• 9.372.317 stemmen

Geregisseerd door: Tarsem Singh

Met onder meer: Julia Roberts, Lily Collins en Armie Hammer

Releasedatum: 25 april 2012

Plot Mirror Mirror

"The Snow White legend comes alive."

Een slechte tovenares (Roberts) liegt en bedriegt om de troon van een weesmeisje (Lily Collins) te stelen en de aandacht van de prins (Armie Hammer) te trekken. Als de schoonheid van het meisje, Sneeuwwitje, de prins weet te bekoren verbant de koningin haar naar het bos, waar een vraatzuchtig beest hongerig wacht… Sneeuwwitje wordt gered door een groep kleine struikrovers en ontwikkelt zich tot een ontembare jonge vrouw met het vaste voornemen dat wat haar ontnomen is terug te krijgen. Met de hulp van haar onderdanen bindt ze de strijd aan met de verraderlijke koningin.

A-film brengt de film 25 april 2012 uit in de bioscoop onder de titel Snow White.

avatar van IcU

IcU

Oei. Ziet er niet best uit. Komt nu over als een slappe komedie, met als dieptepunt ' Say hello to my little friend.'

Vormgeving is ook niet zo groots en unieks we van Singh gewent zijn (na The Cell, The Fall en het recente Immortals)

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Ik vind het er eigenlijk nog best aardig uit zien.

avatar van sofripa

sofripa

En uiteraard... komen er 2 Sneeuwwitjes uit tegelijkertijd....niet 7 maar 14 dwergen...waar gaat dit over..

avatar van Gizzmann

Gizzmann

Lijkt mij heel slecht. Maar mijn zussen zullen hem vast erg leuk vinden

avatar van mrwhite

mrwhite

Dit ziet er idd nie echt goed uit

avatar van jipt

jipt

We weten nu wel dat Tarsem Singh visuele flair heeft, maar laat hem aub niet meer regisseren. En dit soort debiele verhaaltjes schikt hem ook niet echt.

avatar van disneystore

disneystore

Ziet er ''ok'' uit. Maar The Hunstman ziet er wel beter uit

avatar van qwertzu

qwertzu

Heb net de trailer gezien en deze film lijkt mij toch wel erg leuk!

Leuk voor mijn zoons van 11 en 16 enpa en ma kunnen mee kijken.

avatar van maithekke

maithekke

Inderdaad een erg slechte trailer

Wordt in Nederland dus uitgebracht onder de titel Snow White; hier is de poster.

avatar van madelief75

madelief75

Ik ben zeer benieuwd en wacht geduldig af.

De trailer sprak mij namelijk wel aan.

avatar van Jolienepien

Jolienepien

Een uurtje trailers kijken levert twee nieuwe films over Sneeuwwitje op! Deze en Snow White and the Huntsman. Sneeuwwitje-hype?

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Iedereen is compleet negatief, maar ik heb hier juist zin in. Niemand snapt blijkbaar dat dit meer voor kinderen is bedoeld.

Gelukkig ben ik niet zo negatief ingesteld. Hopelijk is een bioscoop bezoek mogelijk.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Jolienepien schreef:

Eerder een sprookjes hype denk ik, nog een paar sprookjes verfilmingen die in aantocht zijn:

Hansel and Gretel: Witch Hunters (2013)

Snow White and the Huntsman (2012)

Jack the Giant Killer (2013)

Op de nieuwe poster lijkt Lily Collins op Audrey Hepburn.

Drs. DAJA

In de film lijkt ze meer op Martin Scorsese...

Drs. DAJA schreef:

In de film lijkt ze meer op Martin Scorsese...

Verklaar je nader....

avatar van jipt

jipt

kappeuter schreef:

Wat erg!!

avatar van starbright boy

Als de doelgroep van de film twaalfjarige meisjes uit de randstad is hebben ze bij A-film in elk geval op zitten letten, daar is deze jongen extreem populair. Kijk voor de grap eens naar het aantal views bij oudere nummers van Monsif.

avatar van disneystore

disneystore

Heeft ie in z'n Voor Jou clip nu een referentie naar David Bowie... Niet mijn stijl van muziek, maar als anderen dit leuk vinden

kappeuter schreef:

Verklaar je nader....

Wenkbrauwen... Enorme wenkbrauwen...

Ah, op die fiets.

Drs. DAJA

Het zijn echt net twee rupsen die elkaar kusjes willen geven... en dan hebben we het over "het mooiste meisje van het land" he...

Ja, da's vreemd.

avatar van queenie

queenie

Leuke film! Het gaat over sneeuwwitje, maar toch anders dan gedacht. Leuk gemaakt. 3,5*

avatar van TimZor

TimZor

Erg vermakelijke versie met een ook erg leuke rol van Roberts. Niet te veel nadenken voor de rest en je krijgt gewoon een leuke film voorgeschoteld.

het begon al leuk met "euhhh maar werkt er dan niemand, ooww sorry nu dwaal ik af"

avatar van darkcity

darkcity

De film is een feest om naar te kijken en hoewel ik normaal absoluut een schijthekel heb aan Julia Roberts, speelde ze hier een leuke rol. Haar personage doet dan ook meteen alle andere rollen ondersneeuwen waardoor de overige personages nogal suf overkomen. De grapjes vond ik over het algemeen erg kinderlijk (zelfs voor de doelgroep). Al met al een aardige nieuwe draai aan het verhaal van Sneeuwwitje maar wat mij betreft niet geslaagd genoeg. 2,5*

avatar van Dominootje

Dominootje

Naar uitgekeken puur vanwege de rol van Roberts! En die heeft ze met verve vervuld
Voor je gaat kijken: verwacht aub geen serieuze vertolking van sneeuwwitje, want dan kom je aardig bedrogen uit!

Wanneer ze via de spiegel uit het water verrees had ik zo iets van, oh nee? Moet dit nu.. Maar goed voor die 2x

De voor mij onbekende Lily Collins vertolkte sneeuwwitje prima, niks meer, niks minder. Roberts was toch echt het belangrijkste voor me!

En dan het einde,, haha! Moest dit nu echt? Leuke variant op de "gewoonlijke" dans en zing scènes, maar om daar nu een bollywood twist aan te geven? Nee, dankje! Laat dat maar aan Bollywood zelf over ..