• 9.374.212 stemmen

Releasedatum: 29 januari 2004

• Netflix Bekijk via Netflix
  • meJane Bekijk via meJane

Plot The Rundown

"Bulls, guns, whips, gold and one sacred cat"

Dwayne 'The Rock' Johnson speelt een premiejager die een schuld probeert in te lossen door in de jungle op zoek te gaan naar iemand. Hij ontdekt dat zijn doelwit niet de slechterik is die hij dacht dat hij was. Samen besluiten ze in de jungle op zoek te gaan naar rijkdom.

avatar van bisse

bisse

Normaal gesproken is dit niet mijn genre maar deze vond ik toch echt super, vet gelachen! 3 ster

avatar van as

as

helemaal niet zo slecht als ik dacht. Leuke actie scenes en een spitsvondige Rock, die toch een beetje kan acteren. regisseur Berg kleurt zijn film met snelle camera bewegingen en vreemde kaders. De film blijft daardoor langer interessant dan menigeen in het zelfde genre. En dat is heel wat. 3*sterren

avatar van Cicero

Cicero

Goed camerawerk, boeiende vechtscenes en leuke grappen. Alleen jammer van het armzalige script, de rommelende scenario en het flinterdun verhaaltje. (*2,5)

avatar van Van Helsing

Van Helsing

Dit vond ik nou echt een leuke film om te zien ! hij verveelt je niet en ja zoals je seann william scott kent, toch weer hetzelfde rolletje als in American Pie ongeveer (stifler) Maar voor de rest is het een leuke actiefilm om te zien.

avatar van trico

trico

dit was een leuke film om te zien , ook een beetje humor, maar natuurlijk veel actie , ik hou daar wel van , een duo waar er 1 grappig van is en de ander een serieus typje,erg goed film , tog wel 3 sterren waard

avatar van Leno

Leno

Twee opties:

Optie A: Je zet je verstand op nul en gaat lekker achteruitgezakt op de bank zitten, zonder pretenties.

Optie B: Je verwacht een verhaal en karakters met diepgang.

Ik ging voor optie A, en dan is het een leuke film met goede actiescenes, enkele grappige scenes en een coole Walken met hilarische dialogen (tandenfee verhaal..).

avatar van Nightstalker

Nightstalker

Vond dit echt een heel leuke actiefilm. Als je een leuke actiefilm wilt zien is dat er echt 1. Je wordt op geen enkel moment verveelt, er zit lekker veel vaart in de film. Dit vind ik tot nu toe de beste film van The Rock waar hij in speelt. Toppie !!!

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Een actiekomedie die leuker heeft uitgepakt dan verwacht. Vooral William Scott is erg grappig, en Walken is weer top als altijd.

Ther rock zet hier weer een uitstekende rol neer,

Ik denk dat The Rock de nieuwe top actieheld moet worden. Hij heeft nu al een aantal goede films gemaakt.

lekkere actie, humor met wel helaas het gebruikelijke overdreven goede einde.

3,5

avatar van Gehenna

Gehenna

Bij vlagen goede actie en leuke grappen maar wat is die gozer S.W.Scott toch irritant, The Rock vond ik best redelijk.

avatar van jackbear

jackbear

Het is een leuke akie film, waar je naar blijft kijken.

wat een beetje dom overkomt is dat er ineens ook in brasilie bavianen voorkomen

Voor de de akie en acteer werk vind ik hem toch 3 sterren waard

avatar van gotti

13 in een dozijn, slap aftreksel van vele leukere films. De humor komt niet uit de verf, totale chemie ontbreekt tussen de hoofdrolspelers en mijn god wat zaten er een boel fouten in (handschoenen die in het ene shot aan zijn, in de andere niet; glazen die in het ene shot zo goed als leeg zijn en in het andere shot weer halfvol). Inmens slordig. 1,5*

avatar van Waku

Waku

Geen hoogstaande actiefilm die het moet hebben van het verhaal maar wel eentje die lekker entertaint.

The Rock rost om zich heen en Sean William Scott lijkt zo van American Pie in deze produktie te zijn gelopen.

Leuk maar naar afloop weer snel vergeten.

avatar van MrEd

MrEd

Heerlijke film, veel actie en humor. Ideaal voor een avondje verstand op nul en genieten van the Rock. En zeker geen 13 in een dozijn film. Krijgt van mij 3.5 sterren!

avatar van film_kaza

film_kaza

niet een topfilm.

maar gewoon leuk om 1 keer te zien.

avatar van Oscar Wilde

Oscar Wilde

The Rock zal nooit Arnold Schwarzenegger doen vergeten, dat had hij gedroomd. Waardeloze vechter.

