• 9.373.537 stemmen

Met onder meer: Julia Roberts, Hugh Grant en Rhys Ifans

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 1 juli 1999

Plot Notting Hill

"Can the most famous film star in the world fall for the man on the street?"

De beroemde Amerikaanse actrice Anna Scott komt per ongeluk de weinig succesvolle boekverkoper William Thacker tegen. Ze worden verliefd, maar het samenzijn met één van de populairste vrouwen van de wereld blijkt voor William niet gemakkelijk.

avatar van Jordy

Jordy

Vermakelijk filmpje. Ik vond Grant een beetje irritant in zijn standaard sullig-lulletje rol, en ik ben geen fan van Roberts, maar de film kent een boel komische momenten. 3 sterren.

avatar van dttom

dttom

Ik heb me prima vermaakt.

avatar van geronimo

geronimo

• 1955 berichten

Doe mij maar Four Weddings.

avatar van vic

vic

goed gemaakte film met leuk verhaal. Lekker feelgood movie

vic schreef:

goed gemaakte film met leuk verhaal. Lekker feelgood movie

Daar sluit ik me bij aan. Had niet gedacht dat ik deze film leuk zou vinden. Heb 'm lang genegeerd.

Ik vind Julia Roberts in deze film best aantrekkelijk.

avatar van jeroentje125

jeroentje125

Een leuke feel-good film voor als er op zaterdag avond echt geen leuke film op TV is en je geld is op (je kunt dus ook niet naar de bios)

avatar van aburefan

aburefan

Had niet gedacht dat ik deze film leuk zou vinden. Heb 'm lang genegeerd.

had ik nou ook

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Lijkt me nou echt een film om met je vriendin te kijken!

avatar van neo

neo

ik sluit me ook aan bij de 'ik heb de film genegeerd maar vond em toch wel verrassend leuk'.

avatar van Jos2

Jos2

Voorspelbaar en schematisch, maar met name door de leuke bijfiguren en het talent van Grant goed te pruimen. Geen Four Weddings, though.

avatar van IamBernie

IamBernie

Erg goed vermaakt Heb heel hard kunnen lachen om Grant, hehehe

avatar van morpheus

morpheus

Sterke romantische comedie met hugh grant en julia roberts. en hoewel allemaal wat cliche wel een van de betere films beschikbaar. Met een hele sterke ondersteunde cast en leuke momenten.

Zak onderuit op de bank en geniet van 2 uurtjes prima vermaak

***1/2

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

FW&AF is veel beter; ik vond dit niet geweldig. Vooruit: **1/2

avatar van Spacejet

Spacejet

nou hij was toch wel geinig hoor. En niet te kritisch doen he Ralf

avatar van Armin

Armin

Leuke film die door de bijdragen van Grant en Roberts, maar zeker ook door Ifans als Spike, boven het gemiddelde wordt getild.***1/2

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Erg lieve en leuke film. Wedden dat ik em weer ga kijken donderdag?

Whoopsidaisies

jester

Leuke film, leuker dan Four Weddings and a Funeral. Ik ben geen Julia Robertsfan, ik snap ook niet waarom sommige mensen haar zo mooi vinden (net als Georgina Verbaan overigens), maar ze was zeer genietbaar in deze film. Hugh Grant blijft ontwapenend leuk, en de bijrollen en de muziek zijn goed verzorgd.

avatar van Hobbes

Hobbes

ik vind de vergelijking tussen Julia Roberts en zo'n achterlijke hobbit als verbaan. brrr.

avatar van NERD

NERD

Sluit me helemaal aan bij Jester

3,5 sterren

jester

Je vindt de vergelijking ....?

Goed, slecht, wat bedoel je precies?

avatar van Hobbes

Hobbes

brrr.

staat er toch? brr als in hoe haalt iemand het in vredesnaam in z'n hoofd om zo'n bostrol met julia roberts te vergelijken. op die manier.

jester

Tsja, smaken verschillen. Bostrol vind ik wel erg zwaar uitgedrukt, maar mooi? Nee.

avatar van gimli f

gimli f

Nogmaals; dit soort romantische films (nee, nu wil ik het gezegd hebben: dit is niet romantisch meer, maar OVERromantisch, tegen het pathetische aan!) zijn niets voor mij. Natuurlijk gaat in het begin alles fout, en op het eind alles goed. Hoe verrassend!

Enige subtiliteit m.b.t. het onderwerp liefde is dit soort films gewoon vreemd.

Een 2 voor de enigszins mooie beelden soms. En voor de Welshman, de enige nog enigszins grappige persoon in de movie (en het zou humor zijn ook...jaja).

avatar van mssx

mssx

Leuke film, maar niet geweldig. Vind dat Julia Robert ontzettend irritant en arrogant is (waarschijnlijk is ze zo in het echt ook en kennen wij haar alleen uit films). In ieder geval heeft ze sinds deze film voor mij afgedaan met haar brede, verwende glimlach ...

Film is wel aardig.

mssx schreef:

Film is wel aardig.

Wat een onzin om te denken dat julia in het echt ook zo is als het personage dat ze speelt!!! (gewoon een blijk van goed kunnen acteren als jij denkt dat ze in het echt ook zo is)

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Of ze is echt ook zo en acteert juist helemaal niet en is gewoon zichzelf. Alhoewel ik dr in de film niet echt arrogant vind overkomen.

BoordAppel schreef:

Of ze is echt ook zo en acteert juist helemaal niet en is gewoon zichzelf.

avatar van stinissen

jojo schreef:

Geloof ik niks van. By the way,waarom haat iedereen Julia Roberts?

Omdat ze een mond heeft waar heel Kenia in kan

avatar van stinissen

jojo schreef:

Geloof ik niks van. By the way,waarom haat iedereen Julia Roberts?

Omdat ze een mond heeft waar heel Kenia in kan [/quote]

Is dat een reden om iemand te haten? Ze gebruikt die mond in elk geval niet om zulke rotopmerkingen te maken maar voor het maken van een prima film zoals deze bijvoorbeeld [/quote]

Was maar een grapje hoor.