• 9.376.205 stemmen

The Human Centipede II (Full Sequence) (2011)

Drama / Horror | 91 minuten

Genre: Drama / Horror

Alternatieve titel: The Human Centipede 2 (Full Sequence)

Oorsprong: Verenigde Staten / Nederland

Geregisseerd door: Tom Six

Met onder meer: Laurence R. Harvey, Ashlynn Yennie en Dominic Borrelli

Plot The Human Centipede II (Full Sequence)

"100% medically INaccurate."

Een man raakt seksueel geobsedeerd door de DVD van horrorfilm 'The Human Centipede (First Sequence)' te bekijken. Hij gebruikt schuurpapier om zichzelf te bevredigen tijdens het bekijken van de film. Hij besluit een eigen "Human Centipede" te maken van 12 slachtoffers en zijn eigen 'centipede' te gebruiken om zijn eigen seksuele genot te bevredigen.

avatar van The Oceanic Six

Elineloves schreef:

Haha, ik ben nu aan het werk en de kids roepen allemaal: 'Niet zo lachen! Niet lachen! Waarom lach jij?' Ik lig in een scheur joh, zag het al helemaal voor me.

Nouja, ontopic maar weer.

Oke kinderen, even allemaal stoppen met spelen. Eline heeft een nieuw spelletje bedacht.....

avatar van Theunissen

Ik heb in deze film het meest moeten lachen om de bovenbuurman en het Pierre Kartner figuur. Geweldig toen hij in de auto zat met een hoertje en toen zei "ik neuk toch liever die geestelijke gehandicapte jongen", of te wel Martin (Laurence R. Harvey)

avatar van Madecineman

Madecineman (moderator films)

Off-topic verwijderd.

avatar van Vascago

Vascago

Wat een geweldige zieke shit weer. Onwijs ranzig, maar heb me toch vaak bescheurd van het lachen. Die dwerg is geniaal, maar ik vind het ook knap van de rest van de cast. Lijkt me niet makkelijk om in een film als dit te moeten spelen. Het feit dat de film in zwart-wit is, versterkt de zieke sfeer alleen maar.

avatar van Vascago

Vascago

The Human Centipede III (Final Sequence) (2013)

Horror

Zal dat in 3D gaan?

avatar van jipt

jipt

Wat een film uuuhmm, bizar!

avatar van Zw0rDf!Sh

Zw0rDf!Sh

Vascago schreef:

The Human Centipede III (Final Sequence) (2013)

Horror

Zal dat in 3D gaan?

Zal niet veel toevoegen denk ik.

avatar van Reinbo

Nou, denk juist dat daar erg veel mee te doe is. Misschien zelfs voor 4d gaan. Met geur.

In Rotterdam stinkt het al erg genoeg, heb je geen 4D voor nodig

avatar van Reinbo

Niet zo erg als in Groningen de wind over de aardappelmeelfabriek heen de stad in waait..... Of is dat inmiddels niet meer zo? Heb er een jaar gewoond en die geur was echt niet te harden.

avatar van jipt

jipt

Dit is imo de meeste bizare en gruwelijke film ooit gemaakt. Je komt wel eens op een punt waarbij je denkt: 'nu kan het niet meer bizarder', nou dat punt heb ik bereikt. Neemt niet weg dat de film zelf erg tof is, het eerste half uur is heerlijke sfeervolle bizarre cinema dat niet eens zo bruut is. Het is gewoon maf en kent een smerig en bizar sfeertje.

De hoofdpersoon is echt perfect gecast, een vreselijke enge en bizarre dwerg met een enorme bierbuik. De omgevingen zijn ook mooi bizar, vooral de woonkamer en de 'martelkamer'. Lopen ook nog een aantal mooie typetjes in de film, bijvoorbeeld de psycholoog met een kerstmannenbaard die er geen bal van snapt en de agressieve bovenbuurman (die had trouwens een centipede in z'n nek getatoeëerd staan). De film begint dus lekker maf en kan bij sfeer aanschuiven bij Lynch, daarvoor hulde.

Maar het laatste half uur gaat de film helemaal los, dit is niet normaal meer. Alle remmen gaan los. 12 mensen worden aan elkaar geniet! En dan staat er een dwerg tussen te springen die scheetgeluiden maakt. Het is te bizar voor woorden. En het gaat maar door, de film bindt er geen doekjes om. Regelmatig heb ik moeten wegkijken, maar heb regelmatig ook in een deuk gelegen om de bizarre taferelen.

Kortom de meeste bizarre en gruwelijke film tot heden, wat ik zou moeten geven, een 4* voor het eerste uur, een 3,5* voor de centipede scène, ik houdt het op een 3,5* net als deel 1.

Deel 1 is trouwens niks vergeleken deze.

Reinbo schreef:

Suikerbieten, maar die is al een paar jaartjes verdwenen Dus nu is Rotterdam officieel alleen een stinkstad in Nederland

avatar van Reinbo

Ik weet niet of jij er we eens komt, maar hier in de stad ruik ik nooit wat. Daarnaast zou je eens een kijkje moeten nemen bij zo'n olie of chemie bedrijf. Liggen weinig bedrijfsterreinen netter bij. Is juist een enorme high tech omgeving die weinig met stank te maken heeft. Milieudienst zit daar natuurlijk bovenop. .

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Ik stinkt er natuurlijk ook alleen maar naar hoogmoed.

avatar van Reinbo

Die eigenschap komt toch echt veel meer in Purmerend Zuid voor.

Reinbo schreef:

In Rotterdam Zuid schijnt het anders wel heel erg te stinken, het wordt maar weer is tijd dat het welbekende schoonmaakmiddel de boel komt schoonvegen daar volgend jaar. Maar we gaan offtopic

avatar van Reinbo

Brengt me wel op een idee. Misschien moet ik dat voetbal elftal van jouw maar eens aan elkaar gaan naaien.

avatar van david bohm

david bohm

Het vervolg op het in bepaalde kringen legendarische The Human Centipede is in stemmig zwart-wit geschoten met een onooglijke man in de hoofdrol. Deze Martin Lomax heeft een pens om U tegen te zeggen en lijkt amper in stand om zijn eigen kont af te vegen. Hij slaakt alleen wat kreetjes tijdens het voeren van zijn duizendpoot en het wiegen van een baby. De casting van de hoofdpersoon is dus weer goed gedaan door de heer Six. Ook de onheilspellende geluiden zijn in orde. Maar over het geheel bezien vind ik het een wat saaie film. Waar het eerste deel nog dermate corny en enigszins verrassend was blijft het hier bij een opeenvolging van in meer of mindere mate ranzige scenes.

Reinbo schreef:

Die lucht was van de Suikerunie btw.

En die is vorig jaar ontmanteld, die lucht was bij vlagen echt verschikkelijk

avatar van hjhoekie

hjhoekie

Wat is het nut van deze zieke film,heb er met 2 en soms met een half oog naar gekeken.

Echt een zieke film.Dit hoef ik nooit weer te zien,en Tom Six is rijp voor een inrichting. Bah!

avatar van ASman

ASman

hjhoekie schreef:

Toch altijd leuk om te zien hoe een film sommige mensen recht op hun ziel trapt

Dat betekent meestal dat de film zijn werk goed heeft gedaan

Reinbo schreef:

Dat is trouwens ook een leuk idee voor in een voetbalstadion. I.p.v. de wave en centipede met zijn allen maken.

olsenbanden schreef:

Die lucht was van de Suikerunie btw.

En die is vorig jaar ontmanteld, die lucht was bij vlagen echt verschikkelijk

Zei ik ook al, maarre...heb je speciaal voor deze opmerking een account aangemaakt?

avatar van Finisterra

Finisterra

Is het aan te raden om eerst het eerste deel te bekijken of maakt het niet zoveel uit? Dacht het origineel te hebben maar blijkbaar gaat het om deze film.

avatar van Reinbo

Je moet eerst het eerste deel kijken. Dat is wel een must.

avatar van Finisterra

Finisterra

Thanks. Jammer, dacht hier vanavond even voor te gaan zitten. Dan maar achter het eerste deel aan.

avatar van Theunissen

Zeker voor een club als Feijenoord zijn de toepassingen voor een Human Centipede legio. Voordat men de Human Centipede inzet i.p.v. de Wave kan nog het volgende liedje worden gezongen:

Mond in Kont kameraden

Mond in Kont voor Centipede 1

Geen woorden maar diarree

Leve Centipede 1

Daarna kan er nog maar gezonden woorden door één persoon namelijke de voorste in de Centipede.

avatar van Reinbo

Ik zou de derde strofe vervangen door 'Geen woorden, maar diaree'. Verder is die leuk.

avatar van Theunissen

Is inderdaad beter (rijmt ook beter) en ik zal het ook gelijk vervangen.

avatar van vranque

vranque

Tsja. Ik zou 4* geven voor deze film als er een aparte rubriek was bij moviemeter over ziek/zieker/ziekst.

Ik kan nu niet stemmen omdat deze film in mijn lijst van vier sterren zou belanden en daar hoort ie niet in thuis.

Dus....moviemeter...maak een apart onderdeel van de ziekste films en ik stem meteen 4*