Men in Black 3 (2012)
Bekijk via Videoland
Bekijk via Viaplay
Plot Men in Black 3
"Back in time."
In Men in Black III gaan Agenten J en K terug in de tijd. In zijn vijftien jaar bij de Men in Black heeft J heel wat onverklaarbare dingen gezien, maar niets of niemand slaat hem met zoveel verstomming als zijn norse, terughoudende partner. Wanneer het leven van K en het lot van de planeet op het spel staan, zal Agent J terug in de tijd moeten reizen om de dingen recht te zetten. J ontdekt dat het universum geheimen herbergt waarover K hem nooit verteld heeft - geheimen die zich zullen openbaren als hij samen met de jonge Agent K zijn partner, het agentschap, en de toekomst van de mensheid probeert te redden.
Agent J
Boris's Girlfriend
Jeffrey Price
Young Agent O
Casus Belli
Dat ringvormig transportmiddel doet me denken aan een aflevering van South Park. Hopelijk werkt het niet op dezelfde manier.
Koen87
ik hoorde dat Zoolander 2 er aankomt in 2014, dat is echt pas armoede, een tweede deel maken van een deels geflopte komedie uit 2001.
Is niet zo raar, is namelijk een cult-hitje geworden.
tommytouch
Haha dat was ook het eerste wat in mij op kwam na het zien van de poster! Mij lijkt de aflevering van south park nu al vele malen leuker
jordkaka
Die poster.... http://southparkstudios-intl.mtvnimages.com/shared/sps/media/images/511/image_09.gif?width=400
Edit: Oh, dat was al opgemerkt.
Draconian
Ziet er zowel goed als slecht uit...
Ik vermoed eerder slecht. Een pratende graffiti?
MEN IN BLACK 3 - Official Trailer - In Theaters 5/25/12 - YouTube
CrazyDavid
In een artikel in Empire stond, ik citeer:
Het komt er op neer dat ze al zijn beginnen filmen toen nog maar één derde van het script was afgewerkt. Na een tijdje hadden ze het script ingehaald, en werd er gefilmd telkens dat script verder geschreven werd. Dit lijkt me niet de juiste aanpak voor een goed verhaal en solide dialogen. Ik heb mijn twijfels bij de film..
deLeeuw
- 1944 stemmen

