• 9.374.485 stemmen

From Dusk till Dawn 2: Texas Blood Money (1999)

Actie / Horror | 88 minuten

Genre: Actie / Horror

Geregisseerd door: Scott Spiegel

Met onder meer: Robert Patrick, Bo Hopkins en Danny Trejo

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 1 juli 1999

Plot From Dusk till Dawn 2: Texas Blood Money

Vijf vrienden spreken af om samen een bank in Mexico te beroven. Op weg naar de afgesproken plek, krijgt een van hen een ongeluk. Op zoek naar hulp belandt hij in de 'Titty Twister Bar'. Dat blijkt een gruwelijke vergissing te zijn, en het begin van een reeks bloedstollende gebeurtenissen.

avatar van pjutter

pjutter

Nando schreef:

normaal een vervolg op een film is minder maar deze was tog nog redelijk goed..

Verklaar je nader?? ik zie in deze film alleen maar achteruit gang

avatar van metaledje

metaledje

in de flop 100? en dit deel scoort lager dan deel 3? VREEEEMMD,ik vond dit deel nog wel te doen..natuurlijk niet zo goed als deel1 maartoch..heb me wel kunnen vermaken

avatar van BlueSword

BlueSword

ik vind dat het ook weer niet op nummer 45 van flop top 100 hoort te staan.

avatar van nothingness

nothingness

Zwak vervolg op een schitterende film

avatar van ddragon1690

ddragon1690

deze film is serieus zo slecht. ik had gelezen dat het een heel slecht deel was. toch wilde ik hem bekijken. ik keek hem al met het idee dit is een slechte film en nog valt die tegen. serieus een afrader. en het verhaal gaat al helemaal nergens over. naja wel weer genoeg commentaar op dit stuk PRUL

avatar van Silvio Dante

Silvio Dante

en het verhaal gaat al helemaal nergens over

En het verhaal uit FDTD 1 wel ofzo?

In deel 1 zat een genreswitch: van misdaad naar vampieren-film; deze kon dat uiteraard niet meer.

De film is niet fantastisch, maar ik denk toch wel dat er VELE slechtere sequels zijn, niet?

avatar van festool

festool

Deel één was echt veel en veel beter, dit is een erg slap vervolg. Ik geloof dat ik de film niet eens heb uitgekeken, zo slecht. Wat een flut film, ik heb er nu nog steeds spijt van dat ik hem heb gekocht en ook ik heb dat gedaan omdat deel 1 wel goed was, maar ja vaak zijn de vervolgen minder. Alleen is het in dit geval wel heel veel minder, jammer van de verspilde moeite.

avatar van Silvio Dante

Silvio Dante

Blijf het een vermakelijk vervolgje vinden.

Soms wat brielig qua special FX en verhaal (die zonsverduistering); maar ik denk dan ook niet dat men diepgang verwacht in zo'n film.

avatar van rep_robert

ik wist niet eens dat er een vervolg was..njah als ik het plot zo lees kan je nauwelijks van een gevolg spreken...goedkopere b versie van deel 1 denk ik

avatar van feanaro surion

feanaro surion

Jammer vervolg. Verhaal slaat natuurlijk nergens op maar in deel één is het superleuk en hier vooral dom. Soms ziet het er leuk uit, soms is het grappig, soms is het acteren wel goed, soms is het spannend, soms lopen de dialogen soms zitten er coole vondsten in deze film maar voor het grootste deel is het gewoon niks.

En de effecten zijn verschrikkelijk lelijk. De vleermuizen zien eruit als die in Dracula(die uit 1930, lees: plastic aan een touwtje). De muziek is soms wel leuk maar soms ook erg stom. Helaas.

2 sterren.

0'05 is too much voor deze ubber slechte vervolg

damm moest dit nou

avatar van veron35

veron35

Het acteerwerk was niet echt slecht. Zeker geen flop 100 film. Best vermakelijk als je voor zo'n soort film in de smaak bent (ben ik maar zelden). Natuurlijk wel heel wat minder dan deel 1.

avatar van tom54

tom54

Lachwekkend gewoon wat een slechte film. Verdiende plaats in de flop 100.

avatar van Scarecrow

Scarecrow

Samen met deel 3 gekocht bij de Free record Shop voor een totaalsom van 7,5 euro, maar zelfs dat was een miskoop... Alhoewel, deel 3 was best vermakelijk. Deel 2 was echter CRAP.

Beste fans van From Dusk Till Dawn, wat is deze film SLECHT. Het acteerwerk had ik zeker van sommige acteurs in deze film beter verwacht. Over de gehele linie is deze film ronduit kut geacteerd -> emoties zijn niet nodig zo lijkt het, mislukte Tarantino dialogen, one liners om van te huilen, en ga zo maar door.

Het verhaal is niet meer dan: bankrovers worden een voor een vampiers. Ontiegelijk slecht. Je komt heel even bij een of erg zwak verlichte en slecht uitziende Titty Twister van deel 1, of ze hebben tevergeefs geprobeerd die bar na te maken. Nergens heerste in die paar minuutjes de sfeer van het eerste deel, en dat is erg jammer. Ook in de rest van de film is de sfeer van deel 1 (en in beperktere mate deel 3) nergens te bespeuren. Wel mislukte camera standpunten (o wat leuk, kijk ik vanuit een ventilator? ) geforceerde gesprekken enz.

