• 9.375.045 stemmen

Geregisseerd door: Steve Miner

Met onder meer: James Van Der Beek, Rachael Leigh Cook en Dylan McDermott

Plot Texas Rangers

"Count your bullets."

1875. In Texas is het levensgevaarlijk: Indianen vechten om hun land terug te krijgen, duizenden Mexicanen overspoelen de grens en het grootste tuig maakt er de dienst uit. Eén man pikt de onveiligheid niet langer. Hij richt de Texas Rangers op. Samen met twee ervaren schutters en drie enthousiaste groentjes komt hij meedogenloos in actie tegen alle keiharde criminelen die ze tegenkomen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Lincoln Rogers Dunnison

Jean-Pierre Marsele

John King Fisher

avatar van neo

neo

Van der Beek vind ik altijd wel een aardige acteur. Jammer van Ashton Kutcher die ik hier nogal vervelend vind spelen.

Dat een stuk geschiedenis nu ongetoverd moderners met jonkies laat ik dan ook even terzijde. Score van Rabin is ook op momenten nogal hinderlijk, benieuwd wat Marco Beltrami in hemelsnaam componeerde. 2.5 sterren

avatar van Demoniac

Demoniac

Ik vond de film wel aardig, af en toe iets te zoet. De score vond ik vervelend en niet bij een western passen. 3*. Ik ben trouwens wel blij dat er zo af en toe nog wat westerns gemaakt worden, want het genre spreekt me wel aan.

avatar van 606

Nog een aardige western / avontuur met de nodige actie en schiet werk.

De cast is goed te doen en zelfs Beek doet het aardig.

3,5 ster

avatar van martijn011

martijn011

• 2034 berichten

Ik mag mezelf wel een behoorlijke westernfan noemen. Des te broerder dat er dan een film als deze in de DVD-speler gegaan is.

Deze film heeft weinig tot niks te bieden. Je kunt aan alles zien dat het een goedkope B-film is. Aston Kutcher is een enorme miscast te noemen. Totaal geen type voor een westernfilm. De makers hebben zeker hun best gedaan maar het resultaat is zeer onder de maat. Geen aanrader voor iemand die van westerns houdt.

2* voor de korte speelduur.

avatar van Roger Thornhill

Roger Thornhill

Bijna elf jaar sinds het vorige bericht... De historische onjuistheden zijn hiervóór al benoemd, dus het is maar het beste om deze film als een soort The magnificent seven meet Young guns te bekijken, en als zodanig is hij best aardig. James Van Der Beek doet het goed, Alfred Molina is zoals altijd een lekkere schurk, Randy Travis heeft een goeie kop voor zijn rol als Sgt. Bones, en de regisseur houdt de vaart er goed in. Jammer dat Dylan McDermott wat mij betreft elk charisma als leider mist, en hoewel het natuurlijk de bedoeling is om Ashton Kutcher aan het begin als een naieve boerenzoon neer te zetten gaat zijn komische enthousiasme me op een gegeven moment wel tegenstaan. Eigenlijk maakt de mij totaal onbekende Matt Keeslar als de verrassende Suh Suh Sam nog de meeste indruk... Ach, al met al aardig vermaak, en zó'n gigantische verliespost (budget $38 miljoen, opbrengst driekwart miljoen volgens de Engelse wikipedia) had deze film toch ook weer niet verdiend.