• 9.374.963 stemmen

Met onder meer: Ryan Gosling, Kristin Scott Thomas en Vithaya Pansringarm

Releasedatum: 13 juni 2013

Plot Only God Forgives

"Time to Meet The Devil"

Julian, een Amerikaan die in Bangkok woont, is een gerespecteerde figuur in de onderwereld. Samen met zijn broer Billy baat hij een Thai boxing club uit die in feite een dekmantel is voor drugssmokkel naar Amerika. Wanneer Billy vermoord wordt, komt hun moeder Crystal uit Amerika over om het lichaam te repatriëren. Crystal zelf is het hoofd van een machtige criminele organisatie en is gewend te krijgen wat ze wil. In dit geval: de dood van haar zoon wreken. In een bloedige spiraal van woede, verraad en wraak, dwingt ze haar zoon Julian de verantwoordelijke voor Billy's dood te vinden en te vermoorden.

avatar van M.Goodkat

M.Goodkat

Jezus christus,die trailer ...I kan haast niet meer wachten totdat hem uitkomt...

avatar van Al DeNiro

Al DeNiro

Naomi Watts schreef:

Voornamelijk wel. Refn was al volledig afgeschreven na zijn gefaalde internationale uitstapje (Fear X) waardoor ie zwaar in de schulden zat waardoor Refn genoodzaakt was Pusher 2 en 3 te maken.

Vergeet je Bronson niet met Tom Hardy? Ook een film van Refn.

Refn & Gosling is een gouden combi en dus verwacht ik veel van OGF.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Al DeNiro schreef:

Vergeet je Bronson niet met Tom Hardy? Ook een film van Refn.

Tegen de tijd dat ie Bronson had gemaakt had Refn zijn financiële schulden alweer afgelost, neem ik aan.

Naomi Watts

Kaartjes voor volgende week donderdag zijn binnen .

avatar van $pecial

$pecial

Deze kan ik volgende week gewoon checken in Bangkok zelf

avatar van synec

synec

Wat heerlijk dat België hem volgende week al krijgt! Dacht naar de UGC te gaan waar deze de 23e begint, maar nu zie ik dat mijn plaatselijke bioscoop hem de 22e al draait!

En waar is dat. Torhout?

avatar van synec

synec

Mechelen utopolis

Naomi Watts

Wist nie tdat ie daar ook draaide op Woensdag, dacht alleen Torhout maar tof .

avatar van M.Goodkat

M.Goodkat

Vanaf morgen te zien in UGC Antwerpen,spijtig dat mijn vrije dag alleen dinsdag is ..dan maar volgende week ...

avatar van Tonke

Tonke

• 1982 stemmen

Eerste (ontzettend positieve) review!

avatar van AlexvanRiel

AlexvanRiel

Ook het bijna altijd rake Humo levert een mooie recensie. Nog één nachtje, dan afzakken naar Antwerpen.

Naomi Watts

Vrijdag vrijgekregen, dus denk dat ik dan ga. Erg veel zin in.

Naomi Watts

. Verwachtingen zijn nog gigantischer geworden, die tweede alinea . Ook Martinez (hoe kon het ook anders weer spot on). Verwacht niet tot de

Bekijk het maar, ik ga morgenavond nog naar Antwerpen.

edit: Ik liet me even gaan. Wat maakt die ene dag nog uit, heel erg enthousiast geworden.

avatar van Reinbo

avatar van Reinbo

Shit. Belgie 3 weken eerder een release...... Dat wordt ogen en oren dichthouden komende tijd.

Naomi Watts

Als die tweede alinea inderdaad klopt, wat is het dan toch een absurd filmjaar met Spring Breakers en Only God Forgives waar dit voor beiden opgaat. Ongekend.

• 20220 berichten

Kan ook niet wachten. Maar doe het toch en kijk gewoon in NL.

Overigens vind ik de muziek van de trailer (bij Humo) veel weg hebben van Muse (wat voor mij een groot pluspunt is). Maar verwacht verder toch weer iets eigenzinnigs van Martinez.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Wil 'm graag zien maar retourtje België is me iets té gek voor enkel een film; dan maar een paar weken langer wachten.

avatar van cordiacovens

cordiacovens

Ook ik ga wachten, en niks meer lezen over de film

avatar van Useless

Useless

1 dag uitgesteld in België wegens Cannes... Pas vanaf donderdag dus.

avatar van arno74

arno74

De film was te grof en te gewelddadig voor Cannes, leidde tot boe-geroep in de zaal:

movies.yahoo.com

Naomi Watts

Als er gebood wordt op Cannes zijn het meestal goede films. Maak me er totaal geen zorgen om, de trailer deden het al vermoeden maar dat je de bevestiging nog eens krijgt dat dit cinema is van de allerhoogste orde is meer dan genoeg.

Naomi Watts

Toch maar besloten de reservatie om te wisselen met morgen. Film is lastig te combineren met de expositie waar ik heen ga, en bovendien is eerder altijd beter.

Oh, zo zin in .

• 20220 berichten

Ben benieuwd wat je er van vindt, Watts. Geen Drive 2 verwachten hè.

avatar van Jawaddedadde

Jawaddedadde

Schijnt meer in de lijn van Valhalla Rising te liggen. Net de film die ik het minst hoog inschat van Refns werk (enkel Bleeder niet gezien)...

• 20220 berichten

Valhalla Rising niet gezien en zal ook niet snel gebeuren. Maar dat komt ook vooral door het verhaal dat me niet trekt. Het verhaal van bovenstaande film trekt me zeker wel. En de sfeer lijkt toch wel iets weg te hebben van Drive, net de grootste kracht van Drive.

Naomi Watts

Lijkt mij ook veel meer naar Drive te neigen, alleen waar Drive zeer dromerig is, is OGF een nachtmerrie.

Nicolage Rico schreef:

Ben benieuwd wat je er van vindt, Watts. Geen Drive 2 verwachten hè.

Ik verwacht inmiddels zelfs dat het het niveau van Drive wel haalt, overtreffen zie ik ook wel gebeuren nu.

Ik ga er gewoon voor zitten, en laat het op mij af komen.

avatar van rep_robert

Nicolage Rico schreef:

Verhaal, Valhalla Rising? Twee dingen die niet samen gaan in één zin Valhalla Rising heeft bijna geen narratief element.

Ik ga er niet van uit dat dit een tweede Valhalla Rising wordt, lijkt me schier onmogelijk. Alleen de synopsis geeft hier al genoeg aanleiding voor.