Genre: Komedie / Fantasy
Met onder meer: Jim Carrey, Jennifer Aniston en Morgan Freeman
Releasedatum: 26 juni 2003
Plot Bruce Almighty
"In Bruce we trust?"
Bruce Nolan (Carrey) is een nieuwsverslaggever met ambitie, maar ziet de rest van de wereld zich hogerop werken terwijl hijzelf achterblijft in het middelmatige. Na wederom een dag vol tegenslagen verwijt Bruce God nalatigheid, omdat Hij nooit naar hem luistert. God hoort dit blijkbaar wel en geeft Bruce Zijn krachten onder het motto: kun jij het beter? Deze taak blijkt echter best lastig te zijn.
Bruce Nolan
Ally Loman
Bobby
Dallas Coleman
ChemicalxNoise
Fantastische film ! Ik heb hem maar 1 keer gezien en wil het nog eens 10x zien ! Zeker met Jim Carrey in de hoofdrol belooft altijd iets grappigs !!
5,0+
echt een topper uit zijn gerne met een sublieme carrey
veel leuke en dolle grappen en je ligt helemaal dubbel.
4,5 ster
dollie
Ik heb hem al enkele keren gezien, en ik vond hem de eerste keer grappig, maar toch niet om meer dan 2 maal te zien vind ik hoor... Verder echt wel grappig.
sangha
hele grappige film, maar ik heb hem nu iets te vaak gezien. jim carrey acteert heel goed en hij is zeker leuk voor een keer
ik denk dat deze film ondergewaardeerd is wat jullie
er zit zoveel humor in en dat wel door jim Carrey
Remi
en dat wel door jim Carrey
Jim Carrey vind ik juist altijd erg grappig. In deze film ook wel, maar minder als in bijvoorbeeld; The Mask, Ace Ventura, Dumb & Dumber en The Cable Guy
lowhusky
ik denk dat deze film ondergewaardeerd is wat jullie
er zit zoveel humor in en dat wel door jim Carrey
ach, wel een 3,5 waardig inderdaad
:DOEMAARGEK*
3,5 ster!
Gelachen, al was die af en toe echt helemaal niet grappig.
Urbanoetang
Leuk, maar niet meer dan 3-ster
The Mask blijft bij mij het toppunt van Jim Carrey (zover ik gezien heb)
Bone*Thugs
Deze film is echt leuk!!!!
Jim Carrey blijft een topper!!
heb me echt suf gelachen tijdens deze film.....hij is het kijken zeker waard!!
FCTstefan
vooral dat stukje dat die nieuwslezer zo raar gaat lullen aahahha

BTW hij is er nu ook op, op SBS 6
nijme255@adsl
Op een gegeven moment werd ik een beetje zat van Bruce. Volgens mij had hij toen een beetje teveel gesnoven. Hoewel er wel humor in de film zat kon ik er niet helemaal om lachen.
_Kirsten_
leuke film..ik heb hem gister gezien. Heel leuk maar soms een beetje TE.
verriet
leuke normale film eigenlijk. je kunt hem zo vaak kijken als je wilt, en nog blijft de film grappig. Ik moet zeggen dat er leuk bedachte stukjes in zaten! 3.5
nokkie335
WAUW... echt een hele hilarische film (verder heb ik er geen woorden voor oh ja nog 2
vijf sterren
jack-sparrow
deze film is echt hilarisch .
ik vind hem geweldig grappig en ik heb nergens gedacht van deze is echt cliche.
geweldige film
ik geef 3.5
Lola3
Grappige film met origineel verhaal en soms erg grappige scènes Als hij Evan te grazen nam, lag ik echt plat van het lachen en een gepast tikkeltje drama maar voor de rest wel niet veel aan.
xenne
vrij aardige komedie voor de pauze (humor minder flauw dan verwacht : het bleef bij één pissende hond). daarna begint het meer op een (pijnlijk) drama te lijken, een erg moraliserend verhaaltje met de speech van God als dieptepunt ... toch nog een 2½
Avitas Sibannac
Behoorlijk leuke film waar ik met momenten toch goed kon om lachen, voor de rest stelt het niks voor. Carrey is vooral bekend om z'n gekke bekken en dat is ook weer zo'n rol in deze film. Ook in z'n serieuze rollen (Truman Show, Eternal Sunshine..) zie je (verrassend genoeg) dat hij wel degelijk kan 'acteren'.
Beetje jammer van de voorspelbare sentimentele mikmak, en de Amerikaanse moraal.
3 +
Living_Angel
Leuke en grappige film en zeker de moeite waard om te kijken. Hij kijkt lekker weg en verveelt geen moment.
jack-sparrow
geweldige film met veel humor.
erg vermakelijk en leuk
ik geef 4.0
Roundabout
Geweldig! Heb hem nu echt wel vaak gezien, maar blijft leuk! Veel humor.. Zeker een aanrader!
Waku
Ik ben ( nog steeds) geen liefhebber van Jim Carrey maar deze film is redelijk te behappen.
verriet
erg leuke film!
ik heb hem al 2 keer gezien, maar het blijft erg grappig en leuk bedacht
4 *

Evan Almighty
2007

Komische fantasyfilm 'Bruce Almighty' te zien op televisie

Jim Carrey zou Satans krachten hebben gekregen in nooit gemaakte 'Bruce Almighty'-sequel

Intouchables
Komedie / Drama, 2011