0,5

avatar van seth gecko

seth gecko

het verhaaltje is zo cliché als het maar kan.
The Rock speelt Beck,een collecter die nog 1 klusje moet doen vooraleer hij uit het vak stapt....van daaruit verloopt het verhaaltje al even cliché als dat afgekauwde plotgegeven .

Wat de film dan toch het bekijken waard maakt en heel wat hoger op mijn waarderingsschaal zet als de gemiddelde actiefilm met de vandamme's en seagals van deze wereld (gruwelijk).

is het hoge tempo en de algemene funfactor.
zowiezo zet The Rock zijn Clichépersonage op een leuke manier neer..stoer,maar met een komische ondertoontje.

Scott zet nog eens een doorslagje van Stiffler neer,en zo ziet het publiek hem graag,en Walken is Walken.

wat je krijgt is gewoon een erg vlotte goedgemaakte actiekomedie met veel visuele flair gebracht en met leuk gechoreografeerde actiescenes die eigenlijk best origineel aanvoelen in het genre
Beck gebruikt nauwelijks vuurwapens maar omgevingselementen,het gevecht tegen de rebellen

The Rundown mag dan wel verre van goeie cinema zijn,als ontspannende no brainer heeft de film zijn verdiensten.
3***

avatar van TOthehulk

TOthehulk

ik vond het een geslaagde film. er kwamen goede stukken in voor maar ook minder goede stukken

het verhaal vond ik een beetje standaard. maar ik vond dat de acteurs wel heel goed speelde. the rock heeft ook een hekel aan wapens in deze film dat vond ik echt goed

ik geef deze film ****

avatar van Cinderster

Cinderster

Een leuke en vermakkelijke film met twee leuke spelers.

The Rock, die een leuke personage speelt van een semi-bad guy en een goede tegenspeler Chistopher Walken.

De film bevat humor op de juiste momenten.

Het verhaal lijn is 1 uit een dozijn en heeft weinig waar de toe te voegen aan de film, het gebeuren er om heen is juist vermakkelijk zoals ik al eerder noemde.

avatar van film_kaza

film_kaza

Vergiste me met een andere film. Ik verwijder mijn stem.

avatar van zwibberpiff

zwibberpiff

Redelijk leuke film. The Rock is ook weer mega in deze film, die kick-t iedereens ass zoals we gewend zijn. Ik vond Sean William Scott een beetje raar gecast, had ik niet verwacht in zo'n rol. En Walken, yeah!! Goed vermaak van de zondag avond.

***

avatar van happie

happie

Leuke film, zeker de moeite waard om een keer te kijken. The Rock en Scott waren een goed duo in deze film.

avatar van IcU

IcU

Leuke actie, leuk verhaaltje. Er had alleen watmeer humor in gemogen. Het is geen top film, maar ook geen slechte film. 3½* dus.

avatar van djelle

djelle

Ik had verwacht dat Seann William Scott (de ergerlijkste sidekick die je je kunt voorstellen) voor erg veel irritatie en flauwe humor ging zorgen, gelukkig bleek dat nog relatief goed mee te vallen. Ook de rest was overwegend positief. We hebben The Rock die zoals altijd zeer cool is, de actie die opvallend mooi gemaakt is, Rosario Dawson waar ik nog nooit van gehoord heb maar er erg goed uitziet en niemand minder dan Christopher Walken die zijn rol als bad guy weer heerlijk vertolkt. Niet de beste film waar The Rock al in gespeeld heeft, maar toch wel weer bovengemiddeld vermaak.

avatar van Diekmans

Diekmans

Inmens slordig. 1,5*[/quote]

Inmens slordig???

avatar van charissa

charissa

lachen film !

lekker ongecompliceerd en kijkt lekker weg

avatar van ILDIB

ILDIB

De moeite waard om te kijken, enige echte minpunt is de ongelooflijke en slechte scene van de goudmijn. Walken is goed, mooie vechtscenes en hier en daar wat humor.

avatar van Purmerend

Purmerend

Die plasscene is wel leuk, vermakelijke film maar niet meer dan dat.

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Vermakelijke film, die soms wat humoristische momenten kent. Vooral de bovengenoemde scène was leuk.

De film kijkt lekker weg, zonder ergens echt op een thema in te gaan. Het verhaal draait dan ook vooral om The Rock en S.W. Scott. De bijpersonages konden mij nooit echt overtuigen van hun kunsten. Ook Walken als schurk vond ik amper meedogenloos. Toch ziet de film er wel leuk uit, in ieder geval een paar mooie plaatjes gezien van de Amazone. Niks bijzonders, wel aangenaam. 3,5*

avatar van KLah

KLah

Meer dan een vermakelijke film. De voor kaft doet wat anders vermoeden, maar dit is zeker een hele aardige film.

3,5 ster

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Een hele leuke aktiefilm waarbij je geen doordachte verhaallijnen moet verwachten.

Hij kijkt heel lekker weg en mixed aktie met humor af.