Ken Park (2002)
Met onder meer: James Ransone, Tiffany Limos en Stephen Jasso
Releasedatum: 3 april 2003
Plot Ken Park
"Who are you?"
Ken Park is een verhaal over een paar Californische skateboarders, hun leven en relaties met en zonder hun ouders. Een geheim leven onder de jeugd van het dorpje Visalia, in centraal Californië wordt ontmaskerd, waar de jongeren dingen doen waarvan hun ouders niet eens durven te denken dat ze weten wat het is, laat staan dat ze die doen.
Tate
Claude's Mother
Claude's Father
Rhonda
Murph
is die film al te koop...???
Ja, voor 14.95 bij FRS zien liggen.
hans vd togt
ok cool want op play en amazon staat ie dus niet...raar maar waar
Geloof niet dat hij ooit in Amerika vertoont is geweest. Issues tussen Larry Clark en de censoren in z'n thuisbasis als ik mij niet vergis.
Ze zijn er toch zo preuts
In de VS heeft de film nooit een distributeur gevonden en is hij enkel op festivals te zien geweest, dacht ik.
In Australië is de film niet door de keuring gekomen en ten gevolge daarvan is vertoning verboden.
hans vd togt
nou heb hem gekocht en gekeken en.....tja ik weenie. na het lezen van al deze posts mischien iets te veel van verwacht. Zaten wel goeie stukjes in (scrabble scene) en die pa van die gast moest ik ook wel om lachen. moet hem nog maar eens kijken binnenkort, voor nu 2.5*
FeZ
Na afloop van de film had ik echt zoiets: "mja... en nou?". In mijn ogen was het provoceren om te provoceren, en dat kijkt toch niet echt lekker. De zogenaamde realistische manier van filmen (dus alles filmen en niet de camera afwenden als er iets gebeurde, bijvoorbeeld seks, geslachtsdelen) beviel me niet. Het gaf ook echt geen meerwaarde om die jongen te zien klaarkomen en dan op zijn penis in te zoomen of het inzoomen op de penis van die vader als hij aan toileteren is, het was eerder erg onsmakelijk en vervelend om te zien. Het acteerwerk was wel erg realistisch en kwam naturel over. 2*
Linda
Op zich best een interessante film maar het deed me allemaal bijzonder weinig. Voor de verhalen hadden ze best wat meer tijd mogen nemen om ze wat beter uit te werken want ik vond het nu behoorlijk rommelig. Het verhaal rond Tate vond ik zelfs compleet waardeloos, je weet werkelijk helemaal niks van die jongen. Hoe kan ik nou oordelen over 2 moorden als ik niet eens weet waarom hij het heeft gedaan?
Ik begrijp best waar de film heen wil gaan met deze verhalen maar de manier waarop het wordt overgebracht was voor mij niet de juiste manier.
De vraag die in mij opkwam was vooral: 'wie zijn hier nu zieker?' de ouders of de kinderen? Ik denk dat de ouders het van de kinderen winnen.
Ik vind eigenlijk dat je hier moeilijk over kan oordelen aangezien je te weinig over de personages weet. Zo hoeft die vader van dat meisje bijvoorbeeld echt niet meteen ziek te zijn, weet jij veel wat die man allemaal heeft meegemaakt... Hetzelfde geldt voor die moord. Niet alle moordenaars zijn ziek, voor sommige moorden kan ik zelfs nog begrip opbrengen als ik heel eerlijk ben.
Vanwege het goede acteerwerk nog een krappe 2,5 ster voor deze film.
93.9
Deze film brengt iets ter weeg DUS is het een goede film.
3 en halve ster
93.9
Hoeveel ' goede' films zie je niet in je leven.
De een nog duurder,spectaculairder dan de ander.
Het is allemaal zo gepolijst,zo berekenend dat je er doodmoe van wordt.
Dan is een film als deze een verademing, mensen raken geirriteerd, of verward en juist dat is de essentie van cinema.
Over de film zelf ben ik overigens ook zeer te spreken.
mikey
vervelende film zonder verhaal met veel overbodig tienersex. clarck's zoveelste film over de jeugd van tegenwoordig. 1 ster.