doortje17
Ach waarom zeurt iedereen hier zo over? Lijkt me een heerlijke film! Lekker simpeltjes en gewoon geweldig avondje biosvermaak.
Thorongil
Las juist dat deze film 350 miljoen $ kostte? Serieus, zo'n bagger dat kan toch niet?
Suds
Ik vond de film echt geniaal, gisteren naar premiere geweest.
mooie lach momenten en heerlijke uitspraken van Griffin.
SunChaser
De trailler heb ik geen een keer om gelachen, denk dat MIB leuk was in 1997, maar nu 15 jaar later achterhaald is
theonering
Is dit het echte budget? of een schatting, het lijkt me sterk dat Men in Black de duurste film ooit is.
NYSe
Kan best. De laatste recordhouder was ook een derde deel: Spider-Man 3.
theonering
De laatste recordhouder was toch Pirates of the Caribbean 3 ? Die koste $300 miljoen, Spiderman 3 koste $258 miljoen.
Volgens de bron van Wikipedia zitten er bij die 375 miljoen ook de marketingskosten in. Hebben ze daar ook rekening mee gehouden bij die andere films? Zie het budget er overigens ook niet vanaf. Ben benieuwd hoeveel Smith in zijn zak heeft mogen steken.
Men in Black 3 is een vermakelijk vervolg op de twee eerste delen, waarbij je het gevoel krijgt dat ze nooit echt weg zijn geweest.
De humor is weer volop aanwezig, vooral het eerste half uur heeft het luchtige toontje de overhand en zal het vast daarmee ook een hoop nieuwe fans aan kunnen spreken. De creativiteit in de aliens is erg hoog(Andy Warhol
) en de bad guy Clement is zeer overtuigend en stoer. Voor de kenners van de eerste twee delen zitten er een aantal inside jokes in en geeft dat net het klein beetje extra's om het leuk te maken. Dit geldt ook op het verhaaltechnische punt, wat toch nog een klein beetje extra diepgang mee krijgt wanneer je de kennis uit de eerdere films meeneemt.
Er zitten veel leuke achtergrond grapjes in de film, let maar is op de alien Lady Gaga of de retro aliens wanneer Smith terug springt in de tijd.
De special effects zijn wisselvallig, van extreem mooi en creatief(time jumping) naar mwoah mwoah(ruimte shots). Het gigantische budget zie je er i.i.g. niet vanaf. Had het zelf zo rond de 80-100 miljoen max. ingeschat. Erg jammer. Het zal lastig worden om quitte te draaien met MiB3. Maar je merkt gelukkig wel dat het geen gemakzuchtige cash-in film is geworden.
Eigenlijk valt er weinig meer over te zeggen, het is net zoals de eerste twee delen ideaal biosvermaak. Luchtig, veel actie, charismatische acteurs en lekkere leipe aliens.
Ik vermoed eerder slecht. Een pratende graffiti?
MEN IN BLACK 3 - Official Trailer - In Theaters 5/25/12 - YouTube
Zat niet in de film. Zat op dat moment te wachten eigenlijk.
Movie Master
Denk 80 milj voor Smith voor heel weinig inspanning. In deel 1 had ie nog een aardige achtervolging te voet, nu wandelt ie door de film. Vond hem best saai. Waar was de actie?
voskat
Aardig. Wel duidelijk deels gericht op de jongere kijkers, aangezien alles ongelooflijk kristalhelder wordt uit-ge-legd aan het publiek. Beetje irritant, maar het zal wel de wens van de studio zijn geweest.
Verder vallen de meeste grappen helaas dood. Gemiste kans wat humor betreft.
Al met al voelt het als een haastig geschreven script dat voornamelijk als ondersteuning van de effecten dient.
IcU
Matig. Grappen waren zo nu en dan een aardige opsteker in een voor de rest vrij futloze film. Conceptueel was het een prima idee, uitwerking ruim onvoldoende. Daarnaast heeft de film flink last van een bijzonder vervelende, nietszeggende en flauwe bad-guy. Will Smith weet de film te dragen en nog enigszins vermaak en vertier te brengen. 3D werkt prima en geeft toch net een beetje extra.
Jammer van de lage cijfers. Veel media zijn erg positief.
Wat ik online al las:
Gelderlander 4*
Metro 4*
Spits 4*
nu.nl 3*, maar die zeiken altijd zo hard dat je er standaard een punt bij telt.
Men in Black III - Barry Sonnenfeld | nu.nl/filmrecensies | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl
Filmtotaal 3*
Past verder prima in het straatje van de eerste twee films. Ik deel de kritiek van bovenstaande users ook niet.
Sanderkeuh
Leuke derde film in de Men In Black reeks.
Was vooraf wat sceptisch dat Tommy Lee Jones weinig screentime krijgt maar Josh Brolin acteert zo geloofwaardig dat je echt het gevoel dat je naar de jonge Agent K kijkt.
Jammer dat Chief Z vervangen wordt door een irritante Emma Thompson.
Jemaine Clement zet een toffe villain neer die best dreigend overkomt. Special effects zijn erg goed en de sfeer van de jaren 60 komt goed uit de verf.
Wat een verschrikkelijke theme song trouwens! De theme song van de eerste twee films vond ik erg leuk en bij de aankondiging van MIIIB verheugde ik me al op een nieuwe song door Will Smith, maar dit vind ik ronduit slecht.
dikketukvoorje
Hoe is het einde? en wat is de rol van Nicole Scherzinger? Gaat ze tongen met een alien?
fappie
- 2005 stemmen
Inderdaad niet verkeerd. Einde vond ik eerlijk gezegd best sterk. Ik zag alleen bepaalde dingen uit de trailer niet terug in de film
. Erg vreemd.

Men in Black: International
2019

Men in Black II
2002

Men in Black
1997

Succesvolle sciencefictionreeks 'Men in Black' vanaf zondag te zien op Netflix: 'Kun je blijven kijken'

Yip Man

Ocean's Eleven
Misdaad / Komedie, 2001

Kôkaku kidôtai: Stand Alone Complex Solid State Society
Actie / Sciencefiction, 2006
tijdreizentime machinegebaseerd op stripbuitenaards wezenbuddy copfictional government agencyseeing the futurechanging history