• 9.378.515 stemmen

Geregisseerd door: Zack Snyder

Met onder meer: Henry Cavill, Michael Shannon en Amy Adams

Releasedatum: 20 juni 2013

Plot Man of Steel

"You will believe that a man can fly."

Voordat de stervende planeet Krypton ontploft stuurt wetenschapper Jor-El zijn enige zoon, de pasgeboren Kal-El, naar planeet Aarde. Het ruimteschip van de baby crasht in het weiland van Jonathan en Martha Kent. Zij voeden Kal-El op en geven hem een nieuwe naam: Clark Kent. Clark groeit op als normale jongen, maar weet dat hij anders is dan andere kinderen. Niet iedereen kan immers een schoolbus optillen. Op latere leeftijd worstelt hij nog steeds met zijn identiteit, al gaat de zoektocht naar zijn ware ik een stuk gemakkelijker wanneer General Zod, een overlevende generaal van Krypton, de aarde aanvalt met een klein leger. Sluit Clark zich bij zijn soortgenoten aan, of zet hij zich in voor zijn nieuwe thuisplaneet?

Clark Kent / Superman / Kal-El

Lois Lane

Jonathan Kent

Martha Kent

Lara Lor-Van

Colonel Nathan Hardy

Dr. Emil Hamilton

JohnWilliams

Hopelijk horen we dit terug!

DIT!

AC1

Zimmer gaat voor een nieuwe aanpak maar ik zal niet verbaasd zijn als er toch een knipoog wordt gedaan naar het beroemde thema van Williams.

AC1 schreef:

Zimmer gaat voor een nieuwe aanpak maar ik niet verbaasd zijn als er toch een knipoog wordt gedaan naar het beroemde thema van Williams.

Lets hope

Voor mij kan daar geen thema tegenop, 1 van de sterkste superhelden thema's.

AC1

De stijl kan wel ouderwets overkomen de dag van vandaag. Ik denk dat ze vooral een Superman film willen maken voor de nieuwe generatie. Komt daarbij dat Zimmer te veel ontzag heeft voor Williams om zijn muziek te herwerken. Ik heb echt geen idee hoe Zimmer het gaat aanpakken. Ik zou niet graag in zijn schoenen staan.

JohnWilliams

Nee, ik zou ook niet in zijn schoenen willen staan

Normaal gezien natuurlijk wel maar er zijn uitzonderingen. Batman's Theme van Danny Elfman heeft hij ook niet gebruikt maar dat is logisch. De nieuwe films zijn zo anders. Superman wordt ditmaal ook in een ander jasje gegoten maar wellicht dat het thema aan het begin komt (bij de opening met al die letters). Dat is eigenlijk wel een must (vind ik).

JohnWilliams

Wel een aardige poster, maar totaal niet speciaal.

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Je hebt die poster nog niet helemaal goed staan

avatar van Decec

Decec

komt wel goed, en ben benieuwd!

avatar van supermovieman

supermovieman

Mooie poster! En interessante synopsis!

Naomi Watts

Nice. Erg veel zin in. Hopelijk weer een goede film die Superman verdient. Blijft zeer interessant tussen al het andere superheldengeweld aangezien Superman veel ander is, een tegenpool zelfs van al zijn collega's.

Masterbrain

Kijk hier al meer dan een jaar naar uit , nadat ik er van hoorde dat Nolan en Snyder de krachten bundelen voor Man Of Steel...een garantie voor Succes.

Superman my Hero , heb alleen maar Strippen vol van Superman... toen in klein was vond ik de rest niks alleen Superman sprak mij aan de rest vond ik gewoon bagger even nadoen.

De teaser zal weldra samen met TDNR moeten verschijnen.

Kan niet wachten...

Superman the One and The Only daar is IRON MAN en Thor niks bij.

OFF - TOPIC

zit hier iemand te wachten op Justice League met Bale/Batman en Cavil/superman of laten we het maar hierbij.

Masterbrain

Ben uit nieuwsgierigheid het gaan bekijken maar niemand heeft er wat aan door de slechte kwaliteit , wacht gewoon op het originele HD Versie.

avatar van Starmaster501

Starmaster501

Klopt, ik had het er even bij moeten zeggen. Maar alsnog geeft het nog een beetje sfeer mee en zie je wel een beetje wat voor soort film het wordt, maar het is natuurlijk wachten op de HD versie

Ikzelf volg de film niet en boeit superman en zijn genre mij niet echt (Buiten TDK trilogie) maar kwam hem tegen en vond het er nog wel aardig uitzien

AC1

Hmm, de interesse is blijkbaar niet erg groot.

Naomi Watts

Stond al in de Man of Steel thread. Hij is inmiddels al toegevoegd, alleen dit topic is nog niet verplaatst zie ik.

AC1

Is dit niet de Man Of Steel thread?

Naomi Watts

Niet meer. Moet alleen even overgeheveld worden, vandaar dat de reacties nogal lauw zijn. Al zijn die comic con beelden ook amper te zien natuurlijk .

Masterbrain schreef:

Superman the One and The Only daar is IRON MAN en Thor niks bij.

Daar heb je wel gelijk in

AC1

Hmm, er bestonden blijkbaar 2 verschillende threads over Man Of Steel. Ze zijn net samegebracht. Eens benieuwd of het hier wat levendiger is.

Batman is nu even de populairste stripheld, Superman zal in 2013 de show stelen

AC1

We kunnen nu al opmaken dat de toon van Man Of Steel heel wat minder 'crazy' is dan Snyder's vorige films.

AC1 schreef:

300 HYPE , moeilijk dat succses te evenaren , maar niets is onmogelijk

avatar van pdonidvie

pdonidvie

• 1972 stemmen

Masterbrain schreef:

Dan ga je nog lang mogen wachten. Ik zie Bale daar nooit positief op antwoorden. Maar met een andere acteur in een meer fantasierijke wereld dan die van Nolan, wel. Graag, zelfs.

De poster is trouwens prachtig.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Ik zag de trailer gisteren bij TDKR premiere. Het zag er eerst veelbelovend uit... en toen bleek het een Superman film te zijn. Laat maar zitten.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van DarkNight

DarkNight

Superman is voor mij tot nu toe 1 van de saaiste helden. Hij is gewoon te perfect/krachtig waardoor het saai werd. En dat hele verhaal over kryptonite wat duizend keer verteld wordt maar dan weer op een ander manier maakte hem ook niet beter. Na de trailer gezien te hebben moet ik bekennen dat ik toch een beetje uitkijk naar deze film.

Weet iemand ook op welk stripboek het verhaal gebaseerd is?

Naomi Watts

Heerlijke teaser . Erg veel zin in. Eindelijk weer een comicverfilming met een visionair aan het roer. Op cinematografisch gebied weer lekker onconventioneel. Al mis ik de Snyder stempel nog i nde teaser maar dat komt vast wel goed.