Jassie
Er zitten een paar erg goede scenes in deze film. Het acteerwerk is ook meer dan prima, maar dat geforceerd shockerende is niet echt aan mij besteed.
Sluit me hierbij aan.
E-LIS-A
ik zag deze film op de terugweg van een soort schoolreis in de bus....whaha...was best vreemd...
ik vond de film best schokkend. ik bedoel je denkt er toch nog even over na als hij is afgelopen.
Bas17
Met wat vrienden gezien in een melige bui......nou , die melige bui is er toch wel snel mee over, film is verder nie goed (het verhaal gaat echt bijna NERGENS over). Omdat ie verder niet zo gepolijst is en over het ?dagelijks leven gaat?, en in je hoofd blijft hangen toch nog 3 sterren
mikey
Nee hoor Bas, deze film is vrij van realisme. Het gaat slechts over de sexuele uitspattingen van teens gone wild (drugs, drank, dierenmishandeling, obscure creatieve uitspattingen, zelfmoord, moord. you name it, man) . bevat geen enkele diepgang zoals dat misschien het geval was in die andere filmpjes van clarck. Waarschijnlijk is dit slechts een visualisatie van zijn stoutste fantasieen. misschien daarom wel zijn meest schokkende werkstuk. verlaagd naar 0.5. Toegeven: misschien is het tegenwoordig wel anders in tra la-tienerland, vandaag de dag. I do not know!
Macmanus
Lastige film, maar tegelijkertijd ook een zeer indrukwekkende film.
Waarom lastig? Omdat het erbij sommige scènes op leek dat Clark wou provoceren.
Ruk scène, bef scène, pies scène. Maar wou hij dat echt?
Had de film hetzelfde effect gehad als ik deze scènes niet had gezien. Ik waag het te betwijfelen, aangezien het een impact geeft aan de film die anders misschien verloren was gegaan. Het zou trouwens ook wat lullig zijn om de film alleen daarop af te rekenen (mocht je het niet eens zijn met mij) Want de film heeft nog een paar andere fantastische scènes. bijv. de scrabble scène en de Jerry Springer scène.
Een rake film van Clark die word beloont met 4 sterren.
Naomi Watts
Goede film. De film die ons meel aat kijke nnaar jongeren die het erg moeilijk hebben. Zaten wat extreme scenes in en wat pornografische scenes maar echt storen kon het mij niet. De sex is maar bijzaak.
Clark blijft toch een filmmaker waar ik een zwak voor heb. 4*
Jorick
Een confronterende film waarin prima wordt geacteerd.
Ik had alleen wel het idee dat de regisseur de kijker regelmatig probeerde te shockeren, hij had beter iets meer tijd kunnen steken in een sterker verhaal.
Bas17
3.5 ster, film komt wel natuurlijk over, is niet echt heel saai, maar blijft ook niet heel lang hangen
Bas17
Dit was een hercomment bij herziening, eerste keer bleef ie wel hangen.
Die rukscene is nou niet zon ophef over nodig, vond het schokkender dat ie zijn grootouders zo vermoorde
Erg onsmakelijke sexscenes!
Die laatste sexscene was echt prachtig. Over de toekomst fantaseren mooie soundtrack .. echt heel goed gedaan.
Jammer dat vele mensen vallen over de expliciteit ervan
Ghecko
bijzondere film, vond dat er een heel realistisch beeld werd gegeven van de zaken die de huidige jeugd tegenwoordig mee kan maken.
Ondanks dat vond ik de film een iritant einde hebben, maar wat van de ene kant best goed paste bij het type film.
Ik geef hem 4 sterren.
eerdekes
Een héél erg wazige film!
De 90 minuten zijn echt opgevuld met sommige echt wazige scènes.
Ik denk dat iedereen wel weet welke.
Muziek was goed

Mister Lonely
Drama / Komedie, 2007

Jisatsu Sâkuru
Thriller / Mystery, 2001
californiëseksontrouwhomeharassmentzwangerschapvaderreligietienervoorstaddrugsalcoholischpsychoticunderage sex tormentabusive father