Bovendien kan het verhaal verder absoluut niet boeien, en ook al hoop je steeds dat er nog een goede ontknoping, of twist komt, die komt niet. Erg jammer, ook omdat de film verveelt doordat er gewoon geen vaart inzit. Het enige dat je weet is dat er een bankoverval komt, maar waar is de spanning en snelheid? Bovendien zijn de decors erg zielig.

De special effects zijn erg rot. Ik las hierboven dat sommige mensen van mening waren dat de vleermuizen leken alsof ze aan touwtjes zaten, en zij hebben gelijk! Zelfs voor een B film zijn de effecten erg slecht. De vampiers zijn niet eens lachwekkend slecht meer, ze zijn om te huilen. Nee, wat een troep.

Ik kan nog wel even doorgaan met afkraken, maar dat doe ik niet. Waarom meer tijd verspillen aan dit wanproduct? Ergens had ik het wel verwacht, en kocht ik de delen alleen maar om mijn serietje compleet te hebben, maar dat de film zo slecht zou zijn, nee...

Lieve mensen mijd deze rotzooi, en kijk deel 1 nog een keer (altijd leuk om nog eens te zien) of het wel vermakelijke deel 3.

Deel 2 is gewoon rotzooi van de bovenste plank...

avatar van thedudesons

thedudesons

waardeloos.......

wat een onzin !!!!!

avatar van Mythik

Mythik

Deel 1 vond ik super maar dit deel is naar mijn mening toch echt een stuk minder. Het verhaal wordt nooit echt bijzonder en de effecten zien er af en toe uit alsof ze uit een jaren 80 film komen. Deel 1 had een bepaalde sfeer die ik in dit deel toch echt mis. Ik heb 2,5 ster gegeven dit omdat ik de film in alle opzichten middelmatig vindt niet meer en niet minder (alhoewel eerder minder dan meer nog)....

Roseicollis

dammm zelden zo'n slechte vervolg gezien

0'05 verdient deze ruim !!!!!!!!!!!!!!!

Roseicollis

hehe zie nu pas dat ik al minstens vier keer me mening heb gegeven over deze film

avatar van DragQueen

DragQueen

Buiten het feit dat deel een veel beter is, moet ik zeggen dat deze prent me toch wel heeft vermaakt. een leuke cast, goed verhaal. al weet je natuurlijk waar het allemaal op uit gaat draaien. ook zijn er wat toffe shots in de film verwerkt, en bevat ie toch best wel wat spanning en actie. je kan zelfs zeggen dat de film toch best een eigen stijl weet te brengen. 3 sterren. naar mijn mening onverdiend in de flop top 100. ik ken zat slechtere films.

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Ik vond dit een leuke film, maar als From Dusk Till Dawn vervolg niet erg geslaagd. Als dit een op zichzelf staande film was geweest, dan was er niks aan het handje geweest denk ik.

avatar van K@i

K@i

huiverwekend slecht

avatar van elhopper

elhopper

Gewoon een goede cultfilm,

Actie is extra overdreven neergezet. voor de grap, dat moet je inzien.

Veel originele shots zoals je dat bijna nergens ziet. gewoon cult

vervolg. Ik hou er van!

avatar van Theunissen

Echt superslecht. Totaal niet spannend, totaal niet grappig, totaal niet eng, totaal niet boeiend, totaal niet leuk maar wel totaal WAARDELOOS.

Dit is echt een schandalig vervolg op het geweldige eerste deel van "From Dusk till Dawn 2".

Voor degenen die hem nog niet gezien hebben de volgende waarschuwing: Kijk hem niet want je bent gewoon 88 minuten van je leven kwijt. Je kunt nog beter 88 minuten op de pot zitten dan naar deze rotzooi te kijken.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Wat een waardeloos vervolg op een prachtige film!

En dan maken ze ook nog een deel 3, pure verkrachting.

avatar van Scarecrow

Scarecrow

Tonypulp schreef:

Wat een waardeloos vervolg op een prachtige film!

En dan maken ze ook nog een deel 3, pure verkrachting.

Deel 2 is inderdaad waardeloos, maar deel 3 is nog heel aardig hoor (niet zo goed als 1, maar n heel acceptabel vervolg!)

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Scarecrow schreef:

Ja idd sloeg helemaal nergens op, snap niet waarom dit de naam from dusk till dawn draagt want het lijkt helemaal nergens op wat het vorige deel afleverde.

3 was...mwha misschien onder een andere naam was hij wel redelijk geweest, maar door het belachelijk goede deel 1 is het ook niet makkelijk een waardig 'vervolg' te maken.

Hij is opzich niet slecht,

Als je er dan 1 zou moeten aanraden zou het deel 3 zijn, en zou ik 2 lekker overslaan. want dat is pure tijdsverspilling!

avatar van film88888

film88888

Redelijk vervolg, maar natuurlijk kan het helemaal niet op tegen het prachtige eerste deel.

Robert Patrick acteerde nog wel best goed, tegenover de andere.

De film vermaakt heel erg, en is heel leuk om naar te kijken.

Vroeger was ik verzot op deze film(Toen ik wel 10, of 9 jaar was)

Maar nu met herzien neem ik toch paar stapjes terug.

3,0 sterren.

avatar van M.Braam

M.Braam

Net gezien en PFF wat een slechte film zeg er was niks mooi aan"op de mooie dame na dan:P " Nee maar echt wat een slechte film ...

Ik zou neigen naar -2 sterren maar helaas kan dat niet dus ik ga voor 1 ster voor de moeite.

avatar van ariedirk

ariedirk