Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Declan O'Brien
Met onder meer: Camilla Arfwedson, Doug Bradley en Simon Ginty
Plot Wrong Turn 5: Bloodlines
"The inbred hillbillies are back!"
In een klein stadje in West-Virginia wordt het Mountain Man Festival op Halloween gehouden, waar verklede feestgangers zich verzamelen voor een wilde nacht met muziek en kattenkwaad. Een groepje jongeren krijgt onderweg echter een ongeluk, waarbij een man, genaamd Maynard, wordt aangereden. De sheriff wordt erbij gehaald en deze neemt zowel de jongeren als Maynard mee om in de cel te verblijven. Tot ze ontdekken dat Maynard behoort tot een levensgevaarlijke familie die nergens voor terug deinst. Het blijken kannibalen te zijn.
Linda
Cruz
Jason
Teddy

Serieus? Hahaha.
Deel 4 was echt een gedrocht van een film. Deel 5 zeker ook direct-naar-dvd?
Spartaan1986
Deze klinkt qua plot al een stuk leuker dan 3 en 4 vind ik.
Frenetic
Wrong Turn 5. Na deel 4 dacht ik wel dat ze gingen stoppen maar nee, zeker komt er ook nog een deel 6. Hopelijk wordt die beter als deel 3 en 4.
Kan leuk worden aangezien het verhaal.
3rd Rock
Het is wel van een uitstekende regisseur.
eensch. Deze held is al verantwoordelijk voor Wrong Turn 3 en 4 en voor Sharktopus!
Er zit btw wel vooruitgang in zijn films. WT4 was al beter dan 4. Als hij die lijn nou eens door kan zetten kan deze deel 5 nog best aardig worden
Edie
Ach kom maar op hoor, het levert schijnbaar nog genoeg op deze films
mava95
Trailer ziet er leuk en heel anders uit dan vorige delen: http://www.fangoria.com/ind...
Richard_Voorhees
Verhaal slaat weer een andere richting in. Deel 3 en 4 waren behoorlijk slecht, dus ik verwacht er niet heel erg veel van. Trailer zag er nog wel redelijk uit.
miitch-ell
deel 1 en 2 waren naar mijn mening gewoon goede films. deel 3 viel erg tegen en deel 4 mocht er van mij wel wezen. heb opzich wel weer een tijdje moeten wachten op een ouderweste ''slacht film'' want na de stop van de saw franchise is het niet veel meer.
wrongturn
Ik zit altijd op smart te wachten op de wrong turn films,
Helaas vond ik de film reeks na deel 3 & 4 wel tegen vallen
Ik hoop dat deel 5 weer wat beter wordt het verhaal is wel veelbelovend vind ik zelf.
Weet iemand toevalig de release datum in Nederland ik weet alleen dat ie over een week ofzo in de VS verschijnt.
nightbreed
Ik zit altijd op smart te wachten op de wrong turn films,
Helaas vond ik de film reeks na deel 3 & 4 wel tegen vallen
Waarom stem je op een film die je nog niet hebt gezien?
davincstyle
Waarom stem je op een film die je nog niet hebt gezien?
De film is nu verkrijgbaar via torrents.
m1701
Dit deel heeft eigenlijk helemaal niets met Wrong Turn te maken
althans niet wat titel betreft.... beetje jammer na mijn idee wordt er nergens een "verkeerde afslag" genomen zoals in vorige delen
Je zit hier alleen maar te wachten wanneer het weer een ranzige afslachting wordt,
weinig spanning alleen maar gore momenten. Had toch graag iets
meer afwisseling gezien.
Ook vond ik het vreemd dat er een Halloween feest is, terwijl de hele stad is uitstorven.... of heb ik iets gemist?
Tja voor de rest niet goed en niet slecht, genoeg voor 1x.... mij iets té ranzig
Daan258
Alweer een deel 5??
Pffff wist ik niet eensXD
Ga ik zeker bekijken, altijd leuk een wrong turn film
m1701
Dit is pas het eerste deel 5 dat ze hebben... dus 'alweer' lijkt me sterk
ipman-99
"One Eye, Saw Tooth and Three Finger are back." ... " !!!
