Man of Steel (2013)
Met onder meer: Henry Cavill, Michael Shannon en Amy Adams
Releasedatum: 20 juni 2013
Morgen om 22:45 uur op Play6
Plot Man of Steel
"You will believe that a man can fly."
Voordat de stervende planeet Krypton ontploft stuurt wetenschapper Jor-El zijn enige zoon, de pasgeboren Kal-El, naar planeet Aarde. Het ruimteschip van de baby crasht in het weiland van Jonathan en Martha Kent. Zij voeden Kal-El op en geven hem een nieuwe naam: Clark Kent. Clark groeit op als normale jongen, maar weet dat hij anders is dan andere kinderen. Niet iedereen kan immers een schoolbus optillen. Op latere leeftijd worstelt hij nog steeds met zijn identiteit, al gaat de zoektocht naar zijn ware ik een stuk gemakkelijker wanneer General Zod, een overlevende generaal van Krypton, de aarde aanvalt met een klein leger. Sluit Clark zich bij zijn soortgenoten aan, of zet hij zich in voor zijn nieuwe thuisplaneet?
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Man of Steel (MusicMeter)
- Kijk op meJane
Lara Lor-Van
Colonel Nathan Hardy
Dr. Emil Hamilton
AC1
Zimmer gaat voor een nieuwe aanpak maar ik zal niet verbaasd zijn als er toch een knipoog wordt gedaan naar het beroemde thema van Williams.
JohnWilliams
Zimmer gaat voor een nieuwe aanpak maar ik niet verbaasd zijn als er toch een knipoog wordt gedaan naar het beroemde thema van Williams.
Lets hope
Voor mij kan daar geen thema tegenop, 1 van de sterkste superhelden thema's.
AC1
De stijl kan wel ouderwets overkomen de dag van vandaag. Ik denk dat ze vooral een Superman film willen maken voor de nieuwe generatie. Komt daarbij dat Zimmer te veel ontzag heeft voor Williams om zijn muziek te herwerken. Ik heb echt geen idee hoe Zimmer het gaat aanpakken. Ik zou niet graag in zijn schoenen staan.
JohnWilliams
Nee, ik zou ook niet in zijn schoenen willen staan
Normaal gezien natuurlijk wel maar er zijn uitzonderingen. Batman's Theme van Danny Elfman heeft hij ook niet gebruikt maar dat is logisch. De nieuwe films zijn zo anders. Superman wordt ditmaal ook in een ander jasje gegoten maar wellicht dat het thema aan het begin komt (bij de opening met al die letters). Dat is eigenlijk wel een must (vind ik).
Naomi Watts
Nice. Erg veel zin in. Hopelijk weer een goede film die Superman verdient. Blijft zeer interessant tussen al het andere superheldengeweld aangezien Superman veel ander is, een tegenpool zelfs van al zijn collega's.
Starmaster501
Trailer, wees er snel bij!
Man Of Steel Trailer Leaks From Comic-Con | We Got This Covered - wegotthiscovered.com
Masterbrain
Kijk hier al meer dan een jaar naar uit , nadat ik er van hoorde dat Nolan en Snyder de krachten bundelen voor Man Of Steel...een garantie voor Succes.
Superman my Hero , heb alleen maar Strippen vol van Superman... toen in klein was vond ik de rest niks alleen Superman sprak mij aan de rest vond ik gewoon bagger even nadoen.
De teaser zal weldra samen met TDNR moeten verschijnen.
Kan niet wachten...
Superman the One and The Only daar is IRON MAN en Thor niks bij.
OFF - TOPIC
zit hier iemand te wachten op Justice League met Bale/Batman en Cavil/superman of laten we het maar hierbij.
Masterbrain
Trailer, wees er snel bij!
Ben uit nieuwsgierigheid het gaan bekijken maar niemand heeft er wat aan door de slechte kwaliteit , wacht gewoon op het originele HD Versie.
Starmaster501
Klopt, ik had het er even bij moeten zeggen. Maar alsnog geeft het nog een beetje sfeer mee en zie je wel een beetje wat voor soort film het wordt, maar het is natuurlijk wachten op de HD versie
Ikzelf volg de film niet en boeit superman en zijn genre mij niet echt (Buiten TDK trilogie) maar kwam hem tegen en vond het er nog wel aardig uitzien
Naomi Watts
Stond al in de Man of Steel thread. Hij is inmiddels al toegevoegd, alleen dit topic is nog niet verplaatst zie ik.
Naomi Watts
Niet meer. Moet alleen even overgeheveld worden, vandaar dat de reacties nogal lauw zijn. Al zijn die comic con beelden ook amper te zien natuurlijk
JohnWilliams
Superman the One and The Only daar is IRON MAN en Thor niks bij.
Daar heb je wel gelijk in
AC1
Hmm, er bestonden blijkbaar 2 verschillende threads over Man Of Steel. Ze zijn net samegebracht. Eens benieuwd of het hier wat levendiger is.
Batman is nu even de populairste stripheld, Superman zal in 2013 de show stelen
AC1
We kunnen nu al opmaken dat de toon van Man Of Steel heel wat minder 'crazy' is dan Snyder's vorige films.
300 HYPE , moeilijk dat succses te evenaren , maar niets is onmogelijk
pdonidvie
- 1972 stemmen
Dan ga je nog lang mogen wachten. Ik zie Bale daar nooit positief op antwoorden. Maar met een andere acteur in een meer fantasierijke wereld dan die van Nolan, wel. Graag, zelfs.
De poster is trouwens prachtig.
jumpstylemovie
Ik zag de trailer gisteren bij TDKR premiere. Het zag er eerst veelbelovend uit... en toen bleek het een Superman film te zijn. Laat maar zitten.
jarno1975 (moderator series)
DarkNight
Superman is voor mij tot nu toe 1 van de saaiste helden. Hij is gewoon te perfect/krachtig waardoor het saai werd. En dat hele verhaal over kryptonite wat duizend keer verteld wordt maar dan weer op een ander manier maakte hem ook niet beter. Na de trailer gezien te hebben moet ik bekennen dat ik toch een beetje uitkijk naar deze film.
Weet iemand ook op welk stripboek het verhaal gebaseerd is?
Heerlijke teaser
. Erg veel zin in. Eindelijk weer een comicverfilming met een visionair aan het roer. Op cinematografisch gebied weer lekker onconventioneel. Al mis ik de Snyder stempel nog i nde teaser maar dat komt vast wel goed.

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016

'Man of Steel' wordt morgenavond (3 maart) uitgezonden: 'Een ervaring rijker en een illusie armer'

Henry Cavill kondigt officieel aan dat hij terugkeert als Superman

The Hobbit: An Unexpected Journey
Avontuur / Fantasy, 2012

Kôkaku kidôtai: Stand Alone Complex Solid State Society
Actie / Sciencefiction, 2006
saving the worldflyingdc comicsplaces and planets hopesuperheldgebaseerd op stripalien planetsuperhumanplanetbuitenaardse invasiesuperkrachtmysterious forcerebootsave the day dc extended universe (dceu)save the planet origin storyalien spaceshipcomic basedsupermankrypton