Genre: Romantiek / Komedie
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Bekijk via SkyShowtime
Plot Notting Hill
"Can the most famous film star in the world fall for the man on the street?"
De beroemde Amerikaanse actrice Anna Scott komt per ongeluk de weinig succesvolle boekverkoper William Thacker tegen. Ze worden verliefd, maar het samenzijn met één van de populairste vrouwen van de wereld blijkt voor William niet gemakkelijk.
Anna Scott
Bernie
Tony
Martin
Rufus the Thief
Daar hebben wij een forumrubriekje voor: Link Daar kun je het de volgende keer vragen. Maar ik denk dat je Extreme Measures zoekt.
Vera
Dit iz echt een romantische film!
Hugh Grant speelt weer heerlijk leuk en gek.
Mooie film ook. Humoristisch- romantisch heerlijk gewoon!
Van mij krijgt ie 5 ***!!
miak
Dit is echt een leuke film... Het einde is een beetje voorspelbaar... Maar hij is wel grappig en leuk... 5
Alethio
Dit is, in z'n genre, toch een van de beste, mooiste en grappigste films die ik ooit gezien heb. Spike is gewoon goddelijk.
ellen4556
Dit is echt een onwijse leuke film! Julia Roberts en Hugh Grand spelen deze film geweldig, meerdere kippenvel momenten!! Aanrader, ben meteen Roberts en Grand fan.
empirekees
...ben meteen Roberts en Grand fan.
mikey
Ik ken deze film, met die julia roberts, aarg!! Uitgezet na 30 minuten ergeren. geen beoordeling dus.
gNoLEm
Eén van de beste romatische komedies die er is .. moet er wel bijzeggen dat dit zo'n beetje de enige rol is die Grand met enige overtuiging kan spelen.
michaeleo
Dat kan ook gezegd worden over Julia Roberts. Laat haar een actrice spelen en ze is opeens (wel) erg geloofwaardig
Vond dit al met al best een aardige film, die naar het einde toe steeds leuker werd.
Erg leuke en plezierige film. Het einde heeft een hoog "het leven is mooi" gehalte. Wel een beetje voorspelbaar, maar de ondertoon van de film is geweldig. Het leven IS mooi! 4*
tevelenco
een van de leukste comedies die ik heb gezien
met een prachtige rol van grant
en ook zijn huisgenoot spike was erg komisch
en dan ook nog voorzien van een prachtige soundtrack
echt een aanrader 4 *
Epitaph
Weet iemand waar dat shirt wat Spike in de film droeg met de text ''Fancy a Fuck'' te verkrygen is? Het is een erg leuke film ,
om met je vrouw naar te kyken.
Calimero
Hele mooie film het is al lang geleden dat ik hem gezien heb maar ik moet nu nog lachen. En als ik die naam hoor dan geniet ik er nog steeds van.
Angrod_Pallanén
Dit vind ik echt dé romantische film. De film blijft geheel binnen zijn vermogen en is daarom perfect. Julia Roberts en Hugh Grant samen zijn echt geweldig. Het verhaal is leuk en gemakkelijk en juist dat maakt het voor mij echt geweldig.
Notting Hill is dan niet de meest geniale, maar voor mij wel de beste (ik blijf het herhalen) romantische film ooit....
sju
Absluut geen slechte film, maar als je niet van romkoms houdt (zoals ik) kun je deze film links laten liggen. Trouwens minder grappig dann ik dacht ***1/2
Pieter Montana
Flauw-->flauwer-->flauwst
Ik vind zowiezo Hugh grant geen goeie acteur.En van Julia Roberts heb ik ook nog niet veel goeie dingen gezien.Maar dit is echt het laagste van het laagste in het rom/kom genre
JustMe_nl
Mooie, leuke feelgood film. Door deze film ben ik fan geworden van Julia en een beetje van Hugh
predator
- 1948 stemmen
Prachtige romantische film, met een enorme feelgoodfactor erin, maar het brengt je helemaal in de "ik zal en moet nu naar Londen" sfeer. Zeer sterke rollen van Hugh en Julia.
mikoz
Vroeger gezien met school , omdat we nog niet naar the mummy mochten
Vond er toen neit zo veel aan , na de film nu een paar jaar later weer gezien te hebben vond ik hem een stuk beter.
goed acteerwerk 4*
WildeSinterklaas
Verschrikkelijk 2 vervelende acteurs bij elkaar....verder voorspelbaar & flauw 1,5*
Chainsaw
Normaal gesproken niet echt mijn ding, maar heb me al met al best geamuseerd met deze romantische komedie. Grant speelt een leuke rol en ook een aantal bijrollen zijn best geestig (de nichterige collega, de gestoorde buurman). De film doet alles precies volgens het boekje en is behoorlijk voorspelbaar, maar het heeft op zich best zijn charme. Het viel me in ieder geval niets tegen, dit.
Voordeel van de twijfel, kleine 3,5 sterren.
mazdalfa
In zijn genre een echte topper. Ik ben zelf niet zo dol op romantische comedies, maar deze mag er echt wel zijn.
Roberts doet het hier prima, wellicht omdat het neerzetten van een actrice dichter bij haar eigen leven ligt. Grant doet wat Grant het beste doet en de bijrollen zijn leuk opgevuld door goede britse acteurs. Rhys Ifans brak volledig terecht door met zijn rol.
Het verhaal is flinterdun, maar wordt goed over de film verdeeld. De muziek ondersteunt de sfeer prima. De typetjes zijn zeer herkenbaar (en dus ook voorspelbaar). Daarmee is het eigenlijk een standaard formule-film, maar op de een of andere manier haken de losse elementen perfect op elkaar in en is er sprake van de best mogelijke chemie. Wat maakt dat deze film boven andere in dit genre uitsteekt.
#ain't no sunshine when she's gone...#
Doom
Een erg mooie film met Julia Roberts en Hugh Grant. Vooral het begin van de film, het eerste uur zeg maar was geweldig. Zat zelfs al aan een 5 ster te denken, de humor was ongelovelijk goed, het acteren was briljant en het verhaal was interessant om te volgen.
Helaas zakte de film op het einde een beetje helemaal weg, het begon dus wat minder te worden dan het sterke begin. De scene tijdens de perconferentie was wel weer helemaal geweldig, alleen daar hadden ze de film moeten stoppen. Met die mooie glimlach van Julia Roberts. Helaas gingen ze door, trouwerij en zwanger zijn enzovoorts, dat vond ik dan weer net iets te ver gaan. Jammer.
Maar de film was gewoon geweldig, erg leuke humor en een mooi romantisch verhaal. Uiteraard maakt Julia Roberts een geweldige indruk, prachtvrouw.

Romantische klassieker 'Notting Hill' met Hugh Grant en Julia Roberts vanavond te zien op televisie

Netflix verwijdert deze week nog tientallen films: dit zijn de best beoordeelde

'Notting Hill'-regisseur Roger Michell op 65-jarige leeftijd overleden

Netflix verwijdert onder meer 'American Gangster' en 'Inglourious Basterds'