Fantastische Horrorfilm !!! Geweldige Horrorfilm van Declan O'Brien ("Wrong Turn 3" & "Wrong Turn 4: Bloody Beginnings" ! Dit zalige 5de deel speelt zich af tussen "Wrong Turn 4: Bloody Beginnings" (2011) en "Wrong Turn 1" (2003) !
Ik heb vorig jaar de vorige 4 delen onderworpen aan heropfrissingen ..., vandaar dat ik nu het nieuwe deel 5 onmiddellijk heb gezien met de rest vers in het geheugen ! Ik heb hier heel hard van weten te genieten ! Als algemene filmliefhebber/verzamelaar kan ik (ook) hier al hard van weten te genieten ! We kennen het concept natuurlijk, maar telkens is dit genieten met deze geweldige 3 Horror- iconen One Eye, Saw Tooth en natuurlijk Three Finger met zijn legendarische vet lachje
! De film zit vol met bloederige moorden die een prima uitwerking kennen ! De factor naakt en seks ontbreekt hier ook niet
! Opvallende verschijning ondermeer is Roxanne McKee alias Lita ! Doug Bradley (Pinhead) alias Maynard heeft hier een opvallende rol !!! Geweldige ranzige Horrorfilm !!!
domkey
Volgens mij het beste deel van de reeks na het zien van de trailer!
GRAPJE !!!!!!!!!!!!!!!
Daan258
Dit is pas het eerste deel 5 dat ze hebben... dus 'alweer' lijkt me sterk
Haha ja idd
Met alweer bedoel ik natuurlijk weer een nieuw deel.
dat snap je natuurlijk wel
vanlok
Ze mogen van mij nog wel effe doorgaan hoor. de Wrong Turn serie is puur popcorn vermaak .
Elineloves
Vanavond kwam ik er achter dat er een nieuw deel was. Zonder een trailer te hebben gezien of te weten waar het over ging stapte ik er in en toegegeven: Ik had er best zin in. Al waren mijn verwachtingen laag. Wanneer ik deel 1 t/m 4 heb gezien kan ik deel 5 niet overslaan natuurlijk. Helaas bleek het een fikse tegenvaller te zijn. Surprise, surprise.. Het was nog geen minuut bezig of je kreeg al een seksscène te zien.
Tja, ik bedoel maar.
Dat het ''komedie'' gehalte vrij hoog is had ik dan ook al snel door. Al twijfel ik nog of dat nu wel of niet de bedoeling was. Die hillbillies zien er in ieder geval stukken lachwekkerder uit dan dat ze al waren. Niks engs meer aan, helaas. Ze proberen het wel, om het 'creepy' te maken maar falen hier telkens in. Het is gewoon totaal niet serieus meer te nemen waardoor je geen enkel moment spanning voelt.
Kreeg verder ook veel dejavu gevoelens, veel scènes waren (soort)gelijk aan andere films. Beetje I know what you did last summer, ik herkende nog een scène die ook in Wrong Turn 4 zat en het hele politiebureau gebeuren liet me ook denken aan een soortgelijke film.
Bij de zoveelste sexscène was mijn geduld aardig opgeraakt en kon ik alleen maar denken: Wanneer gaan jullie nou eindelijk eens dood?
Van dat groepje jongeren waren er maar twee die ik redelijk uit kon staan, de rest vond ik vervelend. De kills waren ook veelal hetzelfde. De creativiteit was ver te zoeken. Hoewel, de scène op het voetbalveld ging nog enigszins.
Wrong Turn is allang niet meer 'Wrong Turn'. Dit is een flutfilm die elementen uit eerdere Wrong Turns heeft gejat en daarop probeert te teren. Van sfeer is er geen sprake. Laat staan dat je aan de buis gekluisterd zit. In tegenstelling daarvan betrapte ik mezelf er op dat ik op de klok keek: 'Nog een half uur en dan kan ik gaan slapen'. Nu zet ik films niet snel af, maar halverwege deze voelde ik wel de behoefte.
Jammer dat dit deed beduidend minder is qua sfeer, kills, personages en vooral de belachelijke hillbillies.

Wrong Turn

The Collector
Horror / Thriller, 2009

Wolf Creek 2
Horror / Thriller, 2013
kleine stadmutanthalloweenwoudhorrorwest virginiavervolgslasherkannibaalpolitie agentsurvival horrorwrong turn voyeurkannibalismepower plant