Man of Steel (2013)
Met onder meer: Henry Cavill, Michael Shannon en Amy Adams
Releasedatum: 20 juni 2013
Morgen om 22:45 uur op Play6
Plot Man of Steel
"You will believe that a man can fly."
Voordat de stervende planeet Krypton ontploft stuurt wetenschapper Jor-El zijn enige zoon, de pasgeboren Kal-El, naar planeet Aarde. Het ruimteschip van de baby crasht in het weiland van Jonathan en Martha Kent. Zij voeden Kal-El op en geven hem een nieuwe naam: Clark Kent. Clark groeit op als normale jongen, maar weet dat hij anders is dan andere kinderen. Niet iedereen kan immers een schoolbus optillen. Op latere leeftijd worstelt hij nog steeds met zijn identiteit, al gaat de zoektocht naar zijn ware ik een stuk gemakkelijker wanneer General Zod, een overlevende generaal van Krypton, de aarde aanvalt met een klein leger. Sluit Clark zich bij zijn soortgenoten aan, of zet hij zich in voor zijn nieuwe thuisplaneet?
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Man of Steel (MusicMeter)
- Kijk op meJane
Lara Lor-Van
Colonel Nathan Hardy
Dr. Emil Hamilton
AC1
Het eind van artiest Snyder? Wie zou het zeggen.
Of ... na een aantal commerciële flops even braaf in het gelid lopen om terug wat vrijheid te kopen voor zijn volgende film.
Naomi Watts
Dat zou ook kunnen, Sucker Punch zal 'm ook geen windeieren hebben gelegd. Laten we het hopen.
cordiacovens
Misschien heeft hij wel flink wat dollars gehad om te regisseren..
Mindreader
Ik heb net even die trailer gezien en het ziet er toch naar uit dat zelfs SUperman niet veilig uit de handen van Nolan kan blijven. Hoe moeten we nou in godsnaam een vliegende man in een rood/blauw pak met cape en een grote S op de borst serieus nemen?
En ik maar denken dat Batman al het toppunt was. Wat een grap.
AC1
Waarom kijk je eigenlijk naar de trailer als je die superhelden toch maar lachwekkend vind?
mnrk
Gisteren de trailer in 3D gezien... ik ben toch wel benieuwd naar deze versie van Superman.
Het zag er toch wel spectaculair uit allemaal...nu weet ik wel dat een trailer niet alles zegt en brengt.
Ceeda7
Ik kan verdorie niet meer wachten om deze film te zien. De trailer+ prachtige muziek (wel niet van OST) deden toch paar haartjes rechtop staan.
Hell's Kitchen
Een superman film die de grimmige sfeer van Christopher Nolan bevat en daarnaast de spectaculaire actie van Zack Snyder. Ik kan niet wachten.
Breur
Te gek! Ik ervoer dus exact hetzelfde... Leek ook wel een beetje Enya (LOTR)? Can't wait
underground
Lijkt me een top film na Superman Returns
Opnieuw een film om naar uit te kijken

Draconian
Ik hoop wel dat ze het niet in hun hoofd halen om alleen 3D weer aan te bieden in de bioscopen want dat hangt me aardig de strot uit met die onscherpe beelden. Liever HD beeld wat scherp is dan een bril op je neus met wazige beelden.
eppo349

Julie
De eerste supermanfilm waar ik naar uitkijk
Henry Cavill( Tudors!!)
Amy Adams
en Russell
The Cube
De nieuwe trailer dames en heren, check it out!!
New Man Of Steel Trailer Flies In | Movie News | Empire - empireonline.com
Hierna kijk ik geen andere MoS trailer meer, anders is de verassing eraf.
AC1
Jammer van de typische muziek maar Krypton, de villains, Supes die naar de bergen kijkt en de actie zien er fantastisch uit.
Van de viral video heeft niemand iets kunnen maken, spijtig, ik vond het wel iets hebben.
Naomi Watts
Blijft er toch wel zwaar indrukwekkend uitzien. Superman lijkt dan eindelijk de film te krijgen die hij verdient. Werd tijd.
Ook op YouTube:
YouTube - Man of Steel - Official Trailer 3 [HD]
EDIT: En nu ook alweer de NL trailer (YouTube)
schram101
Minder episch dan de eerste trailer, maar ik heb hier nog steeds vertrouwen in.
cordiacovens
Prima Trailer, geeft wat meer actie weer..en ook de manier waarop Cavill de rol van Superman invult wordt iets duidelijker, bevalt me zeer zeker.
Nicholas
Geen fan van Superman en Cavill lijkt me ook geen ideaal type om the man of steel te spelen. Misschien gaat het daarom wel werken?
De trailer ziet er in ieder geval goed uit. En met Shannon als antagonist kun je niet fout gaan.
Starmaster501
Hoop niet dat ze te veel en/of verkeerde verwachtingen scheppen met die dramatische trailers
Rvdz
Ik kijk hier enorm naar uit,het is alleen een beetje jammer dat Pathé het nodig vind om voor iedere film trailer 2 te laten zien. Nu weet ik het wel!
Shinobi
Ik krijg er langzaamaan ook wel zin in moet ik zeggen. Normaal gesproken ben ik niet zo weg van Superman - al vond ik Smallville altijd wel leuk om naar te kijken -, maar met Christopher Nolan en Zack Snyder aan het roer moet het wel goed komen.
Naomi Watts
Erg veel zin in, vooral als je nu zo'n Iron Man 3 ziet snak je toch weer naar DC. Heb er nu ook vrede mee dat Snyder en Nolan hun krachten bundelen. Het zal geen Watchmen worden maar wel weer een dijk van een Blockbuster.
Superman blijft omdat hij een totaal opposite is van een superheld toch wel heel interessant bronmateriaal.
AC1
Duurt niet meer zo lang, he. Ben ook heel benieuwd wat de fusie tussen Nolan en Snyder gaat geven. Nou ja, volgens Nolan is het wel helemaal Snyder z'n film, hoor.
Naomi Watts
Dat geloof ik ook wel hoor, al is de input van Nolan wel enorm voelbaar. Ook op het oog van resources e.d.

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016

'Man of Steel' wordt morgenavond (3 maart) uitgezonden: 'Een ervaring rijker en een illusie armer'

Henry Cavill kondigt officieel aan dat hij terugkeert als Superman

The Hobbit: An Unexpected Journey
Avontuur / Fantasy, 2012

Kôkaku kidôtai: Stand Alone Complex Solid State Society
Actie / Sciencefiction, 2006
saving the worldflyingdc comicsplaces and planets hopesuperheldgebaseerd op stripalien planetsuperhumanplanetbuitenaardse invasiesuperkrachtmysterious forcerebootsave the day dc extended universe (dceu)save the planet origin storyalien spaceshipcomic basedsupermankrypton