Man of Steel (2013)
Met onder meer: Henry Cavill, Michael Shannon en Amy Adams
Releasedatum: 20 juni 2013
Morgen om 20:35 uur op Play6
Plot Man of Steel
"You will believe that a man can fly."
Voordat de stervende planeet Krypton ontploft stuurt wetenschapper Jor-El zijn enige zoon, de pasgeboren Kal-El, naar planeet Aarde. Het ruimteschip van de baby crasht in het weiland van Jonathan en Martha Kent. Zij voeden Kal-El op en geven hem een nieuwe naam: Clark Kent. Clark groeit op als normale jongen, maar weet dat hij anders is dan andere kinderen. Niet iedereen kan immers een schoolbus optillen. Op latere leeftijd worstelt hij nog steeds met zijn identiteit, al gaat de zoektocht naar zijn ware ik een stuk gemakkelijker wanneer General Zod, een overlevende generaal van Krypton, de aarde aanvalt met een klein leger. Sluit Clark zich bij zijn soortgenoten aan, of zet hij zich in voor zijn nieuwe thuisplaneet?
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Man of Steel (MusicMeter)
- Kijk op meJane
Lara Lor-Van
Colonel Nathan Hardy
Dr. Emil Hamilton
Hayabusa
Nee, maar het was al bekend dat er vervolg kwan. Bryan Singer, de regisseur gaf aan dat het budget minder is dan de vorige film, maar dat er meer actie in zou zitten.
totalreject
Ik heb laatst ergens gelezen dat het een reboot van de serie wordt. Zoals Batman Begins dus.
mnrk
Als ze dat op net zo'n manier als Batman Begins doen kan het bijna niet anders dan een top film worden.
Niet dat ik Superman Returns zo slecht vond...maar op 1 of andere manier was het toch net niet helemaal de Superman film zoals ik hoopte.
Dus laat maar komen de nieuwe Superman....
88Fabian
Nu dat ze het succes van de nieuwe batman films hebben gezien.willen ze dat ook meteen bij de superman films doen.maar dat is wel onmogelijk om realisme in te krijgen denk ik zoals ze dat bij de nieuwe batman films wel een beetje lukte.
totalreject
Never mind, ik las vandaag op filmtotaal dat het toch een sequel op Superman Returns word. Hij gaat echter wel ander heten. Kennelijk zijn ze bang om onder te sneeuwen in de rest van de reboots van de laatste tijd.
Menace2society
Van mij hoeft er geen nieuwe superheld-film te komen,ongelooflijk saai karakter die Clark Kent,en dan het lachwekkende feit dat die wat gel in z'n haar doet en en een bril afzet en niemand hem herkent
Iedereen rond Clark Kent is ook saai,en ook zit er nooit een vette badguy in Superman-films,waarmee die flink kan knokken ofzo.
Altijd maar weer Lex Luthor en dan weer wat kryptonite waardoor supermeneer ff verslapt en daarna er weer tegenaan kan om Lex aan te pakken.
Supermeneer sucks big time.
AC1
Superman: Man Of Steel gaat door. De keuze is gevallen op regisseur Zack Snyder. Christopher Nolan is de producer. Schrijvers zijn David S. Goyer and Jonathan Nolan.
fappie
- 2005 stemmen
Bij Zack Snyder:
Hij gaat Superman: Man of Steel regisseren toch?
Tonypulp
Jammer, hoewel hij zich met Watchmen dubbel en dwars heeft bewezen binnen 't 'superhelden' hoekje, is Superman wel echt triest
Enorme kans dat dit Snyder's eerste flater wordt, voor mij althans..
In Film > Nieuws > Superman: Man of Steel:
Zack snyder liefehbbers opgelet! Hij zal de nieuwe Superfilm gaan maken en heeft onlangs de hoofdpersoon gevonden.
Wie er nog meer nieuws heeft, mag zich vrij voelen het te posten!
Naomi Watts
