• 9.373.530 stemmen

The Bling Ring (2013)

Misdaad / Drama | 90 minuten

Genre: Misdaad / Drama

Oorsprong: Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk / Frankrijk / Duitsland / Japan

Geregisseerd door: Sofia Coppola

Met onder meer: Katie Chang, Israel Broussard en Emma Watson

Releasedatum: 1 augustus 2013

Plot The Bling Ring

"Living the Dream, One Heist at a Time"

Marc is een door mode geobsedeerde 16-jarige jongen die naar een nieuwe middelbare school gaat. Hij valt al snel voor het Koreaans-Amerikaanse meisje Rebecca. Samen met een stel vrienden beginnen ze websites van beroemdheden af te speuren naar de verblijfplaatsen van hun favoriete idolen. Wanneer ze niet thuis zijn, breken ze in en stelen ze kleding, geld, naaktfoto's en zelfs een pistool. Met het geld financieren ze hun wilde levensstijl, inclusief het nodige drugsgebruik. Ze staan er echter niet bij stil dat ze wel eens gepakt zouden kunnen worden.

Bij Sofia Coppola:

Sofia Coppola wil een film maken over de groep jongeren die in 2009 inbrak bij Amerikaanse beroemdheden.

Sofia Coppola werkt aan film over bende van Hollywood | nu.nl/film

Betreffende film is nu al in post-productie fase:

The Bling Ring (2013) - IMDb

avatar van mikey

mikey

Met Emma Watson..

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

The Bling Ring is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep tieners die tussen oktober 2008 en augustus 2009 de huizen van een aantal rijke, bekende Amerikanen leegroofden. Onder meer Paris Hilton, Orlando Bloom en Lindsay Lohen waren slachtoffer van deze bende.

disneystore

Hier heb ik zin in! Sofia Copolla, Emma Watson, Kirsten Dunst (weeral) en een veelbelovend en interessant verhaal! Laat maar komen.

avatar van Artkramer

Artkramer

Heel erg veel zin in. Tot nu toe vond ik alle films van Sofia stuk voor stuk geweldig!

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

De synopsis klinkt vermakelijk. Vandaag The Virgin SuÏcides gezien en heb wel zin in een nieuwe van Sofia Coppola. Lamakomme!

Link werkt niet meer.

YouTube - Trailer - The Bling Ring Teaser TRAILER 1 (2013) - Emma Watson Movie HD

..... Weet niet goed wat ik hiervan moet denken.

avatar van DonPeliculón

DonPeliculón

Haha, ik ook niet. Het heeft meer weg van de gemiddelde videoclip van tegenwoordig. Maar goed, voor Emma alleen al ga ik 'm zeker zien.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Heeft alvast de stomste titel sinds jaren. Zet er Suske en Wiske en de... ervoor en je ziet het niveau van die titel terug.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Lompe titel inderdaad, word er ook nog niet warm van.

disneystore

Vooral de slechte montage, het mis gekozen lettertype en (weeral) Sleigh Bells in een trailer maken het kinda amateuristisch, tot welke mate dat dan ook mogelijk is.

avatar van Zandkuiken

Zandkuiken

mmmm

avatar van AFCALS

AFCALS

Die gaan we dus kijken.

avatar van danuz

danuz

Ondanks de wat dubieuze titel vertrouw ik er wel op dat Coppola hiervan een eigenzinnige/fijne film kan maken.

avatar van Tribe

Tribe

Een uitgebreid artikel over de rich kids die als The Bling Ring werden omschreven.

avatar van danuz

danuz

Thanks!

jumpstylemovie

Vind de trailer wel goed eigenlijk. Eindelijk een keer geen verschrikkelijk saaie zwarte fade-outs en de muziek past er prima bij (het zal toch wel een chick flick worden). Ik ben redelijk benieuwd maar ga hem hoe dan ook kijken vanwege Emma.

My body is ready...

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

jumpstylemovie

Niet zo goed als de teaser maar oke.

avatar van Macmanus

Macmanus

Ziet er wel oke uit, lijkt een wat serieuzere versie van Spring Breakers.

avatar van Tommeh

Tommeh

Ben benieuwd. Somewhere was voor mij de eerste (lichte) tegenvaller van Coppola en voelde een beetje ongeïnspireerd aan. Maar goed, de combinatie Coppola-Watson-Dunst kan eigenlijk al amper fout gaan natuurlijk.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Macmanus schreef:

Ziet er wel oke uit, lijkt een wat serieuzere versie van Spring Breakers.

Dat is vloeken in de kerk .

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Volgens mij zit Dunst niet (meer) in de film.

avatar van Ayres

Ayres

Ze wordt toch bestolen? Dacht ik.