2.5 * voor het uitgangspunt en de schrikmomenten.

• 1937 berichten

Beetje Dragonfly Meets The Sixth Sense. Aardig thrillertje maar het had inderdaad veel beter uitgewerkt kunnen worden. 3*

Safri schreef:

Wat vindt de familie er bijvoorbeeld van?

Het gaat hier verdorie om een ijzersterk uitgangspunt!....maar helaas.

familie/vrienden werden er opzettelijk buiten gehouden aangezien het illegaal was.

Safri

dat is waar, maar het jongetje begon toch ook na een tijdje fysiek te lijken op zijn overleden voorganger?

• 1937 berichten

ja, wat wil je daarmee zeggen?

avatar van jedymaster

jedymaster

had me de film anders voorgesteld werd weer een standaard thriller en trouwens een niet zo goede rol van robert

salvatore schreef:

ja, wat wil je daarmee zeggen?

Dat de familie het dus begon te zien dat het jochie is gekloond. Hoe reageren ze daar dan op?

avatar van janusjanus

janusjanus

saai, voorspelbaar...

avatar van Tarantino

Tarantino

heb ik zitten slapen of wordt het motief van De Niro gewoon niet duidelijk?

Safri schreef:

de familie was er niet omdat ze waren verhuist naar een speciaal dorp dat werd gebouwt zodat de familie er niet achter zou komen

avatar van Jozzy

Jozzy

Het einde was behoorlijk zaad, maar opzich wel een grappig film.

avatar van De_Hollander

De_Hollander

Ik vond een zeer goede film, ik gaf deze film een 5

avatar van Tolkienfan

Tolkienfan

Ik heb deze film gisteren op dvd gezien, terwijl ie pas op 4 november in de bios komt zie ik net. Maar het is een spannende film, alleen denk ik wel dat er een deel 2 zal komen.

avatar van Jordy

Jordy

Tolkienfan schreef:

Stoer hoor...

De film draait ook reeds in de Belgische bioscoop vanaf deze week. We zijn er weer snel bij blijkbaar

avatar van Esteban

Esteban

Jordy schreef:

Stoer hoor...

Tuurlijk heb je van die Woezies die ermee komen opscheppen dat ze een film reeds gezien hadden. Like anyone actually cares. Maar er zijn ook mensen die het gewoon vertellen zonder bijbedoelingen, you know. En dat verschil is soms moeilijk te merken.

Ik wil maar zeggen dat zulke Woezies hun opschepperij vrij idioot is, maar er op zo'n manier op reageren niet veel beter is. Laat het toch gewoon rusten. Niets persoonlijks Jordy, I like you *spuwt in gezicht*

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Spannende film met een leuke twist en een goed gekozen einde. 3.5 sterren

avatar van stinissen

Heel mager en de acteurs spelen op de automatische piloot.... Een twee dus 1*

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Doe eens normaal man, één ster geef je aan de "Ernest" films, deze verdient echt wel meer dan dat.

2,5 ster verdient deze film ja