• 9.373.111 stemmen

12 Rounds 2: Reloaded (2013)

Actie | 95 minuten

Genre: Actie

Alternatieve titel: 12 Rounds: Reloaded

Geregisseerd door: Roel Reiné

Met onder meer: Randy Orton, Brian Markinson en Cindy Busby

Gesproken taal: Engels en Italiaans

• meJane Bekijk via meJane

Plot 12 Rounds 2: Reloaded

"Are you ready for another 12 Rounds?"

Nick Malloy (Randy Orton) is een ambulancebestuurder die verstrikt raakt in een dodelijk kat-en-muisspel van een burgerwacht die hij kent uit zijn verleden. Met slechts weinig tijd en het leven van zijn vrouw op het spel moet Nick zien te achterhalen waarom hij uitgekozen is voor dit maniakale spel voordat het te laat is.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van kolk2580

kolk2580

Redelijk goede film... veel acties. maar matig geacteerd.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

12 rounds 2, wederom een WWE productie, dus wederom een worstelaar in de hoofdrol. Na John Cena mag Randy Orton zich bewijzen. En wat mij betreft komt hij er stukken minder goed vanaf dan Cena. Ik ken hem meer als die worstelaar met kortgeschoren hoofd en af en toe een vreselijk enge blik in zijn ogen. Misschien dat hij nu daardoor mij heel anders overkwam met al dat haar op zijn hoofd, ik zie meer een rol als badguy voor hem weggelegd. Wat betreft het verhaal is het heel simpel. Het is ontzettend voorspelbaar. Bij dat ongeluk wist ik dan ook al meteen wie de badguy is en wat zijn motieven ervoor zijn. Verder is de actie niet al te hoogstaand, miste ik een lekker sfeertje en spanning, en zijn de personages stuk voor stuk niet interessant. Zonde dat Reiné niet het maximale eruit heeft gehaald, want ik hou maar het idee dat er meer mogelijk was voor deze film.

avatar van ikkegoemikke

ikkegoemikke

Wat een vreselijk geacteerde B-film was me dit. Ik twijfel er niet aan dat de omtrek van Orton zijn biceps indrukwekkend zijn, maar van zijn acteerprestaties was ik totaal niet onder de indruk. Het is inderdaad een soort SAW-kloon maar dan voor doorsnee kijkers. Vreselijk kunstmatig aanvoelende vechtscenes, domme auto sequences waarbij het lijkt alsof al de anderen met een slakkegangetje rondreden. Een lullig wraak fimpje waar ik me nog altijd afvraag waarom die arme portier er bij betrokken werd in zijn sinister plan- Had hij evengoed al de andere gasten,obers en DJ op zijn lijst kunnn zetten. De aftiteling was nog het beste.

0,5* voor de moeite

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

12 Rounds: Reloaded is qua verhaallijn niet meer origineel.

Toch vond ik deze sequel het bekijken waard.

Aan actie geen gebrek, want alles vliegt in een razendsnel tempo voorbij.

Echter is Brian Markinson verkeerd gecast als de vijand.

Hij is goed in het praten met consumptie wat duidelijk zichtbaar is.

De regie van Roel Reiné is goed.

De TV-serie 12 Steden, 13 Ongelukken was voor hem o.a. een springplank om later grotere films te regisseren.

3,0 *

avatar van Decec

Decec

Een goede actie/avontuur/thriller film...

Prima en spannend verhaal...

Prima acteerwerk...

Mooi HD kwaliteit breedbeeld...

Perfect achtergrond geluid/muziek

(Dolby Digital)...

avatar van Aapje81

Aapje81

Doorsnee actiefilm die de doelgroep precies geeft waar ze behoefte aan heeft. Het is allemaal net iets minder dan deel 1 maar nog steeds onderhoudend. De cast acteerd erg zwak en Cindy Busby is leuk om naar te kijken.

Redelijk

avatar van Glennekeeeee

Glennekeeeee

oemoemenoe schreef:

Simpel verhaal dat niet erg origineel is. Bovendien ook erg voorspelbaar en met matig acteerwerk. Het gaat allemaal wel lekker door maar het weet nergens echt te boeien. 13 in een dozijn film die ondanks dat de hoofdpersoon s,morgens in de ochtenddienst begint hele film in donker zich afspeelt....???

nee hoor, je ziet bij het shot dat van voor naar achter gaat in de bus en dan de achterkant van de bus dat het van overdag naar s'avonds gaat. Met andere woorden. Je ziet hem s'morgens vertrekken, maar je ziet toch duidelijk de overgang naar avond tijdens hun rit

avatar van Theunissen

Het eerste deel had nog een aantal bekende spierbundels, maar in dit vervolg moeten we het doen met WWE worstelkampioen Randy Orton, in zijn eerste hoofdrol, die duidelijk meer verstand van worstelen heeft dan acteren.

Niet dat er zoveel eisen aan zijn spel worden gesteld in deze chaotische Actie film (die veel raakvlakken met de "Saw" serie heeft, maar dan wel zonder de uit gruwelijke martelsessies), waarin hij een ambulanceverpleegkundige speelt, te weten Nick Malloy, die verwikkeld raakt in een dodelijk kat en muis spel, waarbij het leven van zijn vrouw Sarah (Cindy Busby) op het spel staat.

De Nederlandse filmregisseur Roel Reiné maakt dit soort films in zijn slaap, terwijl de cast eerder aan het slaapwandelen is. Al met al een Actie film om snel te vergeten.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag weer eens herbekeken, toch is deze iets minder dan het 1e deel na herziening, dit komt ten eerste door de hoofdrol speler die hier wat minder is en de actie in deel 2 is iets minder spectaculair als het 1e deel.

Waarbij het 1e deel nog o.a goede spectaculaire tram scene had en een spetterend einde is dit deel kwa actie wat tammer, daardoor dit deel iets minder.

Maar wel weer meer actie en vaart in deze film, geen rustig moment.

Op naar deel 3