Wel interessant. Nooit echt een Superman fan geweest maar nu met één van mijn favoriete directors aan het roer kan dat wel eens gaan veranderen.
dominion
Hou helemaal niet van Superman maar als hij van Zack is kan het nog wel wat worden
Glacius
Hopelijk niet weer Lex Luthor als villain. Vervelend mannetje.
Dan maar Braniac, Darkseid of Mongul.
Naomi Watts
Ik vraag me af wat er raar is aan het feit dat Superman gespeeld wordt door een Brit
. Clark/Superman komt van Kal-El, Krypton. Dat een Brit het speelt is echt niet gekker dan als het een Amerikaan geweest was.
wimnoot
Hier een lijst van acteurs die Superman gespeeld hebben.
* Ray Middleton (1940 - 1944)
* Bud Collyer (1940 - 1949, 1966 - 1969)
* Kirk Alyn (1948 - 1950)
* George Reeves (1951 - 1958)
* Johnny Rockwell (1961)
* Bob Holiday (1966 - 1968)
* Bob Hastings (1966 - 1969)
* Danny Dark (1973 - 1985)
* David Wilson (1975)
* Jeff East (1978)
* Christopher Reeve (1978 - 1987)
* Beau Weaver (1988 - 1989)
* John Haymes Newton (1988 - 1989)
* Gerard Christopher (1989 - 1992)
* Dean Cain (1993 - 1997)
* Christopher McDonald (2002)
* Tim Daly (1996 - 2000,2006,2009)
* George Newbern (2001 - 2008)
* Tom Welling (2001 - present)
* Michael Dangerfield (2005)
* Yuri Lowenthal (2006 - 2008)
* Brandon Routh (2006)
* Adam Baldwin (2007)
* Kyle McLachlan (2008)
* Mark Harmon (2010
Ik zal is even gaan uitzoeken of er geen britten bij zitten! Verder vind ik het ook niet zo vreemd om een brit te casten, het gaat tenslotte om de vorm van zijn gezicht en zijn lijf.
Omdat het echte Amerikaanse superhelden zijn natuurlijk.
Dat ie van Krypton komt lijkt me niet zo relevant aangezien het niet om een bestaand persoon gaat...
wimnoot
Het zijn inderdaad allemaal Amerikanen die Superman gespeeld hebben of zijn stem ingesproken hebben.
Naomi Watts
Omdat het echte Amerikaanse superhelden zijn natuurlijk.
Dan nog vind ik het niet echt vreemd dat een niet-Amerikaan Superman gaat vertolken. Vooral bij Superman niet. Dat het een comic is die in Amerika ontstaan is maakt het nog niet zo vanzelfsprekend dat een Amerikaan die gaat vertolken. Juist bij Superman niet. Dat het voorheen Amerikanen waren heeft dan helemaal niets te maken met hun komaf.
Tonypulp
Ik zie het niet snel gebeuren maar als Snyder iets van Superman weet te maken is hij zonder twijfel dé beste regisseur out there. Bah, had hem liever iets anders zien doen. Gelukkig zit ik voor 15 jaar gebakken met Sucker Punch
We krijgen ook nog de 300 spin-off Xerxes Jeroen. Die wordt ook zo geweldig
Naomi Watts
Olivia Wilde waarschijnlijk Loïs Lane. Qua looks een erg fijne actrice en een persoonlijk favorietje. Ik ben hier wel erg tevreden mee. Nu nog hopen dat ze het ook echt gaat worden.
Nicholas
Suffolk als Superman. Hij heeft er wel de kop voor. Vond hem in The Tudors goed spelen.

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016

'Man of Steel' wordt morgenavond (3 maart) uitgezonden: 'Een ervaring rijker en een illusie armer'

Henry Cavill kondigt officieel aan dat hij terugkeert als Superman

The Hobbit: An Unexpected Journey
Avontuur / Fantasy, 2012

Kôkaku kidôtai: Stand Alone Complex Solid State Society
Actie / Sciencefiction, 2006
saving the worldflyingdc comicsplaces and planets hopesuperheldgebaseerd op stripalien planetsuperhumanplanetbuitenaardse invasiesuperkrachtmysterious forcerebootsave the day dc extended universe (dceu)save the planet origin storyalien spaceshipcomic basedsupermankrypton