• 9.374.150 stemmen

Met onder meer: Julia Roberts, Hugh Grant en Rhys Ifans

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 1 juli 1999

Plot Notting Hill

"Can the most famous film star in the world fall for the man on the street?"

De beroemde Amerikaanse actrice Anna Scott komt per ongeluk de weinig succesvolle boekverkoper William Thacker tegen. Ze worden verliefd, maar het samenzijn met één van de populairste vrouwen van de wereld blijkt voor William niet gemakkelijk.

jojo

Was maar een grapje hoor.[/quote]

OK OK I forgive you, maar serieus ik lees bijna alleen maar negatieve dingen over haar snapk niet zo eigenlijk

Brooklyn

Misschien omdat ze altijd in dezelfde soort films speelt (waarvan deze er weer een is)

avatar van Jordy

Jordy

kwooten is ook een vak trouwens

Haar manier van acteren irriteert me vaak...

de laatste tijd doet ze juist veel verschillende films. En wat irriteert je dan? Kvind Julia nooit echt irritant overkomen

avatar van Pitbull

Pitbull

Nou Jojo ik weet niet of het je leed verzacht, maar ik mag haar ook graag zien acteren.

Trouwens: "A hard worker for charity, Roberts donates much time and resource to UNICEF, traveling to Haiti and India to promote goodwill and helping children in need".

Haar manier van acteren irriteert me vaak...

Nou ja mij niet dus kvind Julia altijd wel cool wat irriteert je dan precies

jojo

Kijk met jou valt tenminste te praten pitbull

avatar van EmDee

EmDee

jojo schreef:

By the way,waarom haat iedereen Julia Roberts?

jojo

[/quote]Ze speelt idd wel erg vaak dezelfde soort rol en ook nog niet goed. En persoonlijk vind ik haar helemaal niet aantrekkelijk en dat wordt me soms door de media wel geprobeert in de strot te duwen.[/quote]

Talloze mensen op deze wereld zijn niet aantrekkelijk maar om die nou allemaal te haten... En aan die media kan Julia weinig doen denk ik zo

Typisch Hollandse reacties hier. Iemand valt op, en zal worden neergesabeld.

Liefst onder het mom dat hij/zij stomweg een irritante of arrogante persoon zou zijn.

Juist, en Julia ro is allesbehalve arrogant

Typisch Hollandse reacties hier. Iemand valt op, en zal worden neergesabeld.

Wat een onzin. Wel meerdere acteurs/actrices die 'opvallen' vind ik erg goed. Het is niet mijn favoriete actrice inderdaad, mag dat al niet meer? Ik heb gewoon te vaak in dezelfde rollen gezien, daarom zie ik liever andere actrices die wat uiteenlopendere rollen spelen (Julianne Moore, Cate Blanchett, Nicole Kidman). Ik denk dat jullie ook wel een aantal acteurs/actrices hebben die jullie minder bevallen

En over dat werk met de goede doelen: heel mooi dat ze dat doet, maar dit is een filmsite en ik let op haar rollen en niet op prive-zaken

avatar van Pitbull

Pitbull

Ach ja, je moet doen waar je goed in bent, Jaap Stam moet ook niet proberen er een dubbele schaar uit te gooien want dat wordt ook niet wat, dus van mij mag Roberts gewoon dit blijven doen.

Dat unicef gedoe was trouwens alleen als reactie op

waarschijnlijk is ze zo in het echt ook en kennen wij haar alleen uit films.

mag dat al niet meer?

Ik gaf toch vrij duidelijk aan wat ik wel en niet vind kunnen. Dat jij Roberts geen goede actrice vindt, dat kan.

Dat het met arrogantie of met haar mond te maken zou hebben, is wat me stoort.

Pitbull schreef:

Om zo'n opmerking er zomaar uit te gooien vind ik van nogal wat lef getuigen, maar hopen dat je in het "echte" leven niet zo gauw mensen veroordeelt.[/quote]
cornelis schreef:

Dat het met arrogantie of met haar mond te maken zou hebben, is wat me stoort.

Heb ik dat gezegd dan Cornelis en Peter? Ik beoordeel haar op haar rollen niet over zaken uit haar prive-leven.

Daar is het Story-forum voor

Brooklyn,

Ik stelde niet dat ik op jou reageerde, dat maakte jij ervan. Ik reageerde op de draad, en betrok een recente discussie over Danny DeVito er impliciet bij.

Brooklyn

Je Quotte mij in je stukje...

maargoed, no hard feelings verder

cornelis

Ik quotte je pas toen jij je aangevallen voelde. Lees maar terug.

avatar van Hemdale

Hemdale

Voor een romantische komedie een hele leuke film! Hele grappige momenten!

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Een van de betere romantische komedies. Julia Roberts speelt goed en past perfect in dit soort films net als Hugh Grant. De film is effectief grappig en ook nog eens romantisch , dus zeker het bekijken waard. 3,5*

avatar van WB

WB

sn@ke schreef:

Hier ben ik et mee eens! Julia Roberts is een goeie actrice, en Hugh Grant is geknipt voor zulke 'klungelige' rollen, waar het een en ander verkeerd kan gaan!

En volgens mij staat bij zulk soort films de humor en de romantiek boven alles, en heeft het verhaal niet vaak de boventoon! Net als Maid In Manhattan met J.Lo is dit een genietbare film, zonder enig boeiend verhaal, maar waar je wel gezellig met je partnertje naar kan kijken, en absoluut niet hoeft na te denken...

3,5 sterren!

avatar van Tonyvdb

Tonyvdb

een heel aangename film.

voorspelbaar maar toch spitsvondig,

melig maar toch charmant.

En Lord Percy uit Blackadder doet ook mee !!

***' 3,5 op 5 ***'

avatar van Ravnoss

Ravnoss

Erg sterk in zijn genre, erg vermakelijk. Echt zo'n film waarnaar je samen met je vriendin gaat kijken.

4 Sterren

avatar van PartyMarty

PartyMarty

jojo schreef:

By the way,waarom haat iedereen Julia Roberts?

Heb geen hekel aan haar hoor, maar heb je gezien hoe belachelijk ze zich aan stelde toen ze die Oscar won?

avatar van roda

roda

aardige komedie met leuke rollen van Grant en Roberts, toch had ik aan het einde het idee dat er veel meer ingezeten had.

en daar bedoel ik mee, iets meer snelheid en humor.

avatar van SzJoowNiejCah

SzJoowNiejCah

Gewoon 'n zeer goede film, ook met muziek die 'r mooi inpast, en ik had toch wel 'nz ffjes kippenvel bij 1 van de momenten dat Julia 'r weer 'nz vandoor was..

En die familie van William (Hugh) vond ik ook vet bruut.. 4'tje

avatar van Willem-Jan

Willem-Jan

Juist, en Julia ro is allesbehalve arrogant

Maar WEL irritant

Ik ga hem deze week kijken.

avatar van dave

dave

best wel gave coole fantastische sublieme betoverende magische stoere koene mooie leuke nieuwe movie

avatar van dray

dray

Julia is okay. Zeker in deze film..

En Emma Chambers is gewoon hilarisch! (ze speelt in principe dezelfde rol als in de TV-serie The Vicar Of Dibley. But who cares..)

avatar van Janneke-van-Jip

Janneke-van-Jip

heerlijke film lekker romAntisch, tikje voorspelbaar, maar geweldig om lekker bij weg te zwijmelen. Ja hoorr, toppertje, vooral met Hugh Grant, 4 sterretjes voor deze film!

P.s ik heb eens een film gezien waar Hugh grant ook in speelde, daar was hij een dokter, en werd hij gestalkt en werd hij uiteindelijk proef persoon voor een medicijn tegen verlamming, dat vond ik een top film, weet iemand hoe die film heet?? Bijvoorbaat dank!