American Wedding (2003)
Genre: Komedie
Speelduur: 96 minuten / 103 minuten (unrated version)
Alternatieve titel: American Pie: The Wedding
Geregisseerd door: Jesse Dylan
Met onder meer: Jason Biggs, Alyson Hannigan en January Jones
Releasedatum: 18 september 2003
Bekijk via SkyShowtime
Plot American Wedding
"Forever hold your piece."
In dit derde deel uit de American Pie-reeks vraagt Jim Michelle ten huwelijk. De families van beiden komen samen voor de aanstaande bruiloft. Terwijl Jim er alles aan doet om een goede indruk te maken op de ouders van Michelle, doen Finch en Stifler hun best om indruk te maken op haar jongere zus.
Jim Levenstein
Jim's Mother
Mary Flaherty
Harold Flaherty
mr.Frielink
verheug me er al op , want de american Pie serie behoren toch wel tot mijn favoriete komedies
Hobbes
deze heet nu dus officieel American Pie 3 en niet meer american marriage?
NERD
deze heet nu dus officieel American Pie 3 en niet meer american marriage?
was het niet American Wedding? Of ben ik nu in de war met een andere?
Jordy
de titel is inderdaad laatst gewijzigd van American Wedding naar dit
Vyvre
Wie niet.
Me me me pick meeee!!! Ik kan bijna niet wachten
Mik
Houd het nou nooit een op!!!!!!
Hou jij nou nooit eens op
EmDee
Hoe kan hier op gestemd zijn?
Ze zijn deze film nog aan t maken.
Komt pas in juli/augustus uit!!!
herman78
Degene die hem 5 sterren heeft gegeven is nauwelijks serieus te nemen: 18 van de 28 stemmen die ze heeft uitgebracht zijn 5en. Kom nou. Moeten mijn weloverwogen stemmen hier tegen opwegen?
wackyboy
American Pie, toch wel een beetje de Porky's van deze tijd, benieuwd wie er nu weer over iemand anders heen piest.
mr.Frielink
Zo, die mensen die hier op gestemd hebben, vallen nu wel door de mand. Er zouden sancties op moeten staan! corvee ofzo.. Maja, btw Ik had volgens mij op de making of..van deel 2 gehoord dat de spelers er nu wel genoeg van hadden..ik hoop toch wel dat de originele Stiffler en zijn maatjes aanwezig zullen zijn?
mr.Frielink
ik ging echt HELEMAAL stuk om How High ( misschien omdat ik in dezelfde gemoedstoestand verkeerde) , die dus ook gemaakt is door de regisseur van American Pie 3, dit beloofd dus wat
is dus blijkbaar geen actuele poster meer nu de film anders gaat heten?
IMDB heeft nu ook de titel American Wedding aangenomen. Pas jij de titel en het plaatje even aan ? Dank
Jordy
volgens mij was American Wedding de oude titel, imdb is nog niet up-to-date (dacht ik, maar als bovenstaand plaatje officieel is zal ik dus wel ongelijk hebben
Jordy
geweldig, van mij mogen ze 12 American Pie films maken...
en hmmmn... Alyson Hannigan....
Phooze
12 lijkt me wat overdreven.... Maar deze trailer was inderdaad om je de krampen te lachen
Jordy
Dan vond je de eerste 2 American Pie films vast ook niet leuk? Wat ik dus zo leuk vind (in deze trailer ook weer) is dat het niet alleen maar hele simpele, platte humor is, maar dat het gelijkertijd erg menselijk is. Die vader die trots "that's my boy" roept door het restaurant ondanks wat er net gebeurd is... werelds.
yosemite44
hmmm, vond die 2e wel lachen... als je deze humor leuk vindt moet je trouwens eens via kazaa die nep mastercard reclame ("indecent proposal") downloaden.
Phooze
mr.Frielink
Ah joh..ik vergeef het ze, als deze 3e productie wellicht niet erg origineel zal zijn, maar ik heb me prima ( lees: uiterst goed) vermaakt met de twee eerste delen.De trailer belooft veel goeds, al hoop ik wel dat The Stiffmeister weer een grote rol heeft
EmDee
Ziet er geweldig uit!
Wel heerlijk cliché (met een bachelor party) en ik hoop ook dat er echt een eind aan komt zodat het een geweldige trilogie wordt/blijft.
yiempie
Is niet eerlijk, vorige week was ik in Amerika, overal reclame voor deze film. En wij moeten nog HEEL lang wachten.

American Reunion
2012

American Pie 2
2001

American Pie
1999

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Hooligans

Never Back Down
Actie / Drama, 2008

The Girl Next Door
Komedie / Romantiek, 2004
broer of zus relatiehandcuffshuwelijksaanzoekspannerblow job stag nightwedding receptionbruiloftseks komediebest manbachelor party