• 9.373.012 stemmen

Met onder meer: Ryan Gosling, Kristin Scott Thomas en Vithaya Pansringarm

Releasedatum: 13 juni 2013

Plot Only God Forgives

"Time to Meet The Devil"

Julian, een Amerikaan die in Bangkok woont, is een gerespecteerde figuur in de onderwereld. Samen met zijn broer Billy baat hij een Thai boxing club uit die in feite een dekmantel is voor drugssmokkel naar Amerika. Wanneer Billy vermoord wordt, komt hun moeder Crystal uit Amerika over om het lichaam te repatriëren. Crystal zelf is het hoofd van een machtige criminele organisatie en is gewend te krijgen wat ze wil. In dit geval: de dood van haar zoon wreken. In een bloedige spiraal van woede, verraad en wraak, dwingt ze haar zoon Julian de verantwoordelijke voor Billy's dood te vinden en te vermoorden.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Beschrijving van een vertoonde scene in Cannes op Ain't It Cool.

avatar van Dreiecke

Dreiecke

Wel apart dat die dollytracks nog zichtbaar waren, zo klinkt het als een film maken binnen een film..

Maar misschien wordt het inderdaad nog aangepast.

Dit is wel de film waar ik het meest naar uitkijk (naast 'Camiel Borgman')

avatar van Number23

Number23

Vanzelfsprekend kijk ik uit naar nieuwe van Refn

avatar van Apster

Apster

Fortune schreef:

Gosling en Refn

Kan een beetje een Dicaprio/Scorsese duo gaan worden.

Terugkijkend op Drive, vind ik het dan meer een DeNiro/Scorcese duo. Dit Lijkt me wel een cool project afgaande op het plot en tof dat ze weer samenwerken.

avatar van congo

congo

Ik ben benieuwd. Drive vond ik een gave film.

avatar van cordiacovens

cordiacovens

Al (te) lang stil rond de film, op zich prima geeft Refn tijd om alles goed bij elkaar te plakken in Post-productie, een trailer zou wel fijn zijn voor het eind van het jaar. Geen idee of k de trailer ga zien maar goed, iemand meer gehoord over de status van de film dit moment?

Starmaster501

Over de status heb ik niets meer gehoord.

Een trailer, tja. Ik was al blij dat ik nooit de trailer van Drive keek voor dat ik de film zag. Daarmee ook mijn eerste Refn film.Ben nu natuurlijk behoorlijk benieuwd naar een nieuwe en een trailer zal ik echt met moeite ontwijjken tenzij deze wel spoiler free is maar dat weet niemand als je de film nog niet gezien hebt..

avatar van Minken

Minken

Gister Drive weer eens terug gezien en dat blijft een ijzersterke film. Kijk dan ook zeer uit naar deze film.

avatar van Jawaddedadde

Jawaddedadde

Soort van promo-poster

Starmaster501

Muziek van M83 gaat er dus waarschijnlijk in zitten, nice! Duurt lang met deze film, maar da's niet erg. Uiteindelijk ligt er weer een meesterwerkje

avatar van Minken

Minken

Fijne promo...

• 1982 stemmen

Pathé heeft bevestigd dat Only God Forgives vanaf 28 Maart 2013 in de bioscoop zal draaien. Best snel al! Zit er heel misschien een IFFR-screening in?

Lijkt me wel ja.

Starmaster501

Is dit een film die gewoon ineens opduikt op filmfestivals zonder enige trailers? Zal wel geniaal zijn..

Montorsi

Refn is inmiddels te groot voor IFFR premiere ben ik bang.

Teaser-poster Flinke Raging Bull associatie.

avatar van cordiacovens

cordiacovens

De film is in December pas af, lijkt me niet dat de film op bet IFFR zal draaien, ik denk dat het Cannes wordt net als Drive.

Tonke schreef:

Dit was volgens mij een datum die al voor de zomer rondzong, ik denk dat het allemaal nog een beetje voorbarig is. Zal best zo zijn dat Pathe deze datum uit de releaselijst van de NVF heeft overgenomen. Op z'n vroegst een film die in Berlijn in premiere gaat (IFFR is te klein), maar ik denk eigenlijk gewoon eerst naar Cannes inderdaad.

Montorsi schreef:

Ik had ook niet gehoopt op een wereldpremière in Rotterdam, maar misschien had 'ie daar kunnen draaien als 'ie al ergens z'n debuut had gemaakt. Maar het was inderdaad een beetje optimistische gedachte. Wel gek dat Pathé zo'n bericht klakkeloos overneemt, zowel op de site als op de officiële FB-pagina.. Tot het daar weg is, ga ik er stiekem nog gewoon vanuit dat 'ie eind Maart gaat draaien .

Montorsi

Staat nu voor een release op 23 mei las ik ergens. Dat is tijdens Cannes, dus daar zal hij wel in premiere gaan.

Nog even wachten op NL release: vanaf 5 september 2013 in de bioscoop (Cinéart)

Montorsi

dat is nog iets korter na Cannes dan bij Drive het geval was.

Waaaaat? September pas?

• 1982 stemmen

Dat duurt nog wel even dus.. Jammer, maar in ieder geval duidelijkheid.

avatar van killer13

killer13

hier kijk ik echt naar uit, alleen jammer dat het wachten nog tot september duurt

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

• 20220 berichten

Doet me voorlopig meer denken aan Pusher dan aan Drive.

Naomi Watts

Niet verkeerd. Alleen helaas meer Pusher dan Drive zoals NR terecht opmerkt. Jammer, al had ik ook niet veel meer mogen verwachten. Ik verwacht niet dat ie Drive ooit evenaart.

Starmaster501

Ach het word hoe dan ook wel een goeie film. Bij de trailer van Drive dachten mensen nog dat het een soort Fast & Furious zou worden...

Naomi Watts schreef:

Ik verwacht wel dat Refn ooit weer een film gaat maken die compleet in dienst staat van sfeer, visuele hoogstandjes en vormgeving. Maar de vraag is dan natuurlijk of hij daarmee Drive evenaart, inderdaad.

Starmaster501 schreef:

Maar dat zijn dan de mensen die Drive achteraf ook niet